В момента никой не ти гледа отчети, важни са настриенията на нашата борса. Отчетите временно повлияват, после пак обратно от където е тръгнала.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Неохим АД (NEOH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениетова беше от мен, много радост ми носи тази компания над 2 години и надмина много мои очаквания
желая успех на всички, аз се насочвам към злато, че не виждам как е възможно света да се измъкне от дупката, която си копае
бтв за тези още на бфб, следете много внимателно отчета на неохимdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
От отчета на "Евро Ферт" за 2014 в ТР се виждат някои интересни неща.
За 2014 и 2013,когато Неохима е бил на загуба,основния му дистрибутор Евро Ферт е реализирал печалби въпреки щедрите възнаграждения на членовете на СД-349хлв. за 2014г/415хлв за 2013г. и на служителите.
От Неохим се грижат за печалбата на Евро Ферт,като дори през 2013 год им е продавал AN на загуба от 0.57%-528лв/т е била себестойността,а е продавано за 525 лв/т на ЕвроФерт.Поне така излиза от отчетите.Добре е да се погрижат така и за акционерите си.
Тези отписани вземания за 17 мил. са по 6.4 лв. на акция.Колко дивидент можеше да раздадат.
Коментар
-
Щом Златен Лев са продали на загуба май наистина е така както си мисля.На 15 април 2016 г. Златен лев холдинг АД обяви, че е продал притежаваните от него 45 739 акции от капитала на Неохим АД по 45,5 лв. за брой за общо 2,08 млн. лв. В отчета обаче те се водят като 2,12 млн. лв., следователно - ще бъде отчетена загуба от около 40 хил. лв.
Коментар
-
Никой не коментира годишния отчет.Нова обезценка на вземанията от Турските фирми-8661хлв и отписване на инвестицията в едната(май е в Гюбре)-1257хлв.То работата май наистина е станала "гюбре" в другия смисъл на думата на турски(не е fertilizer): Миналата година имаше обезценка с 8938хлв,то общо стана над 17 мил.Решили са да го поднасят на год. по лъжичка,че да не им горчи много на акционерите и дано го преглътнат това "гюбре".На Златния Лъв сигурно му е замирисало много и за това се е изнесъл
То не се знае догодина какво ново "гюбре" ще цъфне в отчета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКой какво тук?На основание чл. 4 от ЗСПЗФИ, съгласно чл. 28 от Наредба № 2, „Златен лев Холдинг” АД оповестява, че на 14.04.2016 г., на регулиран пазар на Българската Фондова Борса е продал притежаваните от него 45 739 (четиридесет и пет хиляди седемстотин тридесет и девет) бр. безналични, поименни акции, представляващи 1,95% от капитала на „Неохим” АД при цена от 45.50 лв. на акция. Стойността на сделката е 2 081 1245.04 лв..
Коментар
-
precakanoto precakanoto не е онлайн
Заслужил
инвеститор
27.10.2015, 21:58
Начално
Цитат:
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
- Тук съм пряко и косвено заинтересован от резултатите!
На лице са редица предпоставки за видима рентабилност, но какво ще видим и получим като такъв, - остава ...??
-"уж не си вчерашен, а го играеш като спекулантьор. Като че ли все има по нещо, което цял живот може да се учи )))
според мен няма особено големи предпоставки да се очаква велик отчет за последното тримесечие, а по-скоро обратното"
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеаааа чакай, догодина амортизации х 1,5)))
щото сега амортизации и обезценки 3пъти над печалбата)))) Хубаво дружество ама ...п/е към 20 ли отива вече !?!
)))
Пак ти оскубаха компетентните изцепки , но не се вижда обиращият, празно пОле
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЧак пък много добърЕдинственото хубаво е, че в баланса не остана откъде да обезценяват тази година, но съм сигурен, че ще измислят нещо
)))
щото сега амортизации и обезценки 3пъти над печалбата)))) Хубаво дружество ама ...п/е към 20 ли отива вече !?!
)))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнениеMного добър отчет, кога ли фондовете ще започнат пак да го пълнят.... сигурно на 144Единственото хубаво е, че в баланса не остана откъде да обезценяват тази година, но съм сигурен, че ще измислят нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение"
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениедобре е,само 600 хиляди загуба за тримесечието, предвид Q4 на 2013 и 2014, се очертава печалба от 0.5-4.5 млн за годината
http://x3news.com/download/?id=300781
damn!5.7 млн
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokomo Разгледай мнениеПрав си, или добро или нищо за нашата мила борса
Коментар
Коментар