IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

София-БТ АД (3JU / SOFBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от softohold Разгледай мнение
    видяхте ли кой разбира пак
    взимаите докато има на 35-40

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
      Здравей,
      Значи ако са закъсали за пари ,те могат да национализират и банките ,телекомуникационните компании и какво ли не...?
      За дивидента нещата стоят така ..... Взима се печалбата от неконсулидираният годишен отчет и се гласува на ОСА, другата година след февруари ..... на миноритарите дивидента отива в сметките а на държавата в холдинга и чак тогава може да се пипне ,но правилото е да бъде разпределян за следващата година а холдинга разпределя за държавата неговата печалба от 2010 г..... така ,че от БТН и сие , Дянков в близките месеци не може да вземе повече от 2,3 милиона и то от майката.... е остава една добра приватизация...?
      Мече, имат неразпределена печалба от м.г. за близо 60 млн. лв.. Да вземем да идем на ОС и да предложим да я поразпределят малко... 27-ми е последен ден за предложения за гласуване на предложения, се ще се намери некое приятелче юрист да помогне със съвет, м?!
      Се си мисля, че от опит глава не боли?!

Коментар

София БТ АД купувайте докато има от 25-30лв. че скоро ще се радвате ако има да купите на 35-40лв.:
        видяхте ли кой разбира пак

Коментар

Очакваме зашеметяващ отчет може би 4-5мил.лв. печалба
          видяхте ли кой разбира

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
            Както са я закъсали за пари може имаме дивидент още на извънредното ОС в Ноември. Прогноза...

Здравей,
            Значи ако са закъсали за пари ,те могат да национализират и банките ,телекомуникационните компании и какво ли не...?
            За дивидента нещата стоят така ..... Взима се печалбата от неконсулидираният годишен отчет и се гласува на ОСА, другата година след февруари ..... на миноритарите дивидента отива в сметките а на държавата в холдинга и чак тогава може да се пипне ,но правилото е да бъде разпределян за следващата година а холдинга разпределя за държавата неговата печалба от 2010 г..... така ,че от БТН и сие , Дянков в близките месеци не може да вземе повече от 2,3 милиона и то от майката.... е остава една добра приватизация...?

Коментар

• Много добър отчет може би най-добрия който ще видим за деветмесечието.
              За съжаление нямам акции но в понеделник мисля да и имам ако цената е все още около 35 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
                Здравей,
                Действително е добър отчет .... но , с голямо НО .
                Ако се приватизира холдинга тези данни се наслагват към цената на холдинга ,като цяло....а за дивидент може да се види само ако няма приватизация или новият собственик е идиот / Да купи холдинга , да направи търгово и да даде голям дивидент от дъщерните/..........а такава ще има като гледам как всички плачат за леФчета....и колкоко повече се лъска т фабриките и майката ,толкова е по сигурна....
                Не е препоръка....имам акции !
                Както са я закъсали за пари може имаме дивидент още на извънредното ОС в Ноември. Прогноза...

Коментар

• Заслужено браво на СофБТ-то

Коментар

• Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнение
                    Като гледам как ББ иска да изтърси откъде колкото пари може, дивидента може и да е 7-8 лева. Нали последно вдигнаха на 80% от печалбата на държавните дружества дивидента. Не знам при БЛАБТ, мисля че далеч не е толкова добре.
                    Здравей,
                    Действително е добър отчет .... но , с голямо НО .
                    Ако се приватизира холдинга тези данни се наслагват към цената на холдинга ,като цяло....а за дивидент може да се види само ако няма приватизация или новият собственик е идиот / Да купи холдинга , да направи търгово и да даде голям дивидент от дъщерните/..........а такава ще има като гледам как всички плачат за леФчета....и колкоко повече се лъска т фабриките и майката ,толкова е по сигурна....
                    Не е препоръка....имам акции !

Коментар

• Честито на разумните и прозорливите
                      Няма акция с по-голям потенциал според мен
                      Last edited by Marti; 22.10.2010, 14:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
                        Добре е- дано да дадат по 4-5 лева дивидентец. При БЛАБТ как е
                        Като гледам как ББ иска да изтърси откъде колкото пари може, дивидента може и да е 7-8 лева. Нали последно вдигнаха на 80% от печалбата на държавните дружества дивидента. Не знам при БЛАБТ, мисля че далеч не е толкова добре.

Коментар

• Добре е- дано да дадат по 4-5 лева дивидентец. При БЛАБТ как е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
                            По колко е печалбата на акция
                            7.50 за 9 месечието, или 10 лева годишно, ако изкара същата за q4.

Коментар

• По колко е печалбата на акция

Коментар

• Кеша се увеличава с 10 мил. т.е. печалбата не е куха, а си работи здраво

Коментар

Working...
                                X