IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Beckner
    I dokato se izstrelvashe nagore do dnevniq max pak se sramuvashe
    Не - просто се смеех толкова силно, че не можех да уцелвам правилни клавиши на клавиатура... :-) :-) :-)
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Напоследък следя позицията, защото наистина е интересно. Интересно ми е защо считате за успех че днес 700000 акции са се продали. А при скока 2-та дни колко бяха? Няма и полвината. И наистина ли мислите че ИП-тата влязоха, защото излезе някоя супер новина и, че ще държат акцията до 5 лева. Ако новината беше толкова добра щеше не 2, а поне 2 седмици да е на макс и да се купува всичко което се появи, мисля че на всички е ясно, че има пара в БГ. Аз мисля, че влязоха защото могат да направят 50-100-200-...% почти без риск пускайки по малко обратно на пазара. А и да загубят сумата ще е смешна. Та тук един ордер от 100 000 акции е колкото 20 броя мостчета.
      Не ме разбирайте грешно, надявам се всички БГ предприятия да работят, но наистина тази еуфория при точно тази новина не ми се връзва.
      Пожелавам успех на всички а съм лонг пас тук

Коментар

• Импе,с Медика внимавай малко!!!

Коментар

• I dokato se izstrelvashe nagore do dnevniq max pak se sramuvashe

Коментар

• Нямаше ме доста време, щото акцията така беше зациклила, че се срамувах да се гавря со вас.... :-)

Коментар

• A puk 60 godishen moje da si dojivee investiciqta, zavisi ot dosta neshta - medicinata, dali e dalgoletnik i izobshto razvitieto v tazi posoka, moje skoro da se borish i ti da semesh nesjto za decata na tazi planeta..

Коментар

• Impa pak e tuk, nqma6e te dosta vreme no znam 4e tova e na posoka, ili 6te se vdigne tazi akciq naistina ili shte si se motae na tezi niva. Kakvoto i da stane shte e zaradi teb impe

Коментар

• Както щеш, кинтите са си твои... според мене една акция от Медика струва повече от цялото Химко :-)

Коментар

• Импе, току що сметнах, 6% от порфейла - "в боклуци"! Няма да ти казвам къде са другите 94%.

Рискът ми е премерен. Споко. Гледай си ти Албенката и Медика, и Хесчето. На нас остави "боклуците"!

Коментар

• Бе бягай бе, 378% печалба от боклуци, кой ти ги дава? Не забравяй, че г.з глава затрива, както са рекли умните хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                        На 5 стинки добре си постъпил, ама днес е трябвало да бягаш, не да пазаруваш още. Лично мнение. И как ще се окаже, че си е струвало? Спекулативно може да се правят кинти от Развалината - никога не съм отричал, ама да пазаруваш акции, очаквайки Химко да заработи е все едно някой 60-годишен инвеститор да купува парцели на спътниците на Юпитер, надявайки се някой ден да живее там.

Дори и по някакво чудо ФАБРИКАТА ХИМКО да заработи, то няма да е като собственост на затъналото до над скалпът в тресавището на дълговете, гъбясало, удавено и превърнало се веч в статуя от торф Химко АД.
                        Естествено, че има някакъв процент вероятност да тръгне ФАБРИКАТА. Тези 700 000 акции днес го показаха.

Аз обаче не разсъждавам така. Това е пазар. И аз съм част от него. В даден момент купувам, в друг продавам. Мен не ме интересува дали ХИМКО АД ще заработи като ХИМКО АД. Мен ме интересува да продам по-скъпо, отколкото съм купил. И ако тези, които днес купиха над 700 000 акции разсъждават като мен, мога да те уверя, че тук има още мнооого адреналин. А мен напоследък това все повече ме кефи. Пак въпрос на склонност към риска. Не е лошо човек да има в портфейла си някоя рискова акция, която би му донесла (евентуално) доста добра възвръщаемост. Ето затова ги стискам онези акции от 5 стинки. Може би е от алчност, кой знае!
                        Ами ако пък тръгне, а? Ееех, не е препоръка, да знаете!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1
                          Tuk dnes e bil strashen ekshan...

Дневен обем: 731 815

MNogo interesno....tova sa okolo 150000lv oborot...viarno ,che mnogo hora prodavat,no ne zabraviaite,che drugi kopuvat.....dali go praviat samo ot alchnost i stremej kam barza pechalba....ili pak sa dochuli tova onova....kazva li ti niakoi....pak i smeesh li da pitash...

Sas sigurnost se varti neshto...na vseki e iasno,che ak NOVO HIMKO i HIMKO sa razlichni neshta...v momenta se targuva HIMKO....E ...ADJABA...izliza ,che vsichi koito sa kupili tezi 731 815 akcii sa ili absolutni idioti,ili super riskovi igrachi.....ili pak.......

Kak mislite ...mnogo stranni neshta...

Какви са тези "много странни неща" за теб? Хората, които не участват на борсата, биха дали същата (или подобна на твоята-) оценка за всеки един от борсовите спекуланти.

Ще ти кажа коя е причината да купуват хората тук: не са необходими почти никакви средства, за да отвориш позиция от няколко десетки хиляди броя. Какво губиш и къде не си ги дал тези пари? Това е експеримент, който (според мен) могат да си позволят много хора... Някои от тях ще бъдат между изгубилите - нещо, което се е случвало на всички участници на борсата, но тук - при поносимата загуба и поне ще са извлекли и своите поуки от голямата игра!
                          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• На 5 стинки добре си постъпил, ама днес е трябвало да бягаш, не да пазаруваш още. Лично мнение. И как ще се окаже, че си е струвало? Спекулативно може да се правят кинти от Развалината - никога не съм отричал, ама да пазаруваш акции, очаквайки Химко да заработи е все едно някой 60-годишен инвеститор да купува парцели на спътниците на Юпитер, надявайки се някой ден да живее там.

Дори и по някакво чудо ФАБРИКАТА ХИМКО да заработи, то няма да е като собственост на затъналото до над скалпът в тресавището на дълговете, гъбясало, удавено и превърнало се веч в статуя от торф Химко АД.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                              Аз съм ви рекъл, банда - няма нищо извратено да си връткате акциите на тоя боклук и да изкарвате по някой спекулативен кинт, ама тоя, у когато останат акциите накраят, направо може да се гръмне.
                              Импе, моите уважения към теб и мненията ти! Аз съм сравнително нов на борсата (от февруари 2005). Може дори да се каже, че в началото доста се придържах към твоите правила за търговия.
                              За тези две години направих доходност няколко пъти индексите. Имам ХИМКО на 0,05 лв. и днес си купих още няколко хиляди акции на 0,234 лв. Така съм преценил. И 0,001 лв. да стане не ми пука. Въпрос на нагласа и на склонност към риск.
                              Ами ако се окаже, че си е струвало, как ще обясняваш после сегашните си постинги!?
                              Притежавам акции и то доволно! Не е препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Аз съм ви рекъл, банда - няма нищо извратено да си връткате акциите на тоя боклук и да изкарвате по някой спекулативен кинт, ама тоя, у когато останат акциите накраят, направо може да се гръмне.

Коментар

Working...
                                X