If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На основание чл. 100к., ал. 1, от ЗППЦК Ви уведомяваме, че за месец юни 2017 година СОФАРМА АД реализира ръст в продажбите си с 31% спрямо същия месец на предходната година в т.ч. 2% спад на продажбите за вътрешен пазар и 59% ръст на продажбите за износ.
Приходите от продажби за първо полугодие на тази година се увеличават с 18% спрямо същия период на 2016 година в т.ч. 1% ръст на продажбите за вътрешен пазар и 30% ръст на продажбите за износ.
Моля, на основание чл.100к., ал. 1 от ЗППЦК да дадете публичност на горната информация."
Мисля, че продажбите за юни ще са добри - нека видим съобщението утре или в други ден
После ако ще правим корекция да правим, защото в края на месеца ще има чудесен отчет, а после и тлъсти дивиденти август-септември. Е и тогава ако не пробием 4,6-4,7 просто не виждам кога .
Не знам това ли бяха новините, които чичо Оги на кафето каза да очакваме следващите месеци(защото касаеха по-скоро дъщерята), но и без велики новини мисля че в момента компанията е чудесна възможност за реинвестиране на дивидент!
силно се надявах днес да пробием, ама не се получи. е, все някога и това ще се случи
Taзи съпротива няма да я преодолеем лесно. Поне няколко дена ще я борим. Затова пък преборим ли я, идва светлото бъдеще. Викайте ЕТФ-а на помощ, да удари едно рамо...
П.П. Не е препоръка за покупко-продажба, но имам акции с които не смятам да се разделям скоро
Тука май има някои малко объркани или леко недоразбрали колеги. Призовавам ги да си изчистят чартовете (на собствените компове, не от мненията тук, тук не печат ), в случая няма никаква нужда от тях.
Коментар