Първоначално изпратено от Etihad
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Е то в последно време всички само това правят (правим)... май? Осигуряваме
Радвам се, че голяма компания се листва на БФБ.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bill-bg Разгледай мнение
Някой осигури пари за Градус-а майVanitas vanitatum...
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеНещо да кажете за финала на днешната сесия - сделка на 4,09 .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
Демек, това са сделки на аукцион?
За намазване по предназначение, и аз вътре с два броя дил, ей тъй без да съм гледал, бях го приключил месеца , но те и планината ми оскубали,- хаирлия да Е !!!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Мога да кажа само че има още над 30000 бр. за продажба - увиснаха на аукциона ,нямаше купувачи за тяхVanitas vanitatum...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнение... ПБФК изсипа много на 4.09??
Интересно защо там мина цената, имам някъв спомен, че ордера ми беше леко по-високо, но може и да бъркам.Vanitas vanitatum...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortissВчера огледах отчетите на групата. Намалението на печалбата изглежда идва от Трейдинга. При Трейдинга най-вероятно е от сливанията - Софармаци.(не е препоръка) Вие дръжте оптимизма и надеждата жива. Не можах да се оженя за артията и тва си е..(
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
Първоначално изпратено от RAFAL Разгледай мнениеНещо да кажете за финала на днешната сесия - сделка на 4,09 .
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеИмам съмнения, че ЕТФ-а продаде тук и Хим, като най-ликвидни да покрие някое теглене? Ще видим.)
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
Здравей, Fortiss! Може ли повече инфо по темата. Благодаря предварително. Поздрави
мисля да попитам на ОС за повече инфо
ако не дойдеш - ще ти пиша след това
Коментар
�
Коментар