IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София-БТ АД (3JU / SOFBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не знам нищо повече от публично обявеното, но това не ме води до извода че някой нарочно бави. Влезте в Дневник и си намерете статиите по процедурата че не ми се занимава сега. Имаше търг за консултант, сити спечели, едни чешити обжалваха, после добре че все пак се отказаха че да не се бави още, после трайков каза че консултанта почва да работи и има 50 дни да направи анализа и да излезе с предложението. Този срок изтича скоро. Просто си тече процедурата и няма какво да се раздухва докато си работи консултанта.
    Та кой, как е забавил нарочно? Сигурно Трайчо е накарал ония да обажалват или пък нещо друго дето съм пропуснал!?
    Между другото излезе отчет и на БЛАБТ. Въпреки че не качват така драматично приходите като СОФБТ и те вадят много добра печалба - 6М.
    Мисля че това просото е показател за нов вид управление на тия дружества - без точене, без лапкане, без неизгодно депозиране на свободния кеш. Дано това се оцени подобаващо от потенциалните купувачи и този път наистина стане една добра приватизиционна сделка с читав инвеститор!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Мече, много разнопосочни мнения.Не върви хем да плюеш някого, хем да се надяваш на добро от него.
      А за човек яко инвестирал в табаци не си много добре осведомен с хода на процедурата там
      Батя,
      че не съм осведомен за приватизацията ... не съм. Но не защото не съм търсил информация . Профилактично през месец ,два търся...Онзи ден една служителка на БТХ ми каза че консултанта не е почнал да работи в холдинга и че държавата пак си е взела дивидента първи а на нас в края на август.....дано не е запозната.
      Ами разнопосочни мнения....аз ръкопляскам на хубавият отчет и на добрите резултати,но на забавянето и вкарването на свой хора в холдинга за мен е минус за приватизацията .
      Ти като знаеш повече .... сподели?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Мече, много разнопосочни мнения.
        Не върви хем да плюеш някого, хем да се надяваш на добро от него.
        А за човек яко инвестирал в табаци не си много добре осведомен с хода на процедурата там
        E, нали за това сме тук - осветли ни, ако знаеш нещо и си осведомен!
        Мерси!
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• WIN by Sofia BT AD

Очаквам през Септември София БТ АД да влезе в БГ 40 с цена 70-100 лева хита на сезона
          А годишната печалба ще е 15мил лева запомнете го съответно дивидент 12 лева на бройка

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
            ..
            Единственото притеснително е липсата на информация за приватизацията на БТН , намъдриха си свой хора там и сега бавят за да лапат..
            Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
            Хайде и Плевен БТ ... добър отчет. Излъскването е започнало ....ако и Благоевград БТ има прилични приходи...ще има радост.
            Тези който ни управяват са най добри в пиара... в нищо друго....а тук е част от стратегията им да покажат че се справят най добре от всички правителства ... от 20 г. назад .... дано не бъркам.
            Мече, много разнопосочни мнения.
            Не върви хем да плюеш някого, хем да се надяваш на добро от него.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gogogo Разгледай мнение
              Докато ДПС съществува като партия и е в политически живот на страната, това дружество няма да бъде продадено, помнете ми думата. Игрите там са много големи.
              + 1

Коментар

• Докато ДПС съществува като партия и е в политически живот на страната, това дружество няма да бъде продадено, помнете ми думата. Игрите там са много големи.

Коментар

• Дано след излъскването да го продадат

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/103127/339.html
                    Хайде и Плевен БТ ... добър отчет. Излъскването е започнало ....ако и Благоевград БТ има прилични приходи...ще има радост.
                    Тези който ни управяват са най добри в пиара... в нищо друго....а тук е част от стратегията им да покажат че се справят най добре от всички правителства ... от 20 г. назад .... дано не бъркам.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                      Аргументирай се.....
                      Прегледай отчетите на водещите фабрики и холдинга и пиши ....
                      Иначе съм съгласен ,че и 50 м евро да вземат ще е доволен...... купувача...
                      dali samо той ще е доволен., хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Remi Разгледай мнение
                        Според мен и 50 000 000 евро ако вземат трябва да са щастливи, но надали.
                        Аргументирай се.....
                        Прегледай отчетите на водещите фабрики и холдинга и пиши ....
                        Иначе съм съгласен ,че и 50 м евро да вземат ще е доволен...... купувача...

Коментар

• Според мен и 50 000 000 евро ако вземат трябва да са щастливи, но надали.

Коментар

• Първоначално изпратено от User4o Разгледай мнение
                            БТХ трябваще да бъде продадет докато е време и на добра цена, сега надали ще му вземат повече от 100 млн. евра, даже и това са му много за моментното състояние.
                            100 м евра са 33 лв. на акция на държавен дял.... какво ще кажеш . Повече не искам

Коментар

• БТХ трябваще да бъде продадет докато е време и на добра цена, сега надали ще му вземат повече от 100 млн. евра, даже и това са му много за моментното състояние.

Коментар

• Бавят и още ще бавят ... няма да има скоро приватизация!

Коментар

Working...
                                X