If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И португалци и испанци - всички един дол дренки. Ей окрадаха я тая Европа и БГ дошли да крадат ... Нямат те честни министри като Серж и Овчаров там е проблема ... От днес предлагам португалците да си крадат в Португалия, а в България магистралите да ги оставят на Божков да ги построи честно и евтино ... Така и за нас ще има МОСТ по 6 бонки и ХДПАТ по 40 000 ... Наздраве!
Първоначално изпратено от Пепи
Аз мисля, че до края на тази седмица трябваше да чакаме португалците да се наумуват за магистрала "Тракия". ;-) Колкото и да ги чакаме те са дошли само да гушат , а не да извадят пари и да работят. :-) Следващата седмица е време майстора да запретва ръкави и да я почваме, още повече, че не е нужно търг и конкурс, когато държавата участва при смесено финансиране. :-)
изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Аз мисля, че до края на тази седмица трябваше да чакаме португалците да се наумуват за магистрала "Тракия". ;-) Колкото и да ги чакаме те са дошли само да гушат , а не да извадят пари и да работят. :-) Следващата седмица е време майстора да запретва ръкави и да я почваме, още повече, че не е нужно търг и конкурс, когато държавата участва при смесено финансиране. :-)
Навсякаде по вестниците пиши, че MOSTS са фаворити за строежа на мостовете на магистралите, но тези магистрали ще бъдат строени с пари от европейските фондове, а никой от Европа няма да даде пари без да е проведен търг. Както видяхме досега никой по-голям инфраструкторен проект досега не е спечелен на търг от българска фирма. Всички вярвахме, че ще строим Дунав мост 2, но истината излезе друга, боя се че и за магистралите може да стане така. Все пак успех!!!
PS: Продадох всичките си акции на MOSTS, но пожелавам успех на смелите.
..., не си чел внимателно. По вестниците писаха също, че ако се разпърди работата с португалците, държавата ще финансира Тракия.
Разбра се, че тези португалци НЯМА да свършат работа, дошли са само да вземат парите и 20 години още да и пълним гушата. Време е майстора МОСТС да почва работа по магистрала "Тракия", за да може след 2г. да режем лентата и да пътуваме с кеф до морето. :-)
Навсякаде по вестниците пиши, че MOSTS са фаворити за строежа на мостовете на магистралите, но тези магистрали ще бъдат строени с пари от европейските фондове, а никой от Европа няма да даде пари без да е проведен търг. Както видяхме досега никой по-голям инфраструкторен проект досега не е спечелен на търг от българска фирма. Всички вярвахме, че ще строим Дунав мост 2, но истината излезе друга, боя се че и за магистралите може да стане така. Все пак успех!!!
PS: Продадох всичките си акции на MOSTS, но пожелавам успех на смелите.
Навсякъде се споменава консорциум между Главбулгарстрой и Мостстрой, не се чува за Пътищата, явно могат и без тях, но как да е..и ти си прав че ХДПАТ е добро дружество, но НЕ и по-добро..моите уважения..
И аз не знам защо не споменават ХДПАТ, но според мен е умишлено. Някъде четох израза "холдинга около Мостстрой"
А ето и още един пример - преди продажбата на Пътища и съоръжения навсякъде се пишеше, че според източници близки до преоцедурата Главбулгарстрой щели да купят дружеството. А накрая участниците в процедурата бяхя Елаците и ХДПАТ
Коментар