IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мостстрой АД (5MY / MOSTS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Слушайте доцента ... тука вече се наиграха ... отиват на друго място.

Първоначално изпратено от harry
    Доцента, надявам се да не преподаваш финанси някъде, че направо ме хваща страх. Ти на 29 бр. поголовно ли му казваш?
    изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Доцента, надявам се да не преподаваш финанси някъде, че направо ме хваща страх. Ти на 29 бр. поголовно ли му казваш?

Коментар

• Основния играч бяга продава поголовно.Нещата стават катастрофални.Няма кой да го подпира и се нръщаме на счетоводна стойност

Коментар

• Pepi do kraia na sedmizata otivate da si po4ivate na 200lv

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечка
            Първоначално изпратено от abc
            Първоначално изпратено от Мечка
            Боже, колко мъка има по този свят (и глупост)......
            Някои понякога осъзнават колко са загубили като не са спечелили...
            Пич, гледай си КДН-то, помпите, ЗЛП, пътищата, земите и т.н. и не се прави на много остроумен....
            Щото като спечелите някоя и друга 100-тачка ( в хиляди де,) и се самозабравяте...
            Мечо , пропускаш ГАЗ , ХИМИМПОРТ и доста други .Но простено ти е -след няколкодневното затопляне пак ще застудее и ще изпаднеш в обичайния летаргичен сън..

Коментар

• Съни, тук съм. :-) Който не е разбрал, че без мостове не може........ си е негов проблем ! ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
                Първоначално изпратено от съни(тя)
                Пепи да не би да е в отпуска
                Може да е продал MOSTS Не вярвам, но ако я е продал съм сигурен че печалбата му е добра. Аз бях мнооого доволен от мойта печалба за 1 г. и 3 м. - 40 пъти скок на цената Не вярвам тепърва да скача толкова (пожелавам на акционерите да стигне поне 1 000 лева), даже според мен в средносрочен план има голяма възможност да падне малко, затова продадох акциите си на два транша при 370 и 550 лева. Но тази акция завинаги ще я помня с добро, като не вярвам колкото и да имам успехи на борсата да повторя такъв удар. Пожелавам Ви успех и умната.
                Аз залових по-малко движение, но също моста ще запомня с добро...
                (ако още малко падне може пак да се сгуша под моста...
                ама дребните сме така... входът някъде за нас е изход от друга позиция...
                Успехи и от мен)
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                  Пепи да не би да е в отпуска
                  Може да е продал MOSTS Не вярвам, но ако я е продал съм сигурен че печалбата му е добра. Аз бях мнооого доволен от мойта печалба за 1 г. и 3 м. - 40 пъти скок на цената Не вярвам тепърва да скача толкова (пожелавам на акционерите да стигне поне 1 000 лева), даже според мен в средносрочен план има голяма възможност да падне малко, затова продадох акциите си на два транша при 370 и 550 лева. Но тази акция завинаги ще я помня с добро, като не вярвам колкото и да имам успехи на борсата да повторя такъв удар. Пожелавам Ви успех и умната.

Коментар

• Пепи да не би да е в отпуска

Коментар

• Първоначално изпратено от abc
                      Първоначално изпратено от Мечка
                      Пич, гледай си КДН-то, помпите, ЗЛП, пътищата, земите и т.н. и не се прави на много остроумен....
                      Щото като спечелите някоя и друга 100-тачка ( в хиляди де,) и се самозабравяте...
                      Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечка

Коментар

• Да не си сложил някоя оферта купува?

Коментар

• Що бе мечка?

Коментар

• Боже, колко мъка има по този свят (и глупост)......
                              Настоящото мнение е лична прогноза и не представлява инвестиционен съвет или препоръка за покупка ил

Коментар

• За сбъдването на последната прогноза, ще стане ясно може би скоро, когато се реши на политическо ниво: 1. Кой ще строи Дунав мост 2; 2. Кой ще строи/дострои магистралите в БГ?

Коментар

X