NA TEZI NIVA- 0.4, 0.5 - 6TE IMA MILIONI KUPUVA4I PRI SLUHOVETE ZA PREDSTOJA6TOTO PODNOVJAVANE NA PROIZVODSTVOTO
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Химко АД (4CK / HIMKO)
Collapse
X
-
Аз пък мисля че сега стана момент за влизанеНива от 15-15.5 стотинки ми се вижда приемливо за игра. Тези които искаха да продават на 13-14 го направиха още първите дни, освен това ип-тата също ще опитат да вдигнат цената за да могат да излязат прилично. Иначе то е ясно, че тези които са съвсем последни ще са и без гащи ама това няма да е следващите няколко месеца.
Коментар
-
Kapitane...az jenata i deteto mi gi spasih oshte w chetvartak....spasih se i az... che i uspiah da grabna ot potavashtia HIMKO i edna prilichna suma....malko kofti za ostanalite...ama....vinagi sam pravil razlika mejdu strahlivost,predpazlivost i RAZSADLIVOST...
Vse pak.....USPEH NA VSICHKI ,KOITO SE BORIAT S VIATARNITE MELNICI
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1Spasiavai seeeeee...koi kakto moje.....lodkite i spasitelnite rizi sa malko....vzimai samo nai-neobhodimoto......
....poslednite shte ostanat samo po gashti....ako ne im vzemat i tiah"НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."
Коментар
Коментар