IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София-БТ АД (3JU / SOFBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мече, четеш ли новините за хода на прив. процедура. После да не питаш пак недочул, недоразбрал
    Или си трайкаш за да си допълваш акцийки
    Днес да не изпреварих теб на опън-а

Коментар

• [QUOTE=Bond009;1125374]СОФИЯ - БТ АД (3JU)

Печалбата на СОФИЯ - БТ АД за второто тримесечие на 2010г. е в размер на 4 589 хил. лв.
      Дружеството СОФИЯ - БТ АД е реализирало печалба ....

ДА - с отчета всичко е ок.
      ДА - съществува вероятност акцията да се изстреля до 35-40 лв/бр (или дори над 50),понеже предполагаемата цена ,която ще се иска да палти "чуждестранният" инвеститор би могла да бъде ок. 50 Мио BGN, но до тогава това са само слухове .

----------
      Не е препоръка за покупка на акции .
      не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• СОФИЯ - БТ АД (3JU)

Печалбата на СОФИЯ - БТ АД за второто тримесечие на 2010г. е в размер на 4 589 хил. лв.
        Дружеството СОФИЯ - БТ АД е реализирало печалба за вторите три месеца на годината, в размер на 4589 хил. лв. Общите приходи на дружеството са 58460 хил. лв., което е с 55.39 % повече спрямо предходния период. Общите разходи отчитат ръст от 26.16 % спрямо предходния период до 53361 хил.лв.

Нетните приходи от продажби за второто тримесечие на 2010г. са в размер на 57 473 хил.лв. и представляват 98.31 % от общите приходи. Спрямо второто тримесечие на 2009 година те се увеличават с 57.91 %.

Към 30 юни 2010г. дружеството показва печалба на акция(на осреднена годишна база) в размер на 7.69лв. . Данните са от Баланс/Отчет на дружеството за II-рото трим. на 2010г.

Собственият капитал на дружеството към 30 юни 2010г. е 75 666 хил. лв. , като спрямо същия период на 2009г. се е увеличил с 17.61 %.

Обобщена информация за търговията с акции на дружеството на БФБ – София през вторите три месеца на 2010г.:
        Общ брой изтъргувани акции: ( 6 242 бр. акции )
        Общ брой сделки: ( 104 бр. )
        Минимална цена: ( 14.990 лв. )
        Максимална цена: ( 27.000 лв. )
        Среднопретеглена цена: ( 16.643 лв. за акция. )
        Last edited by модератор; 27.07.2010, 14:46.

Коментар

• Най висока цена акциите от холдинга достигнаха около приватизацията на Шулева.Имаше голям инвеститор, но политиците- ДПС провалиха всичко от тогава този бизнес запада б БГ за разлика от целия свят. Сега и Герб се услушват за приватизацията

Коментар

• Първоначално изпратено от No money, no credit Разгледай мнение
            Май бързо се изчерпа интереса към тази акция
            А не мисля,
            в сравнение с другите позиции и спрямо борсата като цяло..... тук се е заформила сериозна опашка..... да купуват

Коментар

• Май бързо се изчерпа интереса към тази акция
              Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

• Ами никой не вярва, преди да стане- приказката за стомната. Това трети или четвърти път е когато се канят. Пазарния дял на БТХ падна от 90 процента на под 50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
                  При тези цени СОФБТ е по подценено ,но само ако се приватизира. ГАГБТ в момента е един от лидерите по добро управление и продажби. Стабилна компания
                  Ами нали уж я приватизират....

Коментар

• При тези цени СОФБТ е по подценено ,но само ако се приватизира. ГАГБТ в момента е един от лидерите по добро управление и продажби. Стабилна компания

Коментар

• Добри са резултатите тук няма спор и на тези цени акцията си е атрактивна, но все пак говорим за държавно предприятие.
                      Според мен ГАГБТ е далеч по-привлекателно и също толкова евтино!

Коментар

• Реално повишение може да се чака, ако има сигнали за приватизация. Бонус може да е добрия дивидент.

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
                          Ако тази седмица акцията достигне и се задържи над 20лв, тогава съм сигурен че има сериозен интерес, но ако не успее, то ще се окаже интерес на шепа спекуланти, аз лично предпочитам първият вариант.
                          Ами в момента на борсата са само спекуланти ,който купуват при много голям риск....
                          При излизането на големият инвеститор купуваха спекуланти който цената на акциите е супер ниска но нямаха никаква гаранция за продажбите и до къде ще стигнат ,какви са данните с новия акциз... и аз бях от тях.
                          Сега купуват пак спекуланти но имат параметри за развитие и супер отчет....имат сигурност и перспектива.....
                          Ако след няколко месеца има потвърждение за развитие и продажба.....тогава ще се включат и инвеститорите а спекулантите от тези дни ще продават .....такава е борсата и не очаквайте чудеса за два дни...

Коментар

• Ако тази седмица акцията достигне и се задържи над 20лв, тогава съм сигурен че има сериозен интерес, но ако не успее, то ще се окаже интерес на шепа спекуланти, аз лично предпочитам първият вариант.

Коментар

• Специално за Батя и плюенето....

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=565818

Близо 31 процента са отговорили отрицателно на въпроса "Правителството придържа ли се към предизборните си ангажименти", а други 20 на сто смятат, че по-скоро отговорът е "не".Повече от 66 процента от анкетираните смятат, че трябва да има персонални промени в кабинета "Борисов". На въпроса кои министри трябва да бъдат сменени, първите пет посочени имена са на Симеон Дянков /34 процента/, Тотю Младенов /близо 25 процента/, Трайчо Трайков /над 22 процента/, Николай Младенов /над 15 процента/ и Божидар Димитров /близо 11 процента/. По думите на Николов причината в "първата петица" да са членове на икономическия правителствен екип е, че ....

Ами БТН беше в обещанията на ГЕРБ за приватизация за октомври..... но 2009 г а и за възраждането на борсата и приватизацията и ... нали си спомняш колко човека бяха скептични за отговора на Дянков на наш съфоромец ... двама с мен трима /2 % / а сега са над 70 % една година по късно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Не знам нищо повече от публично обявеното, но това не ме води до извода че някой нарочно бави. Влезте в Дневник и си намерете статиите по процедурата че не ми се занимава сега..... този път наистина стане една добра приватизиционна сделка с читав инвеститор!
                                Е търсих и нищо не намерих.... ти си на ход да потърсиш , ще е от полза да ги постнеш...

П.П. За Багоевград БТ си прав те работят почти изцяло за вътрешният пазар и бях притеснен за отчета им.... консулидираният на холдинга ще е страшен....над 10 м. печалба предполагам.
                                Last edited by meche_cveti93; 25.07.2010, 12:09.

Коментар

X