Първоначално изпратено от wild at heart
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЧичо ви пак е продал на Доверие обратно част от това, което е купил от вас на по-ниското......Скоро пак
Много яка работилница тази чичовата...
Коментар
-
Фрий флоутът се вдига с над 100.000 акции тази седмица. Изглежда, че основният продавач на обратното изкупуване, както и при това на СФТ е Софарма. Предполагам и че основният купувач на обратно изкупените акции на Софарма ще се окаже Доверие. Чичо си беше казал ясно, че Доверие ще трябва да помага на мама да си плати за лекарственото портфолио. Вероятно ще видим още много преливане на ресурс по тези два начина до края на месеца.
Това обаче не променя фундамента, който е за три пъти по-висока цена.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеЧужд инвеститорако види какви дребни врътки
прави в компании те си ОД
няма да помирише негова акция
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
а га блажешес варанти
) дедо попе
?
То и сега може да облажиш, ако знаеш от де да застанеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Изненадваш ме! Всяка година със сигурност го "уважаваш на ГОСА", ако до сега не си си изградил "профила" ,- няма смисъл да играеш при него!
Ще продава на себеси след ..., а сега ще си родава на себе си от вече изкупените от "мама"!!!
Сори за твърдостта , но е така!
Аз бях при него само два пъти ,- 14та с фалита на КТБ и 16г. - напълно достатъчно ми бе!с варанти
) дедо попе
?
Умереният риск винаги печели !))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Изненадваш ме! Всяка година със сигурност го "уважаваш на ГОСА", ако до сега не си си изградил "профила" ,- няма смисъл да играеш при него!
Ще продава на себеси след ..., а сега ще си родава на себе си от вече изкупените от "мама"!!!
Аз бях при него само два пъти ,- 14та с фалита на КТБ и 16г. - напълно достатъчно ми бе!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Shocking
Аз бях при него само два пъти ,- 14та с фалита на КТБ и 16г. - напълно достатъчно ми бе!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЧичо ви пак е продал на Доверие обратно част от това, което е купил от вас на по-ниското......Скоро пакdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар