Първоначално изпратено от EquityPrivate
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеНе разбирам въпроса ти!
Дивидентът трябва да е изплатен сaмo с последния кредит или какво?
Пък и не се явявам CFO на фирмата, за да ти кажа от коя банка е взет. Избери си една от Топ 10 в БГ ако просто ти трябва име.
Факт е че фирмата няма положителен паричен поток, така че с част от взетите заеми е изплатила и дивидент (макар и много по-нисък от първоначално обявения).
Това обаче е до време и не можеш да го правиш вечно с парите на банката.
а дали визираните от теб земи не са използвани за друго-например в новата фабрика???
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеколко е последния кредит, кога е взет и от къде? питам за допълнителен кредит, а не за продължаване на вече действащи
Дивидентът трябва да е изплатен сaмo с последния кредит или какво?
Пък и не се явявам CFO на фирмата, за да ти кажа от коя банка е взет. Избери си една от Топ 10 в БГ ако просто ти трябва име.
Факт е че фирмата няма положителен паричен поток, така че с част от взетите заеми е изплатила и дивидент (макар и много по-нисък от първоначално обявения).
Това обаче е до време и не можеш да го правиш вечно с парите на банката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнениеМлад си още да ставаш рентиер.е засега работя, но обстановката ме лашка насам натам, единственото в което се държа здраво е Софарма трейдинг и земята
Софарма трейдинг нещо става ???да ме няма за малко на компа и готво
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСпоред мен г-н Донев добре позиционира групата в нейното развитие през последните години и перспективите и за напред.
Все още не съм свикнал нищо да не правя,а да получавам дивидент, много ми е неестествено!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеДобър вечер, г-н Донев. Искам да ви питам аджеба вие имате ли някакъв нетен положителен ефект от това да притежавате тези вестници (не говоря само за печалба, въпреки че тя все пак е най-важна) или нямате. Сиреч (да ползваме малко речника на Буда) - по-скоро спечелихте или по-скоро загубихте от въпросната инвестиция?
Коментар
-
Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнениеХмммм, тази година проблемa ти с получаването на дивидент може и да намери своето решение.
За 2012 са взели заем, за да изплатят дивидентите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСпоред мен г-н Донев добре позиционира групата в нейното развитие през последните години и перспективите и за напред.
Все още не съм свикнал нищо да не правя,а да получавам дивидент, много ми е неестествено!
За 2012 са взели заем, за да изплатят дивидентите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Огнян Донев Разгледай мнениеА защо не се обади?) - по-скоро спечелихте или по-скоро загубихте от въпросната инвестиция?
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение..Аз пък искам да го помоля да го терминира вече случая севто с коефициент 0,5 (като по-точно число, вместо 0,55) ...
Не е препоръка!Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеПреди два дни го видях в самолета за Виена. Може още да не се е върнал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеАз чакам г-н Донев да се весне из форума, че имам да го питам за вестницитеНяма време за губене, трябва да се поглъща всичко което се изпречи (стига само да е с по-добри маржини от фармовите)
Не е препоръка
Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнениеВъв виена нямат ли нет
Бахти ВиенатаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар