то при минус 20 милиона на 3 то тримесечие??? Какво да чакаме?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Идва ли краят на торовата индустрия в България?
Налаганите високи цени на въглеродните емисии и готвеното отпадане на антидъмпинговите мита за внос от страни с ниски рестрикции водят до ликвидация на сектора
https://fermer.bg/novini/idva-li-kra...ya-v-balgariyaМненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнение
Нямам представа, не следя всички. Кои са другите, които отчитат загуба за деветмесечието?
сега ще следя темите и ще броя в колко дружества акционерите са доволни от отчетите и в колко дружества са разочаровани ......... до тук:
разочаровани при софарма, неохим, чез-разпределение
доволни - няма
резултат 3-0fuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
и тук ли е така както навсякъде другадеМненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от margen Разгледай мнениеМного брутално тримесечие - над 20 млн. е загубата само за Q3. Очаквах лош резултат, но не чак толкова. Не помня да е имало по-лошо някога. Едва ли могат да се правят някакви прогнози за Q4, но на трейлинг база резултатът за 2018 е загуба от над 13 млн., така че при тези влошаващи се показатели загуба от порядъка на 15-20 млн. е реалистична.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
� -
Много брутално тримесечие - над 20 млн. е загубата само за Q3. Очаквах лош резултат, но не чак толкова. Не помня да е имало по-лошо някога. Едва ли могат да се правят някакви прогнози за Q4, но на трейлинг база резултатът за 2018 е загуба от над 13 млн., така че при тези влошаващи се показатели загуба от порядъка на 15-20 млн. е реалистична.Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнениеТова дружество е с един от най-добрите мениджърски екипи. Не мога да разбера защо не се развиват, а се занимават с безмислени врътки. Супер подценена е цената.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнениеТова дружество е с един от най-добрите мениджърски екипи. Не мога да разбера защо не се развиват, а се занимават с безмислени врътки. Супер подценена е цената.
Коментар
�
Коментар