Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Para6keff Разгледай мнение
Хората пари правят .... залагайки срещу твоите прогнози
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Скоро...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеМоже да е изкарал ускорен курс по техничарство при Данчето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Щом и ти започна да посочваш ключови нива значи работата е сериозна
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеУтре ще видим със сигурност 8.50 и евентуално тест на 8.65, което е ключово ниво. Ако го преодолеем, отива отново над 9
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнениеУтре ще видим със сигурност 8.50 и евентуално тест на 8.65, което е ключово ниво. Ако го преодолеем, отива отново над 9
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеа чичака дали са питали
Няма как да стане това обаче.Ще има разрастване на конфликта и още държави ще се включат.
Тръмп е много кофти за Доверие
Хибридната война на русия към Молдова,а и на други места, ще се увеличи значително.Last edited by danetha; 06.11.2024, 16:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениекакво е инфото )
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
.... д ане говорим, че и на нас не трябват поредните голтаци, които да храним....
Добре че колкото и да се пенят и напъват копейките си остават малцинство от което нищо не зависи
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Здравко, ти виждаш ли картата, или умнокрасиво по инерция си говориш наизуст? Аз виждам една разделена страна, в която 2/3 от регионите не искат ЕС и Миата - това като как ти звучи за европейско бъдеще на въпросните, щото на мен изглежда като почти идентичен на украинския сценарий? А ако путлерчо искаше да спечели въпросните избори, точно както и референдума, щеше да нарисне много сериозно в Приднестровието/Трансистрия и да си напазарува колкото му трябва. Звучиш ми малко като един Тройчо е една директива, преди едно четирибуквие да умре, ако мога да се изразя на футболен език.
А как ще се отрази на тази акция - виж, това е интересно. За мен нямат абсолютно никакъв шанс за ЕС, най-малкото щото са разделени и имат териториални проблеми, д ане говорим, че и на нас не трябват поредните голтаци, които да храним. Аз си искам само българите от там, както и от Русия и Украйна, а не да ми мрат за чужда война. Пък дали са копейки - аз разлика между копейки и умнокрасиви не правя -еднакво са вредни, просто при едните има и безобразна мания за библейска предопределеност за предводителство на "простия" народ
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар