Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
абе не знам, Lion Finance Group дето държат банка в Грузия дето изглежда по-взривоопасно от Молдова си имат инвеститори в Лондон. По-скоро проблемът е слабата борса тукNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Не зная защо мислите че все Чичо продава ,на мен например насрещна страна ми беше каролец?
- 8 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Би ли дефинирал "благоприятно развитие с Украйна"? Иначе 30-40-50 милиона всяко ПФ може да извади без проблем, въпросът е дали има смисъл да го прави? На фона на затлачването им с бг джънк, който никога няма да могат да продат дори на парите, на които са влезли преди 15-20 години, само молдовски джънк им липсваdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ами да, както говорихме и по-надолу, твърде ни е слабо пазарчето. Колкото и да е подценена акцията, никой не може да извади 30-40 млн. лв. че да купува срещу мажо, дотолкова че него да го заболи от загубата на голям дял от акциите му.
Въпреки тези спирачки, при благоприятно развитие с Украйна, аз ще продавам всичко друго и ще купувам тук като невидял.. рано или късно залога ще се отплати щедро - щедроNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Не зная защо мислите че все Чичо продава ,на мен наприме насрещна страна ми беше каролец?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
Никой не може да купи толкова, колкото чичо може да му продадеLast edited by спекуланта; Вчера, 15:35.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
Никой не може да купи толкова, колкото чичо може да му продаде
Въпреки тези спирачки, при благоприятно развитие с Украйна, аз ще продавам всичко друго и ще купувам тук като невидял.. рано или късно залога ще се отплати щедро - щедро
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Чичо каза, че цената не може да скача докато той не реши. Ето, започна да дава на желаещите и ще ни върне на 8...
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Чичо каза, че цената не може да скача докато той не реши. Ето, започна да дава на желаещите и ще ни върне на 8...
- 8 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от balkandjia Разгледай мнение
Чичо какво казва?
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
Направете една оценка само на банката чрез паричните потоци за свръхвъзращаемост да видите каква стойност има скрита в акцията ;-)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Може да си прав, ПИБ е също без дивидент и е на по-високи мултипъли
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗа мен геополитическия риск е ключът тук. При спиране на войната не виждам какво би удържало едно рали от 100-150% нагоре към по-справедливи и логични нива. Което впрочем отговаря и на таргета от анализа на Елана - 19.20 лв.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
�
Коментар