беше малко след 13.00 и май за 300 000
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (4CK / HIMKO)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от netware5Първоначално изпратено от XYХа, видяхте ли това....?
Някой искаше да изкупи всичко до .23, ама му закъсня поръчката, хехе
Коментар
-
Първоначално изпратено от XYХа, видяхте ли това....?
Някой искаше да изкупи всичко до .23, ама му закъсня поръчката, хехеHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от експерт-строителПървоначално изпратено от XYНе препоръчвам на никого нищо (имам акции и не ми се занимава с КФН), просто видях поръчка укупува за
3 000 000 на 0.23 и после изчезна.... Не видях само кой я пусна...
Ще поживеем и ще видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от XYНе препоръчвам на никого нищо (имам акции и не ми се занимава с КФН), просто видях поръчка укупува за
Ще поживеем и ще видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от ветеранаПървоначално изпратено от XYНе препоръчвам на никого нищо (имам акции и не ми се занимава с КФН), просто видях поръчка укупува за
Ще поживеем и ще видим
ми ако е било грешка, искал да продаде , а щракнал "Buy"...;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от XYНе препоръчвам на никого нищо (имам акции и не ми се занимава с КФН), просто видях поръчка укупува за
Ще поживеем и ще видим
ми ако е било грешка, искал да продаде , а щракнал "Buy"...;-)Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1Abe kak tolkova vreme ne razbrahte.....ako se podnovi proizvodstvoto(dai Boje.... iskreno go iskam)...to eventualni pechalbi shte ima za NOVO HIMKO....a NE ZA HIMKO....Tuk vsichki imat akcii na HIMKO AD....po sashtata logika...ako imash primerno(savsem proizvolno) SFARM I DA CHAKASH PECHALBI OT NOVO HIMKO....Ama vie si znaete....
Uspeh na vsichki....ne moga da mislia tezi v ,koito shte ostane shtafetata....demek DARVOTO
Това не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1Abe kak tolkova vreme ne razbrahte.....ako se podnovi proizvodstvoto(dai Boje.... iskreno go iskam)...to eventualni pechalbi shte ima za NOVO HIMKO....a NE ZA HIMKO....Tuk vsichki imat akcii na HIMKO AD....po sashtata logika...ako imash primerno(savsem proizvolno) SFARM I DA CHAKASH PECHALBI OT NOVO HIMKO....Ama vie si znaete....
Uspeh na vsichki....ne moga da mislia tezi v ,koito shte ostane shtafetata....demek DARVOTO
Не се притеснявай за парите на другите от сегашните ниски корективни нива. В лошия вариант те няма да загубят почти нищо."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Abe kak tolkova vreme ne razbrahte.....ako se podnovi proizvodstvoto(dai Boje.... iskreno go iskam)...to eventualni pechalbi shte ima za NOVO HIMKO....a NE ZA HIMKO....Tuk vsichki imat akcii na HIMKO AD....po sashtata logika...ako imash primerno(savsem proizvolno) SFARM I DA CHAKASH PECHALBI OT NOVO HIMKO....Ama vie si znaete....
Коментар
-
Доста играчи откриха позиции, което е гаранция, че позицията е ликвидна. Спекулативният характер е ясно изразен, а сегашните нива са корективни. Влизането от нивата 0.14 - 0.15 лв./акция е рисковано, не повече от която и да било друга позиция на БФБ.
Лично мнение. Успехи!"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
Коментар