IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Г-н "33 степен/градус/" айде да си припомниш какво е заглавието на този форум.............
    И да знаеш : много са се опитвали да ме плашат но не съм от плашливите!
    Не търгувам и търговията не ме интересува!
    Искам до колкото мога да бъда полезен на някой от вас!

Коментар

• Цезарее, къде си .....??? Липсваш ни! :-)

Коментар

• Шегувам се разбира се... Ама прекалявате с тази загриженост.

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
          Информаторе плачеш за КФН. Кой го интересува бъдещето на Химко? Важно е акцията да върви нагоре!!! Не е препоръка.
          Я ДА СИ ПРИПОМНИМ ЗАГЛАВИЕТО НА ФОРУМА.........................
          Не съм от хората които лесно се плашат...........................

Коментар

• Информаторе плачеш за КФН. Кой го интересува бъдещето на Химко? Важно е акцията да върви нагоре!!! Не е препоръка.

Коментар

• Ха да видим кой от брокерите днес ще е първи за утрешното ценово в 14 часа...... Залагания........:lol:

Коментар

• Най-после,Информаторе и слава БОГУ! Познаваме се. Ами като каза "А"
                ,кажи и "Б"! Поздрави! ХИМКО за мен е кауза BG и тук трябва да се намери пътя,а по правото на ЗАКОНА И СПРАВЕДЛИВОСТТА пътят ХИМКО да работи е възможен,но друг. И вероятно за това ме запалиха,
                но както казва дон Корлеоне "нищо лично"-бизнес и принципи..Имам пенсионерски вземания и семейни привилегировани акции и не искам никой да ги граби.И ОТНОВО ТВЪРДЯ-ГЛАВНИЯТ ВИНОВНИК ЗА НАТРУПАНИТЕ "ДЪРЖАВНИ" ВЗЕМАНИЯ СИ Е" ДЪРЖАВАТА".
                Един друг БЪЛГАРИН по друг повод беше написал:"НАРОДЕЕЕЕЕЕ!"

Коментар

• Здравейте,
                  Преди да започна да пиша във форума искам да ви благодаря!
                  Нямате представа без да искате на колко много хора сте помогнали.
                  Следя коментарите ви от повече от 2 години но до този момент се въздържах да се включа .
                  Действително повторното одобряване на оздравителната програма на " Ново Химко" не е добра новина не само за акционерите но и за всички кредитори на дружеството .
                  Никой от тях няма да види стотинка!
                  Събранието на кредиторите на което трябваше да се одобряват оздравителните програми бе пълен ФАРС.
                  И до сега не ми е ясно как във групата на кредиторите които имат вземания от трудови правоотношения бяха включени вземанията на господата Вузев и Семерджиев в размер на около 240 000 лева.
                  Техните вземания са на база сключени договори за управление т.е те трябваше да гласуват във друга група кредитори.
                  Но Темида е сляпа /това го знаете/.
                  На това събрание беше отстранен представител на работниците представляващ сумата от 260 000 лева защото този човек бе упълномощен да не гласува за програмата на " Ново Химко"
                  Делото по несъстоятелноста на "Химко" би трябвало да е публично т.е всяко заинтересовано лице/кредитор или длъжник/ би трябвало да има свободен достъп до него но дали е така............................
                  Интересен е текстът на пълномощното на Булгаргаз/ако съм на мястото на министъра на икономиката след такъв компроментиращ запис директора на булгаргаз ще го уволня/
                  Да знаете само какви разходи правят синдиците всекеи месец- неподготвен човек ще получи мозъчен удар.
                  А сега малко за Меламина - това е стара история идея на господин Кирил Петков.
                  Експериментално реализирана в торовия завод в Стара Загора.
                  Там не потръгнаха нещата - говореше се за висока себестойност и не рентабилност.
                  Виждам , че доста коментирате предстоящ пуск на завода.
                  Повярвайте ми такъв въобще няма да има!!!!!!
                  Вариантите за развоя на събитията са три:
                  - по различни програми EU отпуска средства за ликвидиране на опасни химически производства.Вече някои хора са се ориентирали как да приберат тези пари и си имат покровители които ще приберат част от тези парички.
                  - на територията на дружеството има материални активи за поне 100 милиона лева.
                  - обжалване на съдебни решения до дупка!!!!!!
                  А когато чуете , че някой от "Ново Химко" ви обещава нещо вижте къде се намира слънцето!

Коментар

• Първоначално изпратено от bondinio
                    Първоначално изпратено от Patron
                    Абе и аз имам няколко хиляди на 5 ст. ама съм се наредил на опашката. Като гледам днес няма да ме огрее.
                    Знаете, че не е....
                    Щом мислиш че ще се вдигнат защо се редиш а не надцакаш ?
                    Аз съм нов и не ги разбирам още ама ми прилича на TRAAV работата - всички търсят на една и съща цена...
                    Защото има дневно ограничение на цената.

Коментар

• Преди време цената беше стигнала до 3 кинта само от слухове и надлъгване. Въобще няма да се учудя и ако сега нещата се повторят. Пък ако, дай боже, заработи ... ;-)

Не е препоръка разбира се! ;-)

Коментар

• Neli,тогава и "Старушката" знае да купува.Или пък може би да продава.!!!

Коментар

• Мерси!

Коментар

• ако се запази тази цена ще е 0,1274 - 0,2366

Коментар

• v momenta zapo4va OTNOVO(po poznata shema otpredi 1.5g) edno psihologi4esko nadigravane i vseki bi iskal da "pre-/nadcaka" sused4eto.

nai-dobrata novina ot vsi4ki e, 4e Himko shte zaraboti.

Az mislq, 4e edva,kogato zaraboti i pokaje dokolko sa zapazeni i v sustoqnie na ekologi4no proizvodstvo moshnosti, edva togava shte ima seriozno razdvijvane okolo borsovoto sushtestvuvane na zavoda.

zasega si ostava izcqlo spekulativna pozicia i igra na nervi!
                              li4no mnenie

PS: ne pritejavam akcii i ne e preporuka

Коментар

• Утре колко ще бъде ценовото ограничение?

Коментар

Working...
                                X