Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Last edited by спекуланта; 16.10.2019, 15:30.
-
Хъбче тук, хъбче там, тръба тук, тръба там, интерконектор .. чудеса на думи ... времето си минава и цената на газа за бизнеса в България е една от най-високите..всъщност право пропорционална на нивата на корупция в сравнение с останалите членки на ЕС (и не само).
Повишение на цени на електроенергията, осигуровки и тн и тн. И комбината бавно затъва, защото, за да са ефективни се иска и добра цена на газа (каквато нашите корумпета не могат и не искат да постигнат) и инвестиции в нови оптимизирани мощности (явно няма кой да дава пара).
резултатите са ясни
ПП а в земеделието нещата бумтят и торове се ползва, че и внасят.Last edited by bertram; 16.10.2019, 14:54.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
Подкрепя си позицията поне. Други и това не правят
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеЯко. Някой си купи 1 Неохим и вдигна цената с 26.71%.Last edited by malkia Muk; 16.10.2019, 02:04.търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКакво става с това дружество ?
Според мен беше структуроопределящо за България и при това развитие на земеделието трябваше да е супер...
Преди 2-3 г имах инфо за състоянието му и нещата изглеждаха супер...Щях да купувам здраво, но цената ми се видя висока...Сега направо ме кара да се чеша по тиквата, но като ви чета излиза, че има нещо сбъркано в управлението....Ако наистина на някакво надуто меринджейче са поверили такова огромно предприятие, начи много са сгрешили и всите непотребни ще бъдат....
пп Вярно ли групата държи и това АД...?lipsata
- 1 like
Коментар
-
https://www.bloombergtv.bg/video/fil...omatizatsiyata
отговорите са тук, интересно е, не само за торовата индустрия, а за доста неща през последните 20 години
- 1 like
Коментар
-
Какво става с това дружество ?
Според мен беше структуроопределящо за България и при това развитие на земеделието трябваше да е супер...
Преди 2-3 г имах инфо за състоянието му и нещата изглеждаха супер...Щях да купувам здраво, но цената ми се видя висока...Сега направо ме кара да се чеша по тиквата, но като ви чета излиза, че има нещо сбъркано в управлението....Ако наистина на някакво надуто меринджейче са поверили такова огромно предприятие, начи много са сгрешили и всите непотребни ще бъдат....
пп Вярно ли групата държи и това АД...?
Коментар
-
Държавата застава зад гърба на работещите в Неохим..... не се знае какво точно е имал предвид зам. министъра
Коментар
-
Непотизмът ще доведе Неохим до фалит,не толкова цената на газ и квотите.От тия близо 1000 служители,вероятно "работещи" са по-малко от половината.Другите са администрация,основно роднини на собствениците.Въпреки лошото положение на фирмата,не се чуло да са съкратили големите заплати на родата. Очевидно мениджмънта не се справя,което им го каза и Филип Ромбаут( изпълнителен директор на "Агрополихим") на ОСА тази година.Едва ли са толкова некадърни,а и да са,нали има и други акционери.Щом никой не се намесва,вероятно са решили да източат каквото още могат и кой от къде е.
Last edited by kaputov; 11.10.2019, 11:27.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар