IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София-БТ АД (3JU / SOFBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от taurus Разгледай мнение
    Тази позиция привлече вниманието ми, но ще се замисля след корекция до 25-27. Честито на печелившите от първи тур!

Не е препоръка, нямам акции.
    тук ако падне 20% трябва да си доволен, но по-скоро ще направи +20% и тогава можем да говорим за корекция.

И моето мнение не е препоръка, аз пък имам акции

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
      Мдаа, на 46 лв се купуват като топъл хляб
      Явно има и кой да продава!!!Батяяя,серсемино!!!

Коментар

• Тази позиция привлече вниманието ми, но ще се замисля след корекция до 25-27. Честито на печелившите от първи тур!

Не е препоръка, нямам акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
          Аз също си го помислих ,но като се разрових по сделките след тези от изсипването на 15-25 лв следващите цени са над 75 лв. ...
          Така че там ще се покажат ако стигне цената ....според мен .
          Не е препоръка имам акции....
          Искам да им видя анализа за Еларг, за да оценя доколко са безпристрастни

Коментар

• Мдаа, на 46 лв се купуват като топъл хляб

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              100% ЕЛАНА ИМАТ СОФИЯ-БТ ЗА ПРОДАВАНЕ
              Аз също си го помислих ,но като се разрових по сделките след тези от изсипването на 15-25 лв следващите цени са над 75 лв. ...
              Така че там ще се покажат ако стигне цената ....според мен .
              Не е препоръка имам акции....

Коментар

• 100% ЕЛАНА ИМАТ СОФИЯ-БТ ЗА ПРОДАВАНЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнение
                  http://www.investor.bg/news/article/...61.html#109735

Много добър анализ !
                  ....Най-лесно това става при сравнение на показателите за оценка, като от таблицата се вижда, че
                  София БТ е най-подценената позиция към този момент по отношение на финансовите й резултати за последните 12 месеца.....
                  Основното е, че SOFBT e най-подценена към финансовите резултати към момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                    Ха, ха, какво значи добър анализ.
                    За мен е добър когато е НАВРЕМЕНЕН. Тя акцията поскъпнала тройно и Цачев се сетил че били подценени
                    Ще ме скъсат от смях тия наши "анализатори"
                    Къде беше през юни-юли бе Цачев, когато Батя писа за тази ракета а ПФБК се чудеше на кой да "пробута" акциите си по 15-16 лв???
                    +1 Ти поне имаш сили да ги пишеш тия работи... Най-смешната част е обяснението как им паднали продажбите преди 2 години...

Коментар

• То и на 47лв. няма
                      грабете докато има още около 50-60лв.

Коментар

• На 45 лв няма продавачи вече

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнение
                          http://www.investor.bg/news/article/...61.html#109735

Много добър анализ !
                          ....Най-лесно това става при сравнение на показателите за оценка, като от таблицата се вижда, че
                          София БТ е най-подценената позиция към този момент по отношение на финансовите й резултати за последните 12 месеца.....
                          Ха, ха, какво значи добър анализ.
                          За мен е добър когато е НАВРЕМЕНЕН. Тя акцията поскъпнала тройно и Цачев се сетил че били подценени
                          Ще ме скъсат от смях тия наши "анализатори"
                          Къде беше през юни-юли бе Цачев, когато Батя писа за тази ракета а ПФБК се чудеше на кой да "пробута" акциите си по 15-16 лв???

Коментар

• Така е, но ако не разпределят печалбата като дивидент ниборитарните акционери ше са прецакани

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/...61.html#109735

Много добър анализ !

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
                                Номинирам София БТ за акция с най-стабилен ръст за 2010г., а защо не и за 2011год.

Дай боже, дай боже
                                Красота е тук, вече съм на 134% профит и следвам стриктно принципа "Let the profit run"

Коментар

Working...
                                X