IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София-БТ АД (3JU / SOFBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• По колко ще получат- дивидент акционерите на БЛАБТ, ако се раздаде кеша по закона, по който смяташ

Коментар

• Да и кеша

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Да но ти не отчиташ оборудването и пазарите на марките- така че не е вярно. И след това нямаме никаква гаранция колко от печалбатас ще се разпредели като дивидент. Дано са коректни с нминоритаите
        И кеша, и кеша..

Коментар

• Обясни ми тогава- защо никой не разпродава БЛАБТ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Да но ти не отчиташ оборудването и пазарите на марките- така че не е вярно. И след това нямаме никаква гаранция колко от печалбатас ще се разпредели като дивидент. Дано са коректни с нминоритаите
            Явно не си запознат
            Гарнация има и то голяма.
            Държавните дружества са задължени да разпределят по-голямата част от печалбата за дивидент .

И по мои скромни сметки София бт ще имат 8лв дивидент, а Благоевград 4лв.
            Last edited by Marti; 17.12.2010, 15:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
              Това според теб, добре ли говори ?
              Ами едни 577 К се меткат от един собственик на друг на порции ..... но не за повече от 28 лв. ...и никога заедно за да не се разбере кой е купувача...
              За сега цената от 28 лв е подпряна от поръчка с над 5К купува и по нагоре може но не много , а по надолу не ...
              Ако се види цена от 25 ще влеза пак.... но за сега е мираж.
              Не е препоръка...

Коментар

• Да но ти не отчиташ оборудването и пазарите на марките- така че не е вярно. И след това нямаме никаква гаранция колко от печалбатас ще се разпредели като дивидент. Дано са коректни с нминоритаите

Коментар

• И през P/S и през P/E да се сметне акцията на София БТ струва поне 2 пъти Благоевград БТ т.е.
                  ако Благоевград БТ е 45 София БТ трябва да е над 90 лева .
                  Но на тази суша хората бързат да вземат печалби

http://www.investor.bg/news/article/...61.html#109735

Коментар

• абе много тутун ще се изпуши по коледа и Нова година......................

и за сфбт при 15-20 млн печалба,

капитализация от 45 млн. лв как Ви се струва ??

Коментар

• Не просто се изражни с БЛАБТ, което е нормално.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                        Не знам какви са ни анализаторите ,но едни 300 К минаха на 28 лв от Булгартабак холдинг днес ... на нерегулираният
                        Това според теб, добре ли говори ?
                        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Хубаво я раздвижиха днес... ама надолу
                          За мен това не е изненада.
                          Все пак нали Цачев каза че била мнооого евтина.
                          Нещо което не беше забелязал на 15 лв.
                          Хората вече ги ползват наште "видни анализатори" за обратен сигнал
                          Не знам какви са ни анализаторите ,но едни 300 К минаха на 28 лв от Булгартабак холдинг днес ... на нерегулираният

Коментар

• Хубаво я раздвижиха днес... ама надолу
                            За мен това не е изненада.
                            Все пак нали Цачев каза че била мнооого евтина.
                            Нещо което не беше забелязал на 15 лв.
                            Хората вече ги ползват наште "видни анализатори" за обратен сигнал

Коментар

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
                              То и на 47лв. няма
                              грабете докато има още около 50-60лв.
                              Аиде да раздвижим София-БТ и скоро дай боже да е в БГ40

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
                                тук ако падне 20% трябва да си доволен, но по-скоро ще направи +20% и тогава можем да говорим за корекция.

И моето мнение не е препоръка, аз пък имам акции
                                Те да дадат 80% от печалбата за дивидент, па тогава да видиме к'во ше се случи с цената

Коментар

Working...
                                X