Резултатите продължават да се влошават с много сериозни темпове. Тримесечието е на 7,7 млн. загуба, която почти изяжда печалбата от първото, а обикновено и второто успяват да докарат някаква печалба. Не знам дали не е свързано с някаква промяна в графиците на плановите им ремонти, но на този етап перспективите за годината не са добри.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЕхх мама му стара значи - каквото пипна -съхне!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнениеПредложението не е направено на събранието,а е публикувано в ТР на 21.05-пише си го в протокола.Дори и да е на самото ОСА,това няма значение.По-интересното е защо им е прокурист при двама ИД и 9 членен СД с 5000 лв/м заплати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Intern-trader Разгледай мнение
Тук номерът е доста сериозен, какво е накарало съвета на директорите да внесе едно предложение за разпределение и на самото събрание друго решение, тотално ощетяващо акционерите. При това в протокола няма никаква аргументация, кое е наложило промяната на предварително обявеното и публикувано проекто-решение, защо не е гласувано първото, обявено в материалите за събранието. Въобще, уязвимост от всякъде, да видим каква ще е реакцията на първо време и на Търговския регистър, защото има подмяна на внесени материали от момента на обявяване.
http://www.x3news.com/?page=Company&...MESSAGE_TYPE=3
https://torove.bg/torove-na-edro-tzeni
При този дистрибутор Неохим още през май цената бе 333лв.,а Девня на 360( техните разходи при износ са по-ниски)
Миналата година по това време при същата цена на газа цените бяха по-високи с около 20 лв.при търговци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеследях ги, но след такива номера....
http://www.x3news.com/?page=Company&...MESSAGE_TYPE=3
Коментар
-
Решенията на ОСА -20 ст. дивиденти прокурист-синът на ИД
Last edited by kaputov; 17.06.2018, 19:34.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Овчарчето Калитко Разгледай мнение
Може ли, да дадеш линк към тази новина, че съм я пропуснал?
Исках да ти го изпратя на лично, но не ми позволява. Прочети го бързо, защото най-вероятно ще го изтрият като линк към чужда медия.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеВ тази суша за покупки взех та се загледах тук. Не ми изглежда толкова зле, а и може би има лъч светлина с новината от миналата седмица: "Цената на руския природен газ за Полша, Литва, Латвия, Естония и България ще бъде привързана към цените, по които купуват страните от Западна Европа- Германия, Холандия и Франция."
....Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение
... има, но в тази "тъмница" не смеем да се обадим, че още бой може да ядемПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеВ тази суша за покупки взех та се загледах тук. Не ми изглежда толкова зле, а и може би има лъч светлина с новината от миналата седмица: "Цената на руския природен газ за Полша, Литва, Латвия, Естония и България ще бъде привързана към цените, по които купуват страните от Западна Европа- Германия, Холандия и Франция."
Всъщност, има ли останали акционери от форума тази компания, че и коментари гледам липсват.....
Коментар
-
В тази суша за покупки взех та се загледах тук. Не ми изглежда толкова зле, а и може би има лъч светлина с новината от миналата седмица: "Цената на руския природен газ за Полша, Литва, Латвия, Естония и България ще бъде привързана към цените, по които купуват страните от Западна Европа- Германия, Холандия и Франция."
Всъщност, има ли останали акционери от форума тази компания, че и коментари гледам липсват.....
Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПричината за спада на печалбата е ръста на цената на газта спрямо миналата година и съответно разходите.
Природен газ разход Q1/2018-42,228 хил. лв.
Q1/2017-34,224 хил. лв.
Цената миналата година е била 280.21, сега е 352,65 лв/хм3
Акцията е прекрасна на супер цена просто някой иска да купува алчно докато пазара е спихнал на дъното!
Коментар
Коментар