IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Не мисля! Мапа обикновено е биче.. т.е. прогнозира покачвания. За да печелиш от неговите прогнози трябва да залагаш за спад, т.е. да играеш на късо. А знаем че на БФБ няма работеща подобна опция. Така че тези които ритат срещу мапа обикновено са просто кибици и биха спечелили някакви стотинки само ако от Инвестора им плащат за импресии в сайта.. което силно ме съмнява
    Батя е прав, срещу мапа не трябва да се залага

Коментар

• Първоначално изпратено от Para6keff Разгледай мнение

Хората пари правят .... залагайки срещу твоите прогнози
      Не мисля! Мапа обикновено е биче.. т.е. прогнозира покачвания. За да печелиш от неговите прогнози трябва да залагаш за спад, т.е. да играеш на късо. А знаем че на БФБ няма работеща подобна опция. Така че тези които ритат срещу мапа обикновено са просто кибици и биха спечелили някакви стотинки само ако от Инвестора им плащат за импресии в сайта.. което силно ме съмнява

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Скоро...
        Хората пари правят .... залагайки срещу твоите прогнози

Коментар

• Първоначално изпратено от Para6keff Разгледай мнение

нищо не виждаме
          Скоро...

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
            Може да е изкарал ускорен курс по техничарство при Данчето
            Не е при мен Здравке,защото не познава

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение

Щом и ти започна да посочваш ключови нива значи работата е сериозна
              Може да е изкарал ускорен курс по техничарство при Данчето

Коментар

Утре ще видим със сигурност 8.50 и евентуално тест на 8.65, което е ключово ниво. Ако го преодолеем, отива отново над 9
                нищо не виждаме

Коментар

Утре ще видим със сигурност 8.50 и евентуално тест на 8.65, което е ключово ниво. Ако го преодолеем, отива отново над 9
                  Щом и ти започна да посочваш ключови нива значи работата е сериозна

Коментар

• Утре ще видим със сигурност 8.50 и евентуално тест на 8.65, което е ключово ниво. Ако го преодолеем, отива отново над 9

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                      а чичака дали са питали
                      Той Чичака помпи гумите,погрешно мислейки,че рижия ще спре войната и всичко ще е цветя и рози
                      Няма как да стане това обаче.Ще има разрастване на конфликта и още държави ще се включат.
                      Тръмп е много кофти за Доверие
                      Хибридната война на русия към Молдова,а и на други места, ще се увеличи значително.
                      Last edited by danetha; 06.11.2024, 16:48.

Коментар

• а чичака дали са питали )
                        Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                          какво е инфото )
                          Как какво, Тръмпона ще спира войната

Коментар

• какво е инфото )
                            Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

.... д ане говорим, че и на нас не трябват поредните голтаци, които да храним....
                              Ако и европейците мислеха така късогледо щяхме да видим ние ЕС през крив макарон! И не само ние, а цяла Източна Европа! И най вероятно Путлер вече да ни беше върнал обратно в блатото на "руский мир"!
                              Добре че колкото и да се пенят и напъват копейките си остават малцинство от което нищо не зависи

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Здравко, ти виждаш ли картата, или умнокрасиво по инерция си говориш наизуст? Аз виждам една разделена страна, в която 2/3 от регионите не искат ЕС и Миата - това като как ти звучи за европейско бъдеще на въпросните, щото на мен изглежда като почти идентичен на украинския сценарий? А ако путлерчо искаше да спечели въпросните избори, точно както и референдума, щеше да нарисне много сериозно в Приднестровието/Трансистрия и да си напазарува колкото му трябва. Звучиш ми малко като един Тройчо е една директива, преди едно четирибуквие да умре, ако мога да се изразя на футболен език.

А как ще се отрази на тази акция - виж, това е интересно. За мен нямат абсолютно никакъв шанс за ЕС, най-малкото щото са разделени и имат териториални проблеми, д ане говорим, че и на нас не трябват поредните голтаци, които да храним. Аз си искам само българите от там, както и от Русия и Украйна, а не да ми мрат за чужда война. Пък дали са копейки - аз разлика между копейки и умнокрасиви не правя -еднакво са вредни, просто при едните има и безобразна мания за библейска предопределеност за предводителство на "простия" народ
                                Виждам я много добре картата, ти вземи и виж и нашата карта, да не вземат да се окажат копейките и комунистите много повече от умно красивите ! Защото у нас освен комунисти и копейки имаме и ГРОБ и Свинско-Соколски партии, които са всичко друго но не и проевропейски, а лапачи на евросредства ! Аз няма да те определям ти на какъв ми звучиш !

Коментар

Working...
                                X