IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от TheSkorpion
    Аз харесвам хора, които пишат смислени неща като това тук, защото още се уча и още дълго време ще се уча и искам да има от какво/кого да се уча.
    Всеки харесва смислени неща!))) но какво ще научиш от дългите постове без конкретика!?!. Мда, - всички знаем че един от методите е дисконт.пар.потоци, И какво следва .... видя ли как ги е сметнал човека, видя ли как е избрал wacc, какви прогнози е ползвал и за какво време и как е сигурен в прогнозите, и с каква устойчивост е модела (смисъл xx% за цена Х, уу% за цена У, zz% за цена z) Примерно какво се научихме от дългия пост!?!? значи като говорим с примери е по-добре, нале!?)) (Ето както даде пример и бикът в атака - слага чарта и там чертичките показват цена) Ама не било верно и как така !?!? Ами какъв е тогава примера с паричните потоци, числата къде са, къде е примера с модела, за да понаучим нещо наистина а не много общи приказки, че е подценено. То е било подценено и на 2 лв, (преди 2г. примерно) нале,!?? а защо човекът сега се сеща да аргументира сега точно като започна спада!?!?)) Това сме го виждале и при предишни спадове, не е нещо ново
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
      лично аз ще чакам около първото ниво на фибоначи – ако стане-стане, ако не стане – здраве да е.
      ето какво написах преди два дни
      Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

И какво му е толкова специалното на 4.35 че не загрявам ?
        При всеки случай е под подкрепите на върховете от преди 3 г и кусур.
        Можеше и 1% по ниско да допълня, ма на - бях сложил на 4.355...
        И аз помагам! Е няма как да знаем до колко ще сипват. До 4-4.20 да падне ще помогна още повече. 4 лв ми се вижда силно ниво на подкрепа но времето ще покаже.

Коментар

Споко, и 727 трябваше да е връх, но го подмина че и държа почти седмица над него 730
          При шумът - вади парите и цакай !

Коментар

Имах теория и се надявах 4,35 да е дъно, но очевидно видяхме сделки и по-ниско... Явно просто си е време за корекция на позицията...
            Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
              Според мен Фармата пада заради сливането с Унифарм. Цената не на Софарма не пада под 4,35. Позната ли ви е тази цена?
              Другите падат, защото има ребалансиране на SOFIX и някои спекуланти не издържат.
              Само ХИМ-а е мистерия...

Коментар

• Първоначално изпратено от Intern-trader Разгледай мнение

Не е точно така, Корекцията е същата и при хима, от 1,98 макс пада до 1,73, т.е. 12,6%. Просто най-засегнати са най-ликвидните дружества.
                Изглежда корекцията е всеобща. Въпросът е докога. Да се надяваме, че следващата седмица ще прекъсне негативната серия...

Коментар

• Софарма АД информира, че от 12 септември 2017 до и включително 14 септември 2017 Дружеството изкупи обратно 50 000 собствени акции представляващи 0.037% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 222 085 на БФБ – София АД, при средна цена BGN 4.44.

Търговията с акции на Дружеството е съгласно решение на Общото събрание от 23.06.2010 година.

Общият брой на обратно изкупените акции след тази сделка е 5 303 022, представляващи 3.93 % от акционерния капитал на Дружеството.

http://www.x3news.com/

Коментар

• Смукнах в аукциона сутринта още, пък ще видим Ясно ми е, че няма как да хвана баш дъното, затова лека полека попълвам

Коментар

Само ХИМ-а е мистерия...
                      Не е точно така, Корекцията е същата и при хима, от 1,98 макс пада до 1,73, т.е. 12,6%. Просто най-засегнати са най-ликвидните дружества.

Коментар

Според мен Фармата пада заради сливането с Унифарм. Цената не на Софарма не пада под 4,35. Позната ли ви е тази цена?
                        Другите падат, защото има ребалансиране на SOFIX и някои спекуланти не издържат.
                        Само ХИМ-а е мистерия...

МНОГО ЧЕРНО БЕШЕ ! -изтрих го

Коментар

• Според мен Фармата пада заради сливането с Унифарм. Цената не на Софарма не пада под 4,35. Позната ли ви е тази цена?
                          Само ХИМ-а е мистерия...

Коментар

• Щем не щем трабва да признаем, че има мечка на бфб))) Доказателство!? - ами погледнете чарта за всички позиции, не пада само фармата, нале!? ))) софикс е надолу а той е 15 акциЙ)) бг30 е 30, а бг40 е 40 акциЙ, и всички индекси са червени, дори рейта)))) Просто тук сега се пише най-много, нале !? а това показва, че са се събрале най-много спекулант )) Костолани беше казал,че където са най-много се появяват изненади))) Имаше и друга теза, и в опит да я обясни Влади Панев каза на времето нещо като "Когато вече не се качва, значи ще пада" ))) ПОмним и че преди време най-много спекулант имаше на флагмана и каква стана ситуацията там!?))) И спокойно, не се притесняваме за фундамента - на борсата справедлива цена - няма (следствие от тезата Каро))))) Обикновено през първата фаза на всеки спад играчите говорят колко е як фундамента и колко глупав е пазара ))) спокойно !!! Тази мечка е готина, добронамерена, спокойна, хубавелка е, и цяла година си спеше мирно и кротко, не е гризлито то 2007-2008))) Та се надявам изненаданите да не са толкова много, колкото някои може да им се струва ))) И Добро утро, - светъл и мъдър ден на всички играчи !!!
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение

стигат за всичко, когато харчиш разумно.
                              да, има момент, от който нататък няма значение колко имаш
                              живееш добре, работиш, просто се радваш на живота и нещата около теб се сбъдват, остава само да им се радваш

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Е това е основното свойство на парите, че никога не стигат
                                стигат за всичко, когато харчиш разумно.
                                Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

Working...
                                X