Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
е там е проблема, че не е мнение а въпрос!
Гледам си пъпа и пускам един Фибоначи и какво - нищо. Корекцията ще свърши, като свършат продавачите. Фибоначи задава въпроси, а не отговори! И въпреки това ценя мнението ти, защото не виждам отговори в чертичките, дано ти ги виждаш!
п.п. то е малко като икономистите, никога не знаят какво ще стане, но знаят как да го обяснят!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Технически анализатор Разгледай мнениеЦелта е ударена. Дотук добре, ама от тук накъде?Някой да иска да направи прогноза?
Мнението не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Гледам си пъпа и пускам един Фибоначи и какво - нищо. Корекцията ще свърши, като свършат продавачите. Фибоначи задава въпроси, а не отговори! И въпреки това ценя мнението ти, защото не виждам отговори в чертичките, дано ти ги виждаш!
п.п. то е малко като икономистите, никога не знаят какво ще стане, но знаят как да го обяснят!
Коментар
� -
В ТА първоо ниво не се ли водеше "слабо" ... ?))) Както каза бикът в атака - ако не позная - здраве да е
)))))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Eееее, как бре не усещаш ли потупването по рамото, от сутрин рано са ти раздрусали сливата!
Бери, че сега ти е време!- ей че си един докачливкоооо!
Той и нагорЕ и надолЕ дава ниво и няма начин да сбърка...
- 1 like
Коментар
� -
Обаче кажете не сме ли загубена борса, във времена когато всичко расте и всички пазари са на рекордни нива ние тук си сваляме гащите.Когато навън падат и тук падаме, и общо взето си тъпчем все на едно и също място ! Малко сме като вица за казана в ада, сами се дърпаме надолу и се потапяме !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Технически анализатор Разгледай мнениеКак пък не се намери един, който да поздрави човека с графиките за добрата прогноза
Eееее, как бре не усещаш ли потупването по рамото, от сутрин рано са ти раздрусали сливата!
Бери, че сега ти е време!- ей че си един докачливкоооо!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Технически анализатор Разгледай мнение
Ми аз не помня много, ама помня че писах нещо за първото ниво на фибоначи или около него.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Ами аз винаги съм казвал браво на всички умни момчета от които се уча. Браво и на теб, но прогноза не помня би ли ?, ама помня че писах нещо за първото ниво на фибоначи или около него.
Както и да е. Както каза един боксьор, след като го ступаха - "продължаваме напред"
Last edited by Технически анализатор; 18.09.2017, 17:09.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Технически анализатор Разгледай мнениеКак пък не се намери един, който да поздрави човека с графиките за добрата прогноза
- 1 like
Коментар
�
Коментар