IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Фортис, ти като вътрешен я кажи, докага чичо ще държи цената около 8 лева?
    Ето на този най-важен въпрос, трябва да даде отговор чичо, другото е вятър и мъгла и голямо търпение.

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
      В общи линии "Промоцията" приключва ;-)
      А чичикака какво мисли по въпроса? Гледам, че сте му рекли в анкетата на Биг, че не може да му се има доверие, щоито миналата година не е припомпвал - ако тази припомпи тип от 3 лева на 12 лева пак ли ще го обичате

Ако наистина вярвате във фундамента и мажоритаря, то сегашната цена може само и единствено да ви радва и да си пълните блажено, дори с цената да разпродавате на батя кончетата. Ако обаче не вярвате и сте само за евентуалното припомпване, то следва да имате синки по колецата, преди да седнете на коленцето на този, чието име не следва да се изрича, за да знаете кое кога ще стане
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• В общи линии "Промоцията" приключва ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Как в ексти бе Кайзер.. там ще видиш годишни резултати на конс. база едва в края на Февруари
          Лесно е да се досетиш, че колегата говори за годишните резултати на Мондибанк. На сайта на банката се публикуват ежемесечни резултати, а по-бързо излизат във форма за всички банки на сайта на тяхното БНБ. По същия начин като у нас!
          Тези в Молдова ни бият по отчетност. БНБ публикува на всяко тримесечие индивидуалните резултати на банките, а там всеки месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Ще ме извинявате, ама къде ги гледате тез отчети? в екстри няма нищо още? в ТР ли? на сайта на компанията ли? Мерси предварително!
            Как в ексти бе Кайзер.. там ще видиш годишни резултати на конс. база едва в края на Февруари
            Лесно е да се досетиш, че колегата говори за годишните резултати на Мондибанк. На сайта на банката се публикуват ежемесечни резултати, а по-бързо излизат във форма за всички банки на сайта на тяхното БНБ. По същия начин като у нас!

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
              Избихме рибата със 112 мио годишна печалба. Надминаха и най-оптимистичните ми очаквания.
              Ще ме извинявате, ама къде ги гледате тез отчети? в екстри няма нищо още? в ТР ли? на сайта на компанията ли? Мерси предварително!
              Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
                Набързо прегледах, в края на годината приходите от лихви и комисионни доста се повишават. Отделно има и реинтегрирани провизии.
                Фортис, ти като вътрешен я кажи, докага чичо ще държи цената около 8 лева?

Коментар

• Набързо прегледах, в края на годината приходите от лихви и комисионни доста се повишават. Отделно има и реинтегрирани провизии.
                  Last edited by fortiss.; 20.01.2025, 15:32.

Коментар

• Свръхпечалбата не е от обичайна дейност, но това не пречи да бъде разпределена към акционерите. Според мен е крайно време за стартиране на дивидентна политика. Миналата година за първи път имаше дивидент от Доверие Инвест към Доверие. Сега е време да прехвърлят още пари и да се почва с по левче дивидент на година.

Коментар

• Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
                      Избихме рибата със 112 мио годишна печалба. Надминаха и най-оптимистичните ми очаквания.
                      И моите също. Но само по въпроса с печалбата. По въпроса с цената ми харесва как пазара отново не стопля реотана.. това ми дава възможност да продължавам да си пълня торбата на тънко

Коментар

• Избихме рибата със 112 мио годишна печалба. Надминаха и най-оптимистичните ми очаквания.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          по същия начин ще се блъскат с лакти да влизат на цени над 12-13 лв.
                          Днес цената е на 22 месечен LOW !
                          12-13лв няма да видим близките 3-4г поне ,а прогнозата ти е поредния сериозен гредоред

Коментар

• Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение

Едва ли някой ще плаче
                            мда, едва ли някой държи от 2007г когато беше стигнало 17 на акция. луди времена бяха
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

конверсионната цена е 10 на акция, няма да плача ако минат на толкова
                              Едва ли някой ще плаче

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                                Нещо много бързате ) на чичката сметката е проста ) да ви обере за три години акциите без парички да си взема лихва от облигациите да си ги конвертира тънко и после като се отчаяте ) да пусне варанатите ) и бития пак бит
                                конверсионната цена е 10 на акция, няма да плача ако минат на толкова
                                destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Working...
                                X