IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Неохим АД (NEOH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В момента никой не ти гледа отчети, важни са настриенията на нашата борса. Отчетите временно повлияват, после пак обратно от където е тръгнала.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
      това беше от мен, много радост ми носи тази компания над 2 години и надмина много мои очаквания

желая успех на всички, аз се насочвам към злато, че не виждам как е възможно света да се измъкне от дупката, която си копае

бтв за тези още на бфб, следете много внимателно отчета на неохим
      да не кажете после, че не съм предупредил
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• От отчета на "Евро Ферт" за 2014 в ТР се виждат някои интересни неща.
        За 2014 и 2013,когато Неохима е бил на загуба,основния му дистрибутор Евро Ферт е реализирал печалби въпреки щедрите възнаграждения на членовете на СД-349хлв. за 2014г/415хлв за 2013г. и на служителите.
        От Неохим се грижат за печалбата на Евро Ферт,като дори през 2013 год им е продавал AN на загуба от 0.57%-528лв/т е била себестойността,а е продавано за 525 лв/т на ЕвроФерт.Поне така излиза от отчетите.Добре е да се погрижат така и за акционерите си.
        Тези отписани вземания за 17 мил. са по 6.4 лв. на акция.Колко дивидент можеше да раздадат.

Коментар

• Щом Златен Лев са продали на загуба май наистина е така както си мисля.
          На 15 април 2016 г. Златен лев холдинг АД обяви, че е продал притежаваните от него 45 739 акции от капитала на Неохим АД по 45,5 лв. за брой за общо 2,08 млн. лв. В отчета обаче те се водят като 2,12 млн. лв., следователно - ще бъде отчетена загуба от около 40 хил. лв.
          .Това е тук http://www.investor.bg/novini-i-analizi/339/a/zlaten-lev-holding-se-nasochva-kym-vtora-gubeshta-godina-sled-sdelkata-s-neohim-215244/

Коментар

• Никой не коментира годишния отчет.Нова обезценка на вземанията от Турските фирми-8661хлв и отписване на инвестицията в едната(май е в Гюбре)-1257хлв.То работата май наистина е станала "гюбре" в другия смисъл на думата на турски(не е fertilizer): Миналата година имаше обезценка с 8938хлв,то общо стана над 17 мил.Решили са да го поднасят на год. по лъжичка,че да не им горчи много на акционерите и дано го преглътнат това "гюбре". На Златния Лъв сигурно му е замирисало много и за това се е изнесъл То не се знае догодина какво ново "гюбре" ще цъфне в отчета.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
              Кой какво тук?
              На основание чл. 4 от ЗСПЗФИ, съгласно чл. 28 от Наредба № 2, „Златен лев Холдинг” АД оповестява, че на 14.04.2016 г., на регулиран пазар на Българската Фондова Борса е продал притежаваните от него 45 739 (четиридесет и пет хиляди седемстотин тридесет и девет) бр. безналични, поименни акции, представляващи 1,95% от капитала на „Неохим” АД при цена от 45.50 лв. на акция. Стойността на сделката е 2 081 1245.04 лв..
              Кой ли е купил.Някой да каже през кой ИП са сделките,ако знае.

Коментар

• Кой какво тук?

Коментар

• precakanoto precakanoto не е онлайн
                  Заслужил
                  инвеститор

27.10.2015, 21:58

Начално
                  Цитат:
                  Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                  - Тук съм пряко и косвено заинтересован от резултатите!
                  На лице са редица предпоставки за видима рентабилност, но какво ще видим и получим като такъв, - остава ...??
                  -"уж не си вчерашен, а го играеш като спекулантьор. Като че ли все има по нещо, което цял живот може да се учи )))
                  според мен няма особено големи предпоставки да се очаква велик отчет за последното тримесечие, а по-скоро обратното"

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    аааа чакай, догодина амортизации х 1,5 )))
                    щото сега амортизации и обезценки 3пъти над печалбата )))) Хубаво дружество ама ...п/е към 20 ли отива вече !?! )))

Пак ти оскубаха компетентните изцепки , но не се вижда обиращият , празно пОле

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                      Чак пък много добър Единственото хубаво е, че в баланса не остана откъде да обезценяват тази година, но съм сигурен, че ще измислят нещо
                      аааа чакай, догодина амортизации х 1,5 )))
                      щото сега амортизации и обезценки 3пъти над печалбата )))) Хубаво дружество ама ...п/е към 20 ли отива вече !?! )))
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнение
                        Mного добър отчет, кога ли фондовете ще започнат пак да го пълнят.... сигурно на 144
                        Чак пък много добър Единственото хубаво е, че в баланса не остана откъде да обезценяват тази година, но съм сигурен, че ще измислят нещо

Коментар

• Mного добър отчет, кога ли фондовете ще започнат пак да го пълнят.... сигурно на 144

Коментар

при 117 мил капитализация ...- направо ""
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

добре е,само 600 хиляди загуба за тримесечието, предвид Q4 на 2013 и 2014, се очертава печалба от 0.5-4.5 млн за годината

http://x3news.com/download/?id=300781

damn! 5.7 млн
                              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от kokomo Разгледай мнение
                                Прав си, или добро или нищо за нашата мила борса
                                ми като за умрял

Коментар

Working...
                                X