IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• беше малко след 13.00 и май за 300 000

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
      Първоначално изпратено от XY
      Ха, видяхте ли това....?

Някой искаше да изкупи всичко до .23, ама му закъсня поръчката, хехе
      Нещо гнило има тук. Горния ти постинг е от 12:58 съгласно часовника на Инвестора. Ако им е верен часовника, би трябвало поръчката да се изпълни, поне частично. Та ми се струва, че БФБ би трябвало да даде обяснения по случая..... Мда.
      Много си наблюдателен и 1мин. да реагира с пост, но нищо.....

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
        Ха, видяхте ли това....?

Нещо гнило има тук. Горния ти постинг е от 12:58 съгласно часовника на Инвестора. Ако им е верен часовника, би трябвало поръчката да се изпълни, поне частично. Та ми се струва, че БФБ би трябвало да даде обяснения по случая..... Мда.
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от експерт-строител
          Не препоръчвам на никого нищо (имам акции и не ми се занимава с КФН), просто видях поръчка укупува за
          3 000 000 на 0.23 и после изчезна .... Не видях само кой я пусна...

Ще поживеем и ще видим
          Добре, де защо толкова тръбиш. Сам знаеш, че не са я видяли повече от 20-тина човека. Ако мислиш, че не е партенка, възползвай се утре от инфото, което малко хора знаят. Моята информация е малко по-пълна, но няма да се опитвам да манипулирам с това.
          :lol: Ти вече го правиш....:lol:

Коментар

Не препоръчвам на никого нищо (имам акции и не ми се занимава с КФН), просто видях поръчка укупува за

Ще поживеем и ще видим
            Добре, де защо толкова тръбиш. Сам знаеш, че не са я видяли повече от 20-тина човека. Ако мислиш, че не е партенка, възползвай се утре от инфото, което малко хора знаят. Моята информация е малко по-пълна, но няма да се опитвам да манипулирам с това.

Коментар

• Първоначално изпратено от ветерана

Ще поживеем и ще видим
              :-)
              ми ако е било грешка, искал да продаде , а щракнал "Buy"...;-)
              Ами пак поживеем и пак ще видим и в двата случея......:lol:

Коментар

Ще поживеем и ще видим
                :-)
                ми ако е било грешка, искал да продаде , а щракнал "Buy"...;-)
                Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• И аз бях там,и аз видях...
                  "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• Не препоръчвам на никого нищо (имам акции и не ми се занимава с КФН), просто видях поръчка укупува за

Ще поживеем и ще видим
                    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• da be!

chist bluf

Коментар

• Ха, видяхте ли това....?

Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1
                          Abe kak tolkova vreme ne razbrahte.....ako se podnovi proizvodstvoto(dai Boje.... iskreno go iskam)...to eventualni pechalbi shte ima za NOVO HIMKO....a NE ZA HIMKO....Tuk vsichki imat akcii na HIMKO AD....po sashtata logika...ako imash primerno(savsem proizvolno) SFARM I DA CHAKASH PECHALBI OT NOVO HIMKO....Ama vie si znaete....

Uspeh na vsichki....ne moga da mislia tezi v ,koito shte ostane shtafetata....demek DARVOTO
                          Принципно си абсолютно прав, но ако прочетеш оздравителният план много внимателно ще разбереш ,че ВСИЧКИ приходи (парични) ще се водят по сметка на Химко АД , тоест те ще осигуряват плащанията на задълженията,докато трае оздравителният план.А този план е 10год. Това не е малко време и до тогава бъди сигурен ,че парите ти са добре сложени. А производството ще бъде възобновено, в което съм абсолютно сигурен.

Това не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1
                            Abe kak tolkova vreme ne razbrahte.....ako se podnovi proizvodstvoto(dai Boje.... iskreno go iskam)...to eventualni pechalbi shte ima za NOVO HIMKO....a NE ZA HIMKO....Tuk vsichki imat akcii na HIMKO AD....po sashtata logika...ako imash primerno(savsem proizvolno) SFARM I DA CHAKASH PECHALBI OT NOVO HIMKO....Ama vie si znaete....

Uspeh na vsichki....ne moga da mislia tezi v ,koito shte ostane shtafetata....demek DARVOTO

Не се притеснявай за парите на другите от сегашните ниски корективни нива. В лошия вариант те няма да загубят почти нищо.
                            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Abe kak tolkova vreme ne razbrahte.....ako se podnovi proizvodstvoto(dai Boje.... iskreno go iskam)...to eventualni pechalbi shte ima za NOVO HIMKO....a NE ZA HIMKO....Tuk vsichki imat akcii na HIMKO AD....po sashtata logika...ako imash primerno(savsem proizvolno) SFARM I DA CHAKASH PECHALBI OT NOVO HIMKO....Ama vie si znaete....

Коментар

• Доста играчи откриха позиции, което е гаранция, че позицията е ликвидна. Спекулативният характер е ясно изразен, а сегашните нива са корективни. Влизането от нивата 0.14 - 0.15 лв./акция е рисковано, не повече от която и да било друга позиция на БФБ.

Лично мнение. Успехи!
                                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Working...
                                X