Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
София Комерс - Заложни къщи (SCOM, SCOP)
Collapse
X
-
Last edited by Bernard Madoff; 19.11.2011, 00:22.
-
...само че при Холдинг пътища ключовата думичка е "изглеждаха".
Софкомът откак е на борсата, слушаме само колко е куц, колко мръсен е неговият бизнес, как съвсем скоро ще излъже акционерите си и т.н. И това е много хубаво, защото благодерание на това бльъ-бльъ-бльъ ний, повярвали в него, печелим сосно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнениеПриемането на залог само на злато е консервативна ,разбирай безрискова политика , съобразена с действителността - справка процента на необслужваните кредити по банките - магазини втора употреба не са нужни на никой, я им погледни онлайн магазина: телефони 11бр, tv 16бр, перални 17бр, другото е единични бройки на 163 офиса.
Заитересувай се за фирмите, кредитиращи покупки от търговските обекти - някои започнаха да бавят разплащанията си с повече от месец,
агресивното поведение в наше време си е доста рисково.
А предпоставката за бързо излизане,
печелиш 3млн на година и що да излизаш, освен ако нямаш предвид продаване на бизнеса ?
За излизането ...не съм казал,че ще излизат ,а че биха могли бързо да го направят при желание.То и холдинг пътища някога изглеждаха блестящо.Last edited by Bernard Madoff; 19.11.2011, 00:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bernard Madoff Разгледай мнениеПриемането в залог само на злато е умишлено ограничаване на оборота и подържане на бърза ликвидност.Това според мен е предпоставка за бързо излизане от бизнеса при желание....тоест червена лампичка.
Заитересувай се за фирмите, кредитиращи покупки от търговските обекти - някои започнаха да бавят разплащанията си с повече от месец,
агресивното поведение в наше време си е доста рисково.
А предпоставката за бързо излизане,
печелиш 3млн на година и що да излизаш, освен ако нямаш предвид продаване на бизнеса ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bernard Madoff Разгледай мнениеПриемането в залог само на злато е умишлено ограничаване на оборота и подържане на бърза ликвидност.Това според мен е предпоставка за бързо излизане от бизнеса при желание....тоест червена лампичка.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеРазбира се - може да се изкарват ного повече кинти - ако се приемат безогледно крадени стоки - това го знаем... но в тая държава има закони - и работата и е да удари незаконните заложни къщи.
Коментар
-
Имам поглед върху този вид бизнес и заявявам,че ако аз си бях вложил парите в тази компания ,бих имал много безсънни нощи.Не казвам ,че компанията е измамна и ,че ще бъдете измамени (дано всичко да е наред),но моето виждане е ,че това е компания която е спряла да се развива и влошава показателите си.Ако трябва да сравня един офис на София Комерс и един офис на една друга верига на която няма да казвам името,то един офис на втората изкарва колкото пет офиса на С.Комерс.И макар ,че втората верига има 5 пъти по-малко офиси ,не може да се каже същото за печалбата и.
Причините за тази разлика са много и няма да ги изброявам тук,но явно шефовете на комерса имат други приоритети пред развитието на веригата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАрмията учи мъжът да копае окоп, да коси със шмайзер, да фърля граната, да ръга врагът с щикът в търбухът. Учи го и да се грижи за себе си и за домът си - да пере, да се закръпи, да изчисти, както и да бъде отговорен, бръз и подреден.
Чесането на самолетът войникът би трябвало да го е научил доста преди това.А как обичах да ми се появят мамини синчета - за 2-3 седмици се научаваха, че не всичко що хвърчи, се яде и че тате не пее в градския хор и селските номера не вървят. Винаги съм пазил момчетата, дето всички ги тъпчат и съм правил луди калинки тарикатите. Едно момченце така и не излезе отпуск 3 месеца, щото някакси не се отбеляза ни един път в списъка за чакащите за отпуска, който случайно аз списвах. Е, на 4-тия месец се научи на ред, започна да чисти и да се къпе редовно и съответно изведнъж излезе 2 поредни седмици ГСП
Та така, не казам, че трябва да има казарма, но някаква форма на трудова повинност или нещо от сорта за 6-9 месеца за 18 годишните ще свърши много добра работа и най-вече ще намали сериозно педерастията и лигнявщината сред младите момчета....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМене ме кефи и по една друга причина: Всички знаем, че отвратителните хъхряци живеят на нашият гръб... Софкомът е един от малкото начини и ние законно да печелим от тия същества.Успех
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеКазармата Ви учи на ...... (допишете изречението с ваши думи и без да преписвате от другарчето)
Чесането на самолетът войникът би трябвало да го е научил доста преди това.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениенека, софком-ът е от малкото компании, които плащат стабилен дивидент и то редовно. И макар бизнесът им да е меко казано не особено приветлив, то поздравявам хората, които има акции тук - едно добро решение във времената на криза. Дано и момата да изпълни очакванията ви - който с каквито очаквания е, че с мечката пооспамихме темата, за което се извинявам на останалите участници.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар