IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вчера продадох на МАХ-а, а днес купих на ниското
    Браво на мен. Това му било майката
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Паника!
      Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• Началото на борсовата сесия днес показа, колко лесно може да се натисне цената на долу! А колко изненадани ще бъдат някои ако мерките на БФБ се окажат само 3-дневни!

Лично мнение и не е препоръка за buy/sell. Притежавам акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
          Досега Химко беше само мъртво... скоро ще бъде и опозорено.

Макар че, реално погледнато, на кой му трябва отчет, който по нищо не се отличава от некролог?

"ИЗМИНАХА 58 МЕСЕЦА ОТ СМЪРТТА НА ЛЮБИМОТО НИ ХИМКО. ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ."
          Разликата м/у ХИМКО и СОФКОМ е,че едното много дълго агонизира и бива точено,докато другото само за един ще бъде обявено за незаконно и ще бъдат затворени всичките му дюкянчета,коити реално нямат никакви мат. активи ,някакви оборими в съда вземания по договори за обратно изкупуване и куп пасиви.
          "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• ????

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
              ИЗМИНАХА 58 МЕСЕЦА ОТ СМЪРТТА НА ЛЮБИМОТО НИ ХИМКО. ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ.
              Не си прав, Императоре, Химко не е мъртво и няма да умре докато:

а) има хора като цезар, които с упорития си ентусиазъм удължават агонията му; или

б) не дойдат гробарите (кредиторите) и с помощта на попа (съда) не му спретнат подобаващо погребение - тогава вече би могло да почива в мир

Коментар

• Досега Химко беше само мъртво... скоро ще бъде и опозорено.

Макар че, реално погледнато, на кой му трябва отчет, който по нищо не се отличава от некролог?

"ИЗМИНАХА 58 МЕСЕЦА ОТ СМЪРТТА НА ЛЮБИМОТО НИ ХИМКО. ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ."
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Тук ще има, може би, яко сел от някои краткосрочни спекуланти
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Спекулантите са необходими и не е редно да бъдат наказвани! Ако ги няма кой ще коригира цените?! Щом в КФН има постъпил отчет предполагам, че за Химко ще си остане само 3-те дена.

Коментар

• Странното е, че Химко си е подало отчет за 4-то тримесечие в КФН (на хартиен носител), но не и на борсата...
                      Друг въпрос е защо не се осъществява връзка между БФБ и КФН преди да се вземат такива важни решения. Ако пък им пречи това, че е на хартиен носител да вземат да го сканират!
                      Това решение изглежда е за назидание, ама на дружествата ли или на спекулантите не е ясно.

Коментар

• Не бих се учудила ако утре следобед излезе съобщение,че е постъпил въпросният отчет.Дали тогава тези ,които се панираха от днешното решение на БФБ и впоследствие разпродали няма да съжаляват?

Коментар

• Забравих да кажа,че доколкото иимам познания,синдикът всеки месец представя Отчет на синдика в съда придружен от нужната финансови отчети,които се изготвят като на работещо предприятие.
                          Ако синдиците не са го направили би трябвало да понесат отговорността си.

На тези,които си мислят,че съм върл фен на предприятието или на акцията,ще Ви кажа тук съм с цел икономическа изгода.Днес съм тук утре ме няма. Когато аз загубя,друг може да спечели и при загубата на другия аз да спечеля.Неписани борсови правила

Коментар

• Единствено може да се разчита КФН да не даде разрешение за удължаване на 3-дневния срок!!! Да блокираш една от най-ликвидните позиции на БФБ за 1 месец си е направо спекула .....

Коментар

• То и други "хубостници" има, и какво то това?
                              Много бързо се прави отчет при несъстоятелност.
                              Знам го!

Представяме на вашето внимание пълния списък на въпросните дружества, публикуван от БФБ - София:

- Машпроектинженеринг АД-Стара Загора /в несъстоятелност/ /BEROE/

- Оранжерии АД-Сливен /в несъстоятелност/ /BULTZ/

- Ципринус АД-Пловдив /в несъстоятелност/ /CIPR/

- Екарисаж-Тенево АД-Тенево /в ликвидация/ /EKART/

- Енергокабел АД-София /в несъстоятелност/ /ENKAB/

- Хасково-Табак АД-Хасково /в ликвидация/ /HASBT/

- Химко АД-Враца /HIMKO/

- Изотсервиз Холдинг АД-София /HIZO/

- Интериор АД-Елена /в несъстоятелност/ /INTER/

- Коприна АД-Свиленград /KOPR/

- Кюстендилски плод АД-Кюстендил /KPLOD/

- МБЕ-гара Хитрино АД-Хитрино /MBE/

- Месокомбинат-Казанлък АД-Казанлък /MESKA/

- Месокомбинат-Смолян АД-Смолян /MESSM/

- Металокерамика АД-Исперих /METKE/

- Малък Искър АД-Джурово /MISK/

- Победа ТВ АД-Твърдица /POBTV/

- Резервни части АД-Пловдив /REZER/

- Сердика-Кула АД-Кула /SERKU/

- Симко АД-София /в ликвидация/ /SIMKO/

- Слънчеви лъчи АД-София /SLUCI/

- Стоманени тръби АД-Септември /STRAB/

- Сънитекс АД-Мездра /в несъстоятелност/ /SUTEX/

- Преработващи технологии АД-Мизия /в несъстоятелност/ /VAZHO/

- Винарска изба Врачанска теменуга АД-Враца /VINVR/

- Възраждане 26 Холдинг АД-София /в ликвидация/ /VZH/

Коментар

• Това ще рече, че и борсата се включва в спекулата и подава ръка на някой. Ще блокират търговията за един месец, а през товя време ще излезне решението на ВКС. Това ако не е манипулация .....

Коментар

Working...
                                X