If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тук ако пропуснат да платят дивидент тази година, и с парите си купят акциите от Ромфарм ще стане интересно. За мен лично този вариант никак не е лош...
Ами ако утроят дивидента дали няма да е още по хубаво,ще отнесат ромите за отрицателно време
Тук ако пропуснат да платят дивидент тази година, и с парите си купят акциите от Ромфарм ще стане интересно. За мен лично този вариант никак не е лош...
3% са 4 043 937бр. акции, по спомени до края на 2017 оставаха над 8мил. и 750 хил. акции от пакета на Ромфарма, т.е не могат да купят и 50% от пакета. От началото на 2018 са изтъргувани 268 338бр. ... грубо трябва да се търгуват по 800 хил. на месец до юни, ако до тогава не се появи голям инвеститор или не влязат много сериозни инвестиции от "фонда" ще е мъка
6. Приемане на решение за обратно изкупуване на собствени акции. Предложение за решение: Общото събрание на акционерите, на основание чл.187б от Търговския закон и чл.111, ал.5 от ЗППЦК, приема решение за обратно изкупуване на собствени акции от капитала на дружеството при следните условия: до 10% от общия брой акции, издадени от дружеството, но не повече от 3% за всяка календарна година; срок на извършване на изкупуването - не по-дълъг от 5 (пет) години; минимална цена на обратното изкупуване – не по-ниска от номиналната стойност на една акция от капитала на дружеството; максимална цена на обратното изкупуване - 5,50 лева за брой акция; Общото събрание оправомощава Съвета на директорите на дружеството да определи всички останали параметри на обратното изкупуване и да извърши необходимите фактически и правни действия за изпълнение на решението на Общото събрание на акционерите.
Въпроса е не какво биха могли да направят,а дадат пари на Никито е отговора е( Ще ви се)
каквото искат да правят, но на теб как ти дойде на акъла, че ще купят Никито?!?!?
иначе лично аз бих приветствал появата на още сертификати върху Софикс, върху Софарма&дъщерни, и върху каквото ти дойде на акъла, но не виждам смисъл да купуват ЕТФ-ите на Никито при положение, че утре той ще си направи нови такива...
Тони, много ги разбирам нещата, нали? Ако се чудиш за какво ти говоря може да видиш какво съм ти писал на лични. Или по-точно казано - може да провериш на каква цена съм ти писал че съм продал.
Тони ...то ще скочите ама ... после 5г ще продавате за да върнете кредита ..а дотогава колко корекцийки може да минат и кое ще ви гарантира кинтите за връщане,!? да не говорим, че и да няма никаква корекция, при цяла петилетка продажби ще е мор хартията и неатрактивно за любителите на бързия профит
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар