IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
    Фрий флоутът се вдига с над 100.000 акции тази седмица. Изглежда, че основният продавач на обратното изкупуване, както и при това на СФТ е Софарма. Предполагам и че основният купувач на обратно изкупените акции на Софарма ще се окаже Доверие. Чичо си беше казал ясно, че Доверие ще трябва да помага на мама да си плати за лекарственото портфолио. Вероятно ще видим още много преливане на ресурс по тези два начина до края на месеца.
    Това обаче не променя фундамента, който е за три пъти по-висока цена.
    Фундамента си е същия и с времето ще се подобрява, ама на никой не му се играе срещу белязани карти на чичо. Ромите го ядоха дървото във фармата и едва ли големите ще скачат срещу ръжена. Малките може и да отиграват движенията, но пазара подсказва, че повечето само гледат. С такива практики най-много да го докара до химаките дружества в един момент макар и да има верни шапкари/банкери.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Чичо ви пак е продал на Доверие обратно част от това, което е купил от вас на по-ниското......Скоро пак
      +1
      Много яка работилница тази чичовата...

Коментар

• Фрий флоутът се вдига с над 100.000 акции тази седмица. Изглежда, че основният продавач на обратното изкупуване, както и при това на СФТ е Софарма. Предполагам и че основният купувач на обратно изкупените акции на Софарма ще се окаже Доверие. Чичо си беше казал ясно, че Доверие ще трябва да помага на мама да си плати за лекарственото портфолио. Вероятно ще видим още много преливане на ресурс по тези два начина до края на месеца.
        Това обаче не променя фундамента, който е за три пъти по-висока цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
          Чужд инвеститор ако види какви дребни врътки прави в компании те си ОД няма да помирише негова акция
          Не само чужд. И другите взеха да се ослушват

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Това са около 19 - 20 000 000 евро за дела на Доверие ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
              52 млн лева и от тях 78% май бяха за Доверие? Холдингът ще се напълни с кеш, но някой трябва да го раздаде.

Коментар

• Коментар

• Чужд инвеститор ако види какви дребни врътки прави в компании те си ОД няма да помирише негова акция
                  Last edited by Майната; 06.06.2025, 16:07.
                  Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение

а га блажеше с варанти ) дедо попе ?

То и сега може да облажиш, ако знаеш от де да застанеш

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Изненадваш ме! Всяка година със сигурност го "уважаваш на ГОСА", ако до сега не си си изградил "профила" ,- няма смисъл да играеш при него!
                      Ще продава на себеси след ..., а сега ще си родава на себе си от вече изкупените от "мама"!!!
                      Сори за твърдостта , но е така!
                      Аз бях при него само два пъти ,- 14та с фалита на КТБ и 16г. - напълно достатъчно ми бе!
                      а га блажеше с варанти ) дедо попе ?
                      Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Изненадваш ме! Всяка година със сигурност го "уважаваш на ГОСА", ако до сега не си си изградил "профила" ,- няма смисъл да играеш при него!
                        Ще продава на себеси след ..., а сега ще си родава на себе си от вече изкупените от "мама"!!!
                        Аз бях при него само два пъти ,- 14та с фалита на КТБ и 16г. - напълно достатъчно ми бе!
                        Шега бе Уили
                        destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• [QUOTE=inta53;n4276750]

На някой направи ли му впечатление печалбата за първото тримесечие, нещата отиват към p/E 1
                          ​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Shocking

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Чичо ви пак е продал на Доверие обратно част от това, което е купил от вас на по-ниското......Скоро пак
                              Shocking
                              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Чичо ви пак е продал на Доверие обратно част от това, което е купил от вас на по-ниското......Скоро пак
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X