Първоначално изпратено от TheSkorpion
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениелично аз ще чакам около първото ниво на фибоначи – ако стане-стане, ако не стане – здраве да е.Събитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
И какво му е толкова специалното на 4.35 че не загрявам ?
При всеки случай е под подкрепите на върховете от преди 3 г и кусур.
Можеше и 1% по ниско да допълня, ма на - бях сложил на 4.355...
Коментар
� -
Споко, и 727 трябваше да е връх, но го подмина че и държа почти седмица над него 730
При шумът - вади парите и цакай !
Коментар
� -
Можеше и 1% по ниско да допълня, ма на - бях сложил на 4.355...Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеСпоред мен Фармата пада заради сливането с Унифарм. Цената не на Софарма не пада под 4,35. Позната ли ви е тази цена?
Другите падат, защото има ребалансиране на SOFIX и някои спекуланти не издържат.
Само ХИМ-а е мистерия...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Intern-trader Разгледай мнение
Не е точно така, Корекцията е същата и при хима, от 1,98 макс пада до 1,73, т.е. 12,6%. Просто най-засегнати са най-ликвидните дружества.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
� -
Софарма АД информира, че от 12 септември 2017 до и включително 14 септември 2017 Дружеството изкупи обратно 50 000 собствени акции представляващи 0.037% от капитала на Дружеството, на обща стойност BGN 222 085 на БФБ – София АД, при средна цена BGN 4.44.
Търговията с акции на Дружеството е съгласно решение на Общото събрание от 23.06.2010 година.
Общият брой на обратно изкупените акции след тази сделка е 5 303 022, представляващи 3.93 % от акционерния капитал на Дружеството.
http://www.x3news.com/
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеСамо ХИМ-а е мистерия...
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнениеСпоред мен Фармата пада заради сливането с Унифарм. Цената не на Софарма не пада под 4,35. Позната ли ви е тази цена?
Другите падат, защото има ребалансиране на SOFIX и някои спекуланти не издържат.
Само ХИМ-а е мистерия...
МНОГО ЧЕРНО БЕШЕ ! -изтрих го
Коментар
� -
Според мен Фармата пада заради сливането с Унифарм. Цената не на Софарма не пада под 4,35. Позната ли ви е тази цена?
Само ХИМ-а е мистерия...Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
� -
Щем не щем трабва да признаем, че има мечка на бфб))) Доказателство!? - ами погледнете чарта за всички позиции, не пада само фармата, нале!? ))) софикс е надолу а той е 15 акциЙ)) бг30 е 30, а бг40 е 40 акциЙ, и всички индекси са червени, дори рейта)))) Просто тук сега се пише най-много, нале !? а това показва, че са се събрале най-много спекулант )) Костолани беше казал,че където са най-много се появяват изненади))) Имаше и друга теза, и в опит да я обясни Влади Панев каза на времето нещо като "Когато вече не се качва, значи ще пада" ))) ПОмним и че преди време най-много спекулант имаше на флагмана и каква стана ситуацията там!?))) И спокойно, не се притесняваме за фундамента - на борсата справедлива цена - няма (следствие от тезата Каро))))) Обикновено през първата фаза на всеки спад играчите говорят колко е як фундамента и колко глупав е пазара ))) спокойно !!! Тази мечка е готина, добронамерена, спокойна, хубавелка е, и цяла година си спеше мирно и кротко, не е гризлито то 2007-2008))) Та се надявам изненаданите да не са толкова много, колкото някои може да им се струва ))) И Добро утро, - светъл и мъдър ден на всички играчи !!!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
стигат за всичко, когато харчиш разумно.
живееш добре, работиш, просто се радваш на живота и нещата около теб се сбъдват, остава само да им се радваш
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Е това е основното свойство на парите, че никога не стигатСъбитията не винаги отговарят на очакванията!
Коментар
�
Коментар