Не знам нищо повече от публично обявеното, но това не ме води до извода че някой нарочно бави. Влезте в Дневник и си намерете статиите по процедурата че не ми се занимава сега. Имаше търг за консултант, сити спечели, едни чешити обжалваха, после добре че все пак се отказаха че да не се бави още, после трайков каза че консултанта почва да работи и има 50 дни да направи анализа и да излезе с предложението. Този срок изтича скоро. Просто си тече процедурата и няма какво да се раздухва докато си работи консултанта.
Та кой, как е забавил нарочно? Сигурно Трайчо е накарал ония да обажалват или пък нещо друго дето съм пропуснал!?
Между другото излезе отчет и на БЛАБТ. Въпреки че не качват така драматично приходите като СОФБТ и те вадят много добра печалба - 6М.
Мисля че това просото е показател за нов вид управление на тия дружества - без точене, без лапкане, без неизгодно депозиране на свободния кеш. Дано това се оцени подобаващо от потенциалните купувачи и този път наистина стане една добра приватизиционна сделка с читав инвеститор!
Та кой, как е забавил нарочно? Сигурно Трайчо е накарал ония да обажалват или пък нещо друго дето съм пропуснал!?
Между другото излезе отчет и на БЛАБТ. Въпреки че не качват така драматично приходите като СОФБТ и те вадят много добра печалба - 6М.
Мисля че това просото е показател за нов вид управление на тия дружества - без точене, без лапкане, без неизгодно депозиране на свободния кеш. Дано това се оцени подобаващо от потенциалните купувачи и този път наистина стане една добра приватизиционна сделка с читав инвеститор!
Коментар