IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Химко АД (4CK / HIMKO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• drugi? shte moje da davate predpolojeniq utre do 10 a.m.

Коментар

• В понеделник-0.186 bgn:-@
      "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• dobre, blagodarq za progvozata /izglejda dobra/ no da vidim..chakame oshte prognozi..

Коментар

• познай himko

Както вече казах himko е голямо тото.
          Аз залагам на 0.21 край за деня.

Коментар

• Haide da zapochnem edna stara igrichka - koi shte poznae utre na kolko shte zatvori HIMKO. Ako nqkoi poznae 3 dni pored shte go nagradq..

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
              Къде сте бе рибоци? Защоо мълчите тук толкова яко, така се налапахте, че не можете да дишате ли?
              Не си ли преяждал с цаца? Понякога бързите изяждат големите.
              "НИКОГА НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ. НО И НЕ МИСЛИ, ЧЕ САМО ТЯ СТИГА."

Коментар

• [quote="lazar"]
                Първоначално изпратено от Beckner
                dano q namerish na vreme, da ne kakto ima edin tuk vse si grize topkite a ima i po-loshi varianti
                Прав си,Beckner,но нали след като човек се роди и навърши пълнолетие има право да реши сам дали да бъде "бял човек" или"........". Къде си АНО,не съм ли прав?Какво мислиш по въпроса?.Мисля да се преместя постоянно
                във "Виртуалната кръчма"до камината и да ви разказвам химковски "тъжни смешки". Вие тук си купувайте-продавайте акции ,
                а четящите по други съображения-СЪВЕСТИ. Има обаче нещо ОТГОРЕ ,дано бъде снизходително!!![/quote
                Само един въпрос към сНЕЖИНКАТА/смешника/. Къде ще сложиш термина съвест, когато злодея Семерджиев тръгне да пуска.

Коментар

• Къде сте бе рибоци? Защоо мълчите тук толкова яко, така се налапахте, че не можете да дишате ли?

Коментар

• ti ako si se odavil pii voda ili pomai vuzduh, nie sme dobre

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
                      Юнаци, юнаци стискахме до края на Дунава!!!
                      ................. ииииии се удавихме

Коментар

• Първоначално изпратено от информатор
                        Когато изглежда,че няма надежда,че всичко е свършено вече -
                        недей се смущава,недей се прощава,недей се предава човече..........

Надежда винаги има, но в случая едва ли тя е за дребните акционери...те май са стръвтта...

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale
                          vsichko mi e v akcii. Ostanal sum s 200 vl. cash. Dali da ne gi sloja v Himko. Momcheta vie kakvo ste kajete. Da ne me preebete samo
                          Мъжки,за такъв съвет става само Вальо Топлото,той знае на кого да позвъни, а и ти се досещаш на кого ще позвъни. Ние сме само БЪЛГАРЧЕТА,които правят каквото могат ХИМКО BG да заработи .

Коментар

• Юнаци, юнаци стискахме до края на Дунава!!!

Коментар

• vsichko mi e v akcii. Ostanal sum s 200 vl. cash. Dali da ne gi sloja v Himko. Momcheta vie kakvo ste kajete. Da ne me preebete samo

Коментар

• Когато изглежда,че няма надежда,че всичко е свършено вече -
                                недей се смущава,недей се прощава,недей се предава човече..........

Коментар

Working...
                                X