IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Patron
    Абе и аз имам няколко хиляди на 5 ст. ама съм се наредил на опашката. Като гледам днес няма да ме огрее.
    Знаете, че не е....
    Щом мислиш че ще се вдигнат защо се редиш а не надцакаш ?
    Аз съм нов и не ги разбирам още ама ми прилича на TRAAV работата - всички търсят на една и съща цена...

Коментар

• Евгени Василев, evasilev@pari.bg
      След дълга съдебна сага оздравителният план на Химко най-накрая беше одобрен. Врачанският окръжен съд потвърди програмата на Ново Химко за възстановяване на публичното дружество. Пазарът вчера...

Коментар

• Абе и аз имам няколко хиляди на 5 ст. ама съм се наредил на опашката. Като гледам днес няма да ме огрее.
        Знаете, че не е....

Коментар

• Нема хора със жълти зъбки и нерви лабави тука!!! не е...

Коментар

• аз се надявам да видим левчето скоро!

Коментар

• Преди време бях казал, че Химко е игра на щастието. Верно май се оказа така!!! Не е препоръка.

Коментар

• Аз само си гледам как нараства търсенето и още малко ще прехвърли 400 К на Max-a
                "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• nad 700 000 broiki kupuva, a 0 broiki prodava!!!
                  sami si pravete izvodi za posokata na cenata!!!

Коментар

• Киро, нека да не бъдем нагли. Все пак развитията тук са случайни и не подлежат на логиката. Малко по-скромно да го дадем, а? Не е препоръка!!!

Коментар

• Киро, чакай да видим началото на сесията.Ако си отдавна в тази позиция,трябва да си готов на всичко.
                      "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• HA-HA-HA, KUDE SA SEGA VSI4KI KOITO SE PODIGRAVAHA

Коментар

• да не бъркаш колонките?

Коментар

• ZASEGA NJAMA MNOGO KUPUVA4I

Коментар

• a na vuprosa sled 10god nowo himko 6te pridobie i pravoto na raporejdane toest cqklata sobstvenost kato ob6to ponqtie 6te stane tqhna tova e im faidata ako nqkoi iska da 4aka 10 godini da 4aka

Коментар

• Moje bi ne obqsnih nowo himko polu4avat pravoto na razporejdabe sled izpulnenie na ozdravitelniq plan koito e 10god. Pravoto na razporejdabe e 4ast ot cqloto pravo na sobstvenost. Cqlata sobstvenist se sustoi ot nqkolko drugi prava a himko ad si zapazva pravoto na raporejdane za 10 god. a nowo himko pravoto na 'plodosubirane ' i pravoto na polzavane. Ina4e konkretniq slu4ai e dosta edinti4en sus stomana i drugite spomenati drujestva. No fakt e 4e stomana stana 2-3lv po vreme na ozdravqvaneto a be6e na stotinki. Taka 4e aktivite uridi4eski si ostavat na himko ad pone o6te 10 godini.
                                tova ne e preporuka

Коментар

Working...
                                X