If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледайте да не изхарчите преждевременно виртуалните приходи, че после ако се сурне, няма да има кой да го ...крепи !!!
Евалата все пак за смелостта и надпивките
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
скъпото си е скъпо. Естествено, че ми е скъпо за покупки. Но искам да стане още по-скъпо и да разкеша. Например едни 8 кинта колко са - едно нищо Кажи как е холда. Държите ли се там или се държите за масата !?
напиваме се всяка вечер
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
хм..имам някави спомени, че на тебе на 6 ти беше скъпо..кога го преглътна това 7?
скъпото си е скъпо. Естествено, че ми е скъпо за покупки. Но искам да стане още по-скъпо и да разкеша. Например едни 8 кинта колко са - едно нищо Кажи как е холда. Държите ли се там или се държите за масата !?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Според мен правилната логика за оценка на привилегированите акции спрямо обикновенните е див.(обикновенни) - див(привилегировани) или в случая 25 ст. А дори в момента разликата е 0.75 лв. Ама пазар... А иначе аз лично не съм убеден че цената ще бадне драстично след дивидента. За някоя дребна спекулантска бройка да... Ама чак да се направи пакет се съмнявам
Поздрави.
А според мен е по процентната доходност на дивидента на привелиригованите ,кога и колко време ще го вземаш и на каква цена ще е обикновената акция при конвертирането.
Поздрави
Всъщност през средновековието са смятали лихварството за мръсен бизнес забранен за християни.
В допълнение така и с исляма, респективно останали само евреите да връткат кинтите, особено в годините на процъфтяване.
С оглед на максимата им за по 1/3 не се връзва да са безимотни.
Според мен правилната логика за оценка на привилегированите акции спрямо обикновенните е див.(обикновенни) - див(привилегировани) или в случая 25 ст. А дори в момента разликата е 0.75 лв. Ама пазар... А иначе аз лично не съм убеден че цената ще бадне драстично след дивидента. За някоя дребна спекулантска бройка да... Ама чак да се направи пакет се съмнявам
Поздрави.
И според мен може да падне цената с едни 50-60 стинки, за кратко, след датата за дивидента, но не ми се вярва да слезе повече от 70 стинки. Или поне ми се иска, де. Не е препоръка
търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Драги Бертрамов - имотът е собственост, която може да съществува независимо от бизнесът и може да се ползва за друг бизнес, ако някой малоумен управляващ реши да забрани заложните къщи.
Знаеш как Макдоналдс напримерно са станали най-големият собственик на имоти в светът с едни кирливи сандвичи, нали?
Мажоритаров - аз пък намислих да си купя следващата партида СЛЕД дивидентът - по-тъничко...
Поздрави.
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Драги Бертрамов - имотът е собственост, която може да съществува независимо от бизнесът и може да се ползва за друг бизнес, ако някой малоумен управляващ реши да забрани заложните къщи.
Знаеш как Макдоналдс напримерно са станали най-големият собственик на имоти в светът с едни кирливи сандвичи, нали?
Мажоритаров - аз пък намислих да си купя следващата партида СЛЕД дивидентът - по-тъничко...
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
естеството на биснеса е такова, че няма смисъл от инвестиции в офиси и сгради. Виж в какви 'тараби' са масово обектите. Ако тръгнат да ги купуват това са вързани луди пари, които за година могат да се дублират от оперативна дейност. Понеже на практика не се инвестира в лъскави ремонти и екстри заложната къща е максимално мобила - пример в люлин ти вдигат наема..писва ти ..местиш се през 20 метра в друга тараба и си готов. Ако тръгнеш да купуваш тарабата ти искат 200К евраци...няма сми.
Една от теориите защо евреите са толкова навътре във финансите е, че са се занимавали с лихварство, защото са били гонени и е трябвало да са максимално мобилни, а не обременени с имоти.
поздрави и успех
Всъщност през средновековието са смятали лихварството за мръсен бизнес забранен за християни.
Коментар