IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
    Аз пък чух, че Луната е неразорана мина. Интересно ми е и към този пазар как ще се подходи... Сега сериозно, тук започна да ми прилича малко на изпълнената с мечти и надежди 2008 г.
    Да, Африка е малко в по-дългосрочен план.
    Сега се продава A&D Pharma в съседна Румъния. Според мен Софарма трябва да се опита да придобие дистрибутора (Mediplus).

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
      Г-н Донев, има ли добри възможности из Африка? Последно време много репортажи за бума на икономиките в Африка гледам по Bloomberg & CNBC. Имате ли стратегия за този пазар?
      Аз пък чух, че Луната е неразорана мина. Интересно ми е и към този пазар как ще се подходи... Сега сериозно, тук започна да ми прилича малко на изпълнената с мечти и надежди 2008 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнение
        Тиражираш пак дезинформацията ... така и никъде не се отрази това, че съдът отхвърли това за пътуванията ... В любимите ми медии веднъж се възмущават какво правя в Алжир, а на другия ден информират как не мога да напускам БГ ... пък някои ме вижда в самолета за Виена. Но това е част от масираното оплюване - израз на завист и злоба, както споменах вече.
        Г-н Донев, има ли добри възможности из Африка? Последно време много репортажи за бума на икономиките в Африка гледам по Bloomberg & CNBC. Имате ли стратегия за този пазар?

Коментар

ЕП, ти верно ли си акционер в Софарма?
          Не, естествено! Никога не съм бил.
          И естествено бих обявил тук във форума ако бях.
          Намирам го за правилно от морална гледна точка човек да съобщава дали държи акции в определени фирми, за да не се спекулира с мненията.

Коментар

И да го видя - не мога да го повярвам......

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
              Този фонд сега не е ли част от Софарма Логистика?
              Да, защото го продадоха учредителите след като го обраха и фалира. Какво стана с тях - с тези учредители? Пак лекарства ли търгуват?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                е че си крив, абе човека ти казва че те вижда в списъка с акционерите - ти се правиш на фея

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  Навремето имаше един Приватизационен фонд Калиман, където потънаха доста бонови книжки.
                  Какво стана с него? Да не би да фалира? Само не разбрах кои бяха учредители в него тогава и какво ли правят сега!!!!
                  Този фонд сега не е ли част от Софарма Логистика?

Коментар

• Навремето имаше един Приватизационен фонд Калиман, където потънаха доста бонови книжки.
                    Какво стана с него? Да не би да фалира? Само не разбрах кои бяха учредители в него тогава и какво ли правят сега!!!!

Коментар

......
                      Та въпроса беше защо човек като вас би си партнирал с човек като Даниел Рутц, за чиято репутация няма как да не сте подучул все пак нещо.
                      Казахте и че сте си извадили поука от цялата трагикомедия, която се разигра покрай тази сделка. На мен, а предполагам и на другите участници във форума, би ни било интересно каква е тя.

Относно акциите на Софарма - смятам да изчакам да стигне близко до гласуваната минимална цена за обратно изкупуване преди да купя. Там поне знам, че ще има подкрепа.

П.С. Преди години все казвахте, че в Софарма акционери сте вие и адвоката ви, пък сега Л. Павлов продава някакви акции. Ако не е тайна естествено, той от кога вие е съaкционер във фирмата? Реших да ви питам вас, за да не ме обвините пак, че източник ми бил Бареков.
                      е че си крив, абе човека ти казва че те вижда в списъка с акционерите - ти се правиш на фея

Коментар

EP, благодаря за информацията. Но явно се позоваваш на инфо от Бареков и Ко., защото никога не съм бил съдружник с цитираните от теб господа. Това че им помогнах финансово да направят сделката с ВАЦ си беше моя грешка. Защото те не са в състояние финансово ...
                        Относно търговията с акции на Софарма - мисля, че и ти се включи, дано на подходящо ниво. Време е за отпускане например с една хубава кубинска пура ...
                        Да, трябвало е да кажете, че не сте съдружници като навсякъде в пресата така ви обявяваха при сключвaнето на сделката в началото на 2011 и се снимахте как си стискате ръцете с въпросните господа.

Предполагам зависи от интерпетацията на думата съдружие!
                        Не знам дали акционерната структура давана по българските вестници е правилна, но всички те пишат за миноритарен дял (17%) на БГ Приватинвест в Медийна Група България. На последната вие мисля сте бил акционер.
                        И все пак, дори и думата съдружие да означава да сте съдружници в капитала на фирмата, а вие да не сте били съaкционери с тях, то поне се надявам да нямате нищо против думата партньори след като все пак сте ги финансирал..
                        Та въпроса беше защо човек като вас би си партнирал с човек като Даниел Рутц, за чиято репутация няма как да не сте подучул все пак нещо.
                        Казахте и че сте си извадили поука от цялата трагикомедия, която се разигра покрай тази сделка. На мен, а предполагам и на другите участници във форума, би ни било интересно каква е тя.

Относно акциите на Софарма - смятам да изчакам да стигне близко до гласуваната минимална цена за обратно изкупуване преди да купя. Там поне знам, че ще има подкрепа.

П.С. Преди години все казвахте, че в Софарма акционери сте вие и адвоката ви, пък сега Л. Павлов продава някакви акции. Ако не е тайна естествено, той от кога вие е съaкционер във фирмата? Реших да ви питам вас, за да не ме обвините пак, че източник ми бил Бареков.
                        Last edited by EquityPrivate; 24.03.2013, 14:18.

Коментар

Тиражираш пак дезинформацията ... така и никъде не се отрази това, че съдът отхвърли това за пътуванията ... В любимите ми медии веднъж се възмущават какво правя в Алжир, а на другия ден информират как не мога да напускам БГ ... пък някои ме вижда в самолета за Виена. Но това е част от масираното оплюване - израз на завист и злоба, както споменах вече.
                          Уппппс сори тогава - бях останал с впечатление че наистина са ви стопирали в БГ!!!
                          Ето виждате ли като си мълчи човек ..... чак на мен ми внушиха ЛЪЖИ!!!
                          Хубаво правите че напоследък сте в публичното пространство, е Косьо ви взе вратовръзката ама
                          защо пак?
                          Last edited by tony1975; 24.03.2013, 14:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            ей като почнеш с твойте "Дали?" ами божа работа!
                            кажи какво правиш в Инглънд. Аз ако съм на чичо Оги, след 1година запор и невъзможност за напускане на границата - сега бих си пушил пурата на някое топло място, като карибите например.

Коментар

Г-н Донев, от доста време все се каня да ви питам за сделката с вестниците и по-специaлно за хората, с които бяхте избрали да я направите.
                              По стечение на обстоятелствата съм се виждал един път с Даниел Руц преди години, но определено го познавам много бегло.
                              Още тогава той имаше репутацията на човек, който буквално си продава името - плаща му се хонорар, за да бъде лице на определен проект и да придава oпределен имидж на сделката. Той навсякъде обявява, че бил инвестиционен банкер, но определено не прави такова впечатление, а и не си спомням да е работил в инвестиционна банка, a по-скоро в няколко малки инвестиционни фирми без особена репутация.
                              Репутацията му по-скоро бе нa нещо като на лобист отколкото на инвеститор. Не съм сигурен обаче, че точно такъв елемент сте търсили за сделката.

После като прочетох, че в сделката освен него бил и Карл фон Хабсбург нямаше как да не се засмея, защото беше ясно каква е целта на цялото начинание. Липсваше само Фиона Сваровски или някой от семейство Майер-Мелнхоф, за да може комедията да е пълна.

Извинете за въпроса, ама свързвайки се с такива хора, защо очаквахте друго развитие на нещата?
                              Вие не знаехте ли и не проверихте ли с кого ви "вкарва в леглото" Христо Грозев?
                              Предполагам той е архитекта на цялата трупа, заради връзката с Altelys и по-конкретно с Австрия. Той мисля живее във Виена.
                              Като гледам с какви подробности следиш жълтата преса, малко ти олекват анализите А и ми е любопитно от къде този хъс да се ровиш? Ако не ти харесва отчета на фирмата - не купуваш . Така някак се създава усещане, че имаш задни мисли и мотиви.
                              Без лоши чувства!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                                Какъв запор? Каква граница???
                                ееее той ме разбра, ама ти не каза във какви аптеки ще инвестираш?
                                айде хубав ден - отивам да храня на Бобана снахата
                                Импе още не си ми отговорил защо се отрече от баш Софармата и отиде при земеделците?

Коментар

X