IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги,не мога да разбера как само се пишат негативни неща за Химко а цената е все нагоре.Дали това са хора които не успяха да си купят и сега си търсят причина как да не станат нещата.Колеги търсете причина защо се получават.Поздрави на всички които ще спечелят особенно на Цезар.аз съм просто любител на БФБ и не съм активен участник.

Коментар

• Първоначално изпратено от ilianskipuffy
      Добре тогава защо има такова голямо тьрсене и то не само кобоси на какво се дьлжи това при положение че е лоша новина за химко и повечето го знаят
      :-)
      цифричките плетат мрежички за Ко-буквичките :-) и съответно за едните ще са цифричките , а за другите ...обувчиците
      ;-)
      Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от Beckner
        dano q namerish na vreme, da ne kakto ima edin tuk vse si grize topkite a ima i po-loshi varianti
        Прав си,Beckner,но нали след като човек се роди и навърши пълнолетие има право да реши сам дали да бъде "бял човек" или"........". Къде си АНО,не съм ли прав?Какво мислиш по въпроса?.Мисля да се преместя постоянно
        във "Виртуалната кръчма"до камината и да ви разказвам химковски "тъжни смешки". Вие тук си купувайте-продавайте акции ,
        а четящите по други съображения-СЪВЕСТИ. Има обаче нещо ОТГОРЕ ,дано бъде снизходително!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ilianskipuffy
          Добре тогава защо има такова голямо тьрсене и то не само кобоси на какво се дьлжи това при положение че е лоша новина за химко и повечето го знаят
          [/quote]

Абе лоша, не им обръщай внимание. Лоша е за тези в чийто порфейл акцията липсва. А лично моето мнение винаги е било, че тези пари са прежалени, пък ако стане нещо добре.... Май нещото е на път да стане.......:lol:

Коментар

• Добре тогава защо има такова голямо тьрсене и то не само кобоси на какво се дьлжи това при положение че е лоша новина за химко и повечето го знаят[/quote]

Коментар

• Здрасти на всички...

Влизам преди малко...и к'во да видя....Himko пак нагоре...

Не знам какво да кажа...тук съм малко от хазартна страст...

Не чакам нищо...каквото стане....

Обаче като разгледах офертите КУПУВА(защото не видях други..)
              ми направи впечатление нещо което и вие сигурно сте забелязали

132 0.182 187927 ...

ИЛИ ИНАЧЕ КАЗАНО Капман търсят доста голяма броика...дали е за клиент...или си е за тях....като знам каква доходност има фонда им....едва ли ги искат току-така....Някакви мнения

Успех на всички и навсякаде...

Коментар

• Първоначално изпратено от Yes
                Зад всеки бизнес стоят и определени хора. Голям бизнес се прави от големи хора оставили след себе си сътворени от тях блага - това са големите мениджъри ( виж кои стоят зад Химко, Ново Химко и т.н.). Борсата е за така наречените "борсови игри". Тук май има два вида в този форум - едните са от тези, които обичат да играят, а другите, другите са тези, които много искат този завод, някогашна гордост на България наистина да работи. Всеки сам избира от коя група да бъде. Може би колкото повече има от втората група толкова по добре, а може би няма никакаъв смисъл...истината е някъде там...може би в случайността. От акции може да се спечели по два начина: тогава когато имаш стабилно предприятие, чиято цена расте, и тогава когато се спекулира с нервите на присъсъващите на борсата и някой ги ужили. Нищо чудно този някой да е някъде тук във форума..
                Най после точен удар!
                Отдавна тези хора следят и пишат активно във този форум!

Коментар

• Имам чуството, че всички знаят нещо, което аз не знам!!!

Коментар

• dano q namerish na vreme, da ne kakto ima edin tuk vse si grize topkite a ima i po-loshi varianti

Коментар

• Зад всеки бизнес стоят и определени хора. Голям бизнес се прави от големи хора оставили след себе си сътворени от тях блага - това са големите мениджъри ( виж кои стоят зад Химко, Ново Химко и т.н.). Борсата е за така наречените "борсови игри". Тук май има два вида в този форум - едните са от тези, които обичат да играят, а другите, другите са тези, които много искат този завод, някогашна гордост на България наистина да работи. Всеки сам избира от коя група да бъде. Може би колкото повече има от втората група толкова по добре, а може би няма никакаъв смисъл...истината е някъде там...може би в случайността. От акции може да се спечели по два начина: тогава когато имаш стабилно предприятие, чиято цена расте, и тогава когато се спекулира с нервите на присъсъващите на борсата и някой ги ужили. Нищо чудно този някой да е някъде тук във форума..

Коментар

• Beckner много си прав, даже вчера се опитвах да намеря пресечната точка на лакомията и разума. Не успях...

Коментар

• informator, radvam se che sme na edno mnenie, no neka koito moje da spekulira sega, naistina nqkoi shte napravqt malko pari no e mnogo tunak momenta na lakomiqta.. kade da se spre..

Коментар

• Първоначално изпратено от Beckner
                            Otnosno tarseneto i predlaganeto, ako znaesh kolko milioni 4akat da budat izsipani...i po-loshoto e che HIMKO nqma da trugne, popitaite samo nqkoi rabotil tam, kak bi se podnovilo proizvodstvoto i kolko struva, i mi kajete koi shte podsiguri parite, puk neka zabravim vsichki kreditori koito chakat neshto..
                            Напълно съм съгласен с теб!

Коментар

• Re: PRAHA-1968

Първоначално изпратено от lazar
                              Информатор,забеляза ли ,че на събранието на кредиторите синдиците гледаха като "изгоряли бушони".Защо ли отстраниха оная българка-лъвица(достойна "внучка на баба Илиица"),юристката на НЕК и я заместиха с онзи "послушко",за когото още хиляда и пет-шестотин към месечните му доходи се отразяват положително на семейния бюджет.Кой ли го е инструктирал?Сигурен съм,"че Валю Топлото" го познава.
                              Тази ДАМА не е юристка на НЕК!
                              Тя е един от собствениците на извесна адвокатска кантора в София с която НЕК бяха сключили договор.
                              Първо отстраниха шефа на НЕК и след това нея!
                              Защото по безпорен начин те доказаха : как един синдик сключва договор за наем преди да знае ,че ще бъде синдик на дадено дружество....................
                              Ако някога имаш нужда от тази адвокатка пиши!

Коментар

• Otnosno tarseneto i predlaganeto, ako znaesh kolko milioni 4akat da budat izsipani...i po-loshoto e che HIMKO nqma da trugne, popitaite samo nqkoi rabotil tam, kak bi se podnovilo proizvodstvoto i kolko struva, i mi kajete koi shte podsiguri parite, puk neka zabravim vsichki kreditori koito chakat neshto..

Коментар

Working...
                                X