IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Han Krum
    Първоначално изпратено от me4ka
    колеги , докато SOFIX прави низходящи корекций от прибиране на печалби , ХИМКО ще расте , защото голяма част от спечеленото ще търси висока възвръщаемост от евтини и силно спекулативни акций . ако не е вярно моля за вашите доводи .
    Ами и аз имам акции тук , но на ниски нива и за малко пари(прежалени), едва ли някой ще рискува голяма сума преди да има нещо реално, така че не бих си рискувал печалбата тук.....:lol:
    Правилно малко са хората склонни да рискуват голяма сума в HIMKO, но както се увеличават инвеститорите в България нищо чудно да се получи много малки суми за рискуване = HIMKO-0.54лв.

Това не е препоръка за каквото и да е действие или бездействие. :-)
    Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от me4ka
      колеги , докато SOFIX прави низходящи корекций от прибиране на печалби , ХИМКО ще расте , защото голяма част от спечеленото ще търси висока възвръщаемост от евтини и силно спекулативни акций . ако не е вярно моля за вашите доводи .
      Ами и аз имам акции тук , но на ниски нива и за малко пари(прежалени), едва ли някой ще рискува голяма сума преди да има нещо реално, така че не бих си рискувал печалбата тук.....:lol:

Коментар

• zdraveite i yspex na vsi4ki investirali v himko.o6te malko neostana
        ne ma da se pla6i6 kopele

Коментар

• колеги , докато SOFIX прави низходящи корекций от прибиране на печалби , ХИМКО ще расте , защото голяма част от спечеленото ще търси висока възвръщаемост от евтини и силно спекулативни акций . ако не е вярно моля за вашите доводи .

Коментар

• Първоначално изпратено от jimyb
            до колкото виждам днес няма сделки под 20 ст.! освен една на 0.199 за 20 000 бр.! може би това говори нещо!
            e kakvo tolkova iskash da ti govori tova??? golqmoto 4udo 20K x 0.199

ti ako si pi4, dosega da si se zaredil pone sus 100 stotaka min. na 0.10.
            puk stoi i si 4akai. shtoto tuka osven spekula, drugo nqma da izleze

Коментар

• opredeleno gi zatvardi dori 22te st., sled tova direktno 36 st. a ne 30

Коментар

• При такава волатилност всичко е възможно. Успех на всички със здрави нерви.

Коментар

• до колкото виждам днес няма сделки под 20 ст.! освен една на 0.199 за 20 000 бр.! може би това говори нещо!

Коментар

• Аз пък съм с XY, мисля че ще има още надолу. Едва ли ще стигне 0.14-0.15 лв, но ми се вижда рано за тестване на 30 ст. Първо трябва да се утвърди над 0.2, а това хич не е лесно.

Коментар

• Taka e i porgnozata mi za 36 st. skoro shte e fakt!

Коментар

• Все пак ХИМКО бавно, но славно си върви нагоре и остава една от най- ликвидните позиции на БФБ.

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                          Цената изкуствено се напомпа. Все пак няма нищо ново около Химкото.
                          Аз си мисля, че ще мога да вляза на по-добри нива след като днес си ги изтъргувах на 22 стинки акциите.
                          Ако не успея, успех на купилите ги .

Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Без значение дали е Пепи или някой друг - важното е,че някой умен човек купува!

Коментар

• VE4E 0.23- SIGURNO PEPI KUPUVA

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
                                EI AKO PEPI SLED BSTR VLEZE I V HIMKO 6TE STANE NAI MALKO 5 LEVA
                                Колега Киро,Пепи закарва дружествата на по 5 000 лв - виж НДПАТ,МОСТС...

Коментар

Working...
                                X