IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    нормален работен ден
    ......значи около 100к оборот и 2-3К за фармата

Коментар

• прегледах сайта но нещо не мога да намеря отчети.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
        Как виждате утре деня
        нормален работен ден

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
          В сайта на компанията няма ли?
          Айде пак ме подхвана . Не знам кой е сайта на компанията /а и не виждам смисъл да го търся при капитализация 370 млн./ и се надявах някой да го е проверил и да го постне на готово. Ако аз трябва да следя сайтовете на всяка компания, струваща 10-20 млн. евро, щях да взема хляба на всичките играчори тук ! Предпочитам обаче да бъда манипулиран от тях/ вас, но все пак да остават някакви трохички и за мен.
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Как виждате утре деня

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
              ...Пак ще попитам дали някой може да намери отчет на сърбите, за да направим аналогия, защото иначе, ако компания, имаща приходи от около 7 млн. Евро на година се продаде за над 10, какво правим тук?
              В сайта на компанията няма ли?

Коментар

• Нещо превъзбудени ми се виждате

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  помислих, че ще кажеш, че го е направил за да се фръцка на оса-то , както намекна за отчета за 1трим.
                  тооочно това щях да напиша и аз
                  след нещата от последните месеци някой /няма да посочвам кой/ ще трябва да си преразгледат мерките и теглилките, да си ги тарират наново, да си прочетат учебниците за пореден път, да си сверят часовниците - или ще останат отново на неточната страна - както и до момента

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                    уточнявайте валутата
                    Тъй като "Инта" не пише, ще си позволя да кажа какво според мен мисли той: След като използва термина "вдигам мизата", най-вероятно има предвид Евро .

Пак ще попитам дали някой може да намери отчет на сърбите, за да направим аналогия, защото иначе, ако компания, имаща приходи от около 7 млн. Евро на година се продаде за над 10, какво правим тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate Разгледай мнение
                      Според мен "двуцифрената сума" в евро е 10 или най-много 11 милиона.
                      помислих, че ще кажеш, че го е направил за да се фръцка на оса-то , както намекна за отчета за 1трим.

Коментар

• уточнявайте валутата

Коментар

- плащам иии ,- Вдигам мизата на 17,5мил. за 100% - или ~ 8,8М. за Софарма

- с мин. стъпка от 10% следващият моля ... първи път ... запазил съм си още едно влизане
                          Last edited by inta53; 10.05.2016, 19:47.

Коментар

Това хванах и аз от статията, но по-важното е какво би значила тази цифра откъм коефициенти. В статията се споменават само приходите за 2014 и 2015. Някой може ли да докопа техен отчет и да видим какви коефициенти се получават?

Коментар

Това добре ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                                все пак направете предположение за оценката на сръбския завод - на 100% от него
                                и да видим какво ще стане

Коментар

Working...
                                X