If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бати инвеститорите сте вие......сега някои ще ви засили да давате пари за акции които нямат и 1 ст. стойност и вие ще се набълбукате.
След месец ще роните сълзи че някои ви е преметнал пак.
Погледнете реалноста , какво остава в Химко АД като бизнес и активи и тогава си даваите парите на вятъра.
Ти сигурно си поне от 15-на години на БФБ и си се нагледал на балъци като нас Сигурно скоро си се "престрашил" да драснеш "некой" ред [/гепи,брато\../,]
"НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."
Тук съм,колеги,гледам и се радвам,но ситуацията наистина малко ме притеснява...Дано всичко е наред!А относно позицията ми по въпоса - стотици пъти съм споделял с вас,че аз храня силни емоции към Химко и искам тази перла,този гигант в българската икономика да заработи с пълна пара,а това е напълно възможно - повярвайте!
Бати инвеститорите сте вие......сега някои ще ви засили да давате пари за акции които нямат и 1 ст. стойност и вие ще се набълбукате.
Погледнете реалноста , какво остава в Химко АД като бизнес и активи и тогава си даваите парите на вятъра.
Това не го обеснявай на нас ние си имаме на 0.09 лв, обясни го на посредниците. Защо ли те купват а ти зяпаш....а.......ами така и ще си останеш със зяпането.....:lol:
Напълно подкрепям мнението на ХАН-а!според мен единствената лоша новина тук е че няма предлагане, за да си купим още акциики!тези дето ръсят негативизми за ХИМКО, ще си гризат не само топките ами и задниците, когато искат да си купят и видят че цената е станала 1лв....2лв....3лв.
Коментар