IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Картите са раздадени, в кой ще остане Черен Петър?

Коментар

• Бизнесмени от Холандия и Бахрейн напират за "Химко"

в. Стандарт

Мераклии за "Химко" от Холандия и Бахрейн са имали тайна среща с кмета на Враца Воислав Бубев. Рене Кеселс, президент на "Петрохоланд", и Фадул ал Ноеми обявили, че искат да купят "Химко", защото участват в глобален проект за подпомагане на фермери в Латинска Америка. За карбамида от врачанския торов завод е осигурен огромен пазар в тази част на света, подчертали бизнесмените. Намерението им е да сринат предприятието до основи и да го вдигнат отново с инсталации последно поколение.

http://investor.bg/?id=46531

Коментар

• готови сме утре още малко понижение на цената , поне така ми се струва ,или ми се иска ще видим

Коментар

• Готвите ли се за утре?

Коментар

• Каква стана тя! Ни бикове ни мечки ....... само сенки
            "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• Имаше доста поръчки на макса, но се отдръпнаха. Голямо шоу е това химко

Коментар

• А йде пак на макса

Коментар

• Кви купувачи, кви 5 лева бе.....нали приеха оздравителен план. Активите не ми е известно да се продават, въпреки че това ще е най-пазарния механизъм да свършат с тази одисея по несъстоятелността.

Абе чудно ми е като го четете тоя оздравителен план до коя страница стигате.Оздравителен план не означава разпродажба на активите, а оздравяване на дружеството длъжник. И нещо друго и преди съм го казвал ПРАВОТО НА РАЗПОРЕЖДАНЕ ОСТАВА НА ХИМКО АД. Правото на разпореждане е съставна част от цялото право на собственост. Сиреч без разрешението и благоволението на сегашните собственици нищо ама нищо няма да се продаде. Така ще е в близките 10год докато трае оздравителния план, вземете прочете малко вещно право там добре е обяснето що е собственост и какви права са свързани с нея. И стига шашкахте хората.

Това не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
                    Кви купувачи, кви 5 лева бе.....нали приеха оздравителен план. Активите не ми е известно да се продават, въпреки че това ще е най-пазарния механизъм да свършат с тази одисея по несъстоятелността.
                    Tui kato oglejdam poziciata ot dosta vreme, edin vupros kum expertite. Aktivite prodavaemi li sa i moje li da im se vzeme pone chast ot schetovodnata stoinost, koqto visi v Investora . Zemqta struva li nesto.

Коментар

• Кви купувачи, кви 5 лева бе.....нали приеха оздравителен план. Активите не ми е известно да се продават, въпреки че това ще е най-пазарния механизъм да свършат с тази одисея по несъстоятелността.
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Na shega na maitap shte vzeme da otide na 3 leva skoro vreme tova Himko rodno.

Коментар

• Аз пък познавайки люшкането на настроенията няма да се учудя ако покрай тези "новини" утре предлагането позачезне
                          Оставайки настрана предприятието наистина е готино да гледаш шоуто. 2 дена на макс, после някой изсипва и след него се мятат още една дузина, дори и на загуба предполагам. После кабеларката пуска нещо и на др ден хайде пак в играта. Перфектна позиция за тренинг на нерви!

Коментар

• Хора, вие какво мислите още? Ми къде не сте ги дали тези 1000 лв? Защо ги стискате? Малко ли беше да можете да купите днес над 7000 броя от дружество, чиято марка беше- и си остава емблематична за страните от "третия свят" (дали и нашата страна не е там някъде...?), а производството на карбамид и производни винаги ще се търси?

1000 лв не са нещо сериозно, ако ги изгубим, но, ако тръгне - не се знае къде ще се спре...! Някои хора не могат да видят такива суми цяла година. Други нямат интерес към спекулативното движение на цените.

Това не може да бъде препоръка към хората, които четат (и мислят)! ! Едни нищо и никакви риторични въпроси...
                            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Би ли се ангажирал да ни запознаеш с утрешните местни новини ?

Коментар

• Първоначално изпратено от колега
                                Е добре, де ама кой им дава възможността да се изявяват пред камери и другите медии?
                                града е малък и всяка подобна простотия е новина.
                                А журналистите са хора и те деца хранят и за целта им трябват финикииски знаци.
                                Ще видиш утре весниците особенно месните.

Коментар

X