Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеВ общи линии "Промоцията" приключва ;-)
Ако наистина вярвате във фундамента и мажоритаря, то сегашната цена може само и единствено да ви радва и да си пълните блажено, дори с цената да разпродавате на батя кончетата. Ако обаче не вярвате и сте само за евентуалното припомпване, то следва да имате синки по колецата, преди да седнете на коленцето на този, чието име не следва да се изрича, за да знаете кое кога ще станеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Как в ексти бе Кайзер.. там ще видиш годишни резултати на конс. база едва в края на Февруари
Лесно е да се досетиш, че колегата говори за годишните резултати на Мондибанк. На сайта на банката се публикуват ежемесечни резултати, а по-бързо излизат във форма за всички банки на сайта на тяхното БНБ. По същия начин като у нас!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Ще ме извинявате, ама къде ги гледате тез отчети? в екстри няма нищо още? в ТР ли? на сайта на компанията ли? Мерси предварително!
Лесно е да се досетиш, че колегата говори за годишните резултати на Мондибанк. На сайта на банката се публикуват ежемесечни резултати, а по-бързо излизат във форма за всички банки на сайта на тяхното БНБ. По същия начин като у нас!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеИзбихме рибата със 112 мио годишна печалба. Надминаха и най-оптимистичните ми очаквания.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнениеНабързо прегледах, в края на годината приходите от лихви и комисионни доста се повишават. Отделно има и реинтегрирани провизии.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Свръхпечалбата не е от обичайна дейност, но това не пречи да бъде разпределена към акционерите. Според мен е крайно време за стартиране на дивидентна политика. Миналата година за първи път имаше дивидент от Доверие Инвест към Доверие. Сега е време да прехвърлят още пари и да се почва с по левче дивидент на година.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеИзбихме рибата със 112 мио годишна печалба. Надминаха и най-оптимистичните ми очаквания.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениепо същия начин ще се блъскат с лакти да влизат на цени над 12-13 лв.
12-13лв няма да видим близките 3-4г поне ,а прогнозата ти е поредния сериозен гредоред
Коментар
-
Първоначално изпратено от i_hristov Разгледай мнение
Едва ли някой ще плачеdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
конверсионната цена е 10 на акция, няма да плача ако минат на толкова
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеНещо много бързате ) на чичката сметката е проста ) да ви обере за три години акциите без парички да си взема лихва от облигациите да си ги конвертира тънко и после като се отчаяте ) да пусне варанатите ) и бития пак битdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар