Съни потенциал има от няколко години. Я виж дали потенциала се е материализирал в отчетите?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мостстрой АД (5MY / MOSTS)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
лелеее, ако от Капман знаеха какви вълнения ще ви докарат, сигурна съм, щяха на ...попарка да го направят това пакетче
...и в тия подценени-надценени, къде оставихте потенциала, очакванията, скорошните им сбъдвания...
Не ви ли хрумва, че може да има връзка и с %-те, които влага в 2-те "инфраструктурни" дружества
Коментар
-
Anton Chigurh
BSEtrader, може би искаш да кажеш в пъти по-ненадценен. Шегичка. Малко хумор не би навредил на никого. :wink:
Коментар
-
Anton Chigurh
Сигурно заради това продават да.
Коментар
-
Anton Chigurh
Капман останаха с 900 акции на МОСТС. Евала на момчетата, дано и останалите ги засилят на тея цени, заслужават го.
Коментар
-
Първоначално изпратено от InvestorrrЛично, на мен, отчета ми харесва, заради увеличенията на активите на дружеството, най вече машини и транспортни средства, както и на оборотния капитал, който е по-важен от счетоводната печалба...от отчета си личи, че дружеството се подготвя за яка работа..
Коментар
-
по въпроса с бургаските имоти и аз си мисля че има някакво източване от компанията. липсва каквато и да е информация за него в паричния поток. и тук и при ХД пътища може да се види огромна разлика между паричен поток и отчет за приходи и разходи и баланс. имам чуството, че счетоводителят и на двете компании е недоучил студент
Коментар
Коментар