If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Почти 50% ръст на продажбите на външни пазари, продължаващ спад на основната им суровина и 30% ръст в приходите...... А 600к загуба за Q3 на фона на -8м Q3 2014 си е направо печалба. Не е препоръка, една от малкото читави компании останали на това бунище БФБ.
Изби рибата...
Що ми се струва, че така обиждаш БФБ
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Почти 50% ръст на продажбите на външни пазари, продължаващ спад на основната им суровина и 30% ръст в приходите...... А 600к загуба за Q3 на фона на -8м Q3 2014 си е направо печалба. Не е препоръка, една от малкото читави компании останали на това бунище БФБ.
- Тук съм пряко и косвено-през Зл. лев х-г - заинтересован от резултатите!
На лице са редица предпоставки за видима рентабилност, но какво ще видим и получим като такъв, - остава ...??
уж не си вчерашен, а го играеш като спекулантьор. Като че ли все има по нещо, което цял живот може да се учи )))
според мен няма особено големи предпоставки да се очаква велик отчет за последното тримесечие, а по-скоро обратното
- Тук съм пряко и косвено-през Зл. лев х-г - заинтересован от резултатите!
На лице са редица предпоставки за видима рентабилност, но какво ще видим и получим като такъв, - остава ...??
26.10.2015
Производствените мощности на Неохим стартираха след плановия годишен ремонт, съобщиха от компанията.
На 21 и 22 октомври са възстановили работа цехът за амоняк и цехът за азотна киселина. След ремонта заводът работи с натоворване около 90%. След стабилизиране на режимите по отделните производства в близките дни производствените мощности ще бъдат натоварени максимално.
"Пускът оправда направената сериозна инвестиция при капиталния ремонт в размер от над 10 млн. лв. Наред с това той е ясен знак към разчитащите на продукцията на Неохим потребители, че заводът е в състояние да отговори на пазарните очаквания", коментираха от ръководството на дружеството.
Коментар