IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Не забелязваш ли непазарното поведение на продавачите по позицията при всеки опит за покачване. Поне от две години е все така. Тръгне цената и върви нагоре с всяка следваща покупка и в един момент излизат продавачи (обикновено през Бенчмарк и ПФБК) и започват да сипват по бидовете с 15-20 ст. по ниско от последните сделки. Кой разумен играч търгува така!? Това на нашата борсичка винаги работи.. потушаваш ентусиазма и задържаш цената в изходно положение
    Бичетата са "рехави", запуши му бида с 100-120 к пък нека да сипва ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

абе не знам, Lion Finance Group дето държат банка в Грузия дето изглежда по-взривоопасно от Молдова си имат инвеститори в Лондон. По-скоро проблемът е слабата борса тук
      Ми те най-голямата им банка от сума ти време искат да правят ИПО - първо в Лондон, после в Букурещ, ама нещо не им се получава - познай защо. Не бях ровил скоро в тази насока, но някакъя пиър може да е сделката за BCR Chisinau, която дава оценка на Молди нещо си в диапазона 250-300 милиона лева на бърз поглед (не се задълбах много), т.е. на самото Доверие (шото Доверие е само и единствено банката, другото е булшит) около 200 милиона. Ми има място за цена около 10 лева, ама за 20 - уау, доооообре. Путлер е виновен де, със сигурност
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Не зная защо мислите че все Чичо продава ,на мен например насрещна страна ми беше каролец?
        Не забелязваш ли непазарното поведение на продавачите по позицията при всеки опит за покачване. Поне от две години е все така. Тръгне цената и върви нагоре с всяка следваща покупка и в един момент излизат продавачи (обикновено през Бенчмарк и ПФБК) и започват да сипват по бидовете с 15-20 ст. по ниско от последните сделки. Кой разумен играч търгува така!? Това на нашата борсичка винаги работи.. потушаваш ентусиазма и задържаш цената в изходно положение

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Би ли дефинирал "благоприятно развитие с Украйна"? Иначе 30-40-50 милиона всяко ПФ може да извади без проблем, въпросът е дали има смисъл да го прави? На фона на затлачването им с бг джънк, който никога няма да могат да продат дори на парите, на които са влезли преди 15-20 години, само молдовски джънк им липсва
          абе не знам, Lion Finance Group дето държат банка в Грузия дето изглежда по-взривоопасно от Молдова си имат инвеститори в Лондон. По-скоро проблемът е слабата борса тук
          destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

Ами да, както говорихме и по-надолу, твърде ни е слабо пазарчето. Колкото и да е подценена акцията, никой не може да извади 30-40 млн. лв. че да купува срещу мажо, дотолкова че него да го заболи от загубата на голям дял от акциите му.
            Въпреки тези спирачки, при благоприятно развитие с Украйна, аз ще продавам всичко друго и ще купувам тук като невидял.. рано или късно залога ще се отплати щедро - щедро
            Би ли дефинирал "благоприятно развитие с Украйна"? Иначе 30-40-50 милиона всяко ПФ може да извади без проблем, въпросът е дали има смисъл да го прави? На фона на затлачването им с бг джънк, който никога няма да могат да продат дори на парите, на които са влезли преди 15-20 години, само молдовски джънк им липсва
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Не зная защо мислите че все Чичо продава ,на мен наприме насрещна страна ми беше каролец?
              а защо пък си мислите, че той има само един профил в бенчмарк? Чичо е комплексна личност има 8 двойника

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

Никой не може да купи толкова, колкото чичо може да му продаде
                Не зная защо мислите че все Чичо продава ,на мен например насрещна страна ми беше каролец?
                Last edited by спекуланта; Вчера, 15:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

Ами да, както говорихме и по-надолу, твърде ни е слабо пазарчето. Колкото и да е подценена акцията, никой не може да извади 30-40 млн. лв. че да купува срещу мажо, дотолкова че него да го заболи от загубата на голям дял от акциите му.
                  Въпреки тези спирачки, при благоприятно развитие с Украйна, аз ще продавам всичко друго и ще купувам тук като невидял.. рано или късно залога ще се отплати щедро - щедро

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Чичо каза, че цената не може да скача докато той не реши. Ето, започна да дава на желаещите и ще ни върне на 8...
                    Да не се окаже накрая, че някой ще си купи банка за без пари ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Чичо каза, че цената не може да скача докато той не реши. Ето, започна да дава на желаещите и ще ни върне на 8...

Коментар

• Първоначално изпратено от balkandjia Разгледай мнение

Чичо какво казва?

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение

Направете една оценка само на банката чрез паричните потоци за свръхвъзращаемост да видите каква стойност има скрита в акцията ;-)
                          Чичо какво казва?

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Може да си прав, ПИБ е също без дивидент и е на по-високи мултипъли
                            Направете една оценка само на банката чрез паричните потоци за свръхвъзращаемост да видите каква стойност има скрита в акцията ;-)

Коментар

За мен геополитическия риск е ключът тук. При спиране на войната не виждам какво би удържало едно рали от 100-150% нагоре към по-справедливи и логични нива. Което впрочем отговаря и на таргета от анализа на Елана - 19.20 лв.
                              Може да си прав, ПИБ е също без дивидент и е на по-високи мултипъли
                              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• За мен геополитическия риск е ключът тук. При спиране на войната не виждам какво би удържало едно рали от 100-150% нагоре към по-справедливи и логични нива. Което впрочем отговаря и на таргета от анализа на Елана - 19.20 лв.

Коментар

X