Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеВчера огледах отчетите на групата.
Намалението на печалбата изглежда идва от Трейдинга.
При Трейдинга най-вероятно е от сливанията - Софармаци.
Дано е някакъв еднократен ефект...
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Що, до сега летяхте ли?Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеКато гледам песимизма по-другите позиции защо ли си мисля че и тук може да се наложи да почакаме .........М.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеХайде, нека си пожелаем това да е последната скучна седмица тук....
Все пак скоро ще се включат едни хора, които 5 месеца стоят с вързани ръце,
дано като се види и края на пакета да се включат и други дебнещи!
Купувайте, защото намалението свършва! Не стойте с вързани ръце, за да не съжалявате
Успех на всички!
Коментар
-
Хайде, нека си пожелаем това да е последната скучна седмица тук....
Все пак скоро ще се включат едни хора, които 5 месеца стоят с вързани ръце,
дано като се види и края на пакета да се включат и други дебнещи!
Купувайте, защото намалението свършва! Не стойте с вързани ръце, за да не съжалявате
Успех на всички!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеСтрува ми се наближава развръзката- Opinie o Sopharma Warszawa Sp. z o.o.
Lublin 22.05.2018 16:14
Na 100% odradzam. Plany są nie realne (a nawet mogą ulec zmianie w trakcie wykonania). Potrafią nawet nie wypłacić premii jeśli jednak wykonasz plan. Pracowników nikt nie docenia i ciągle jest presja. Zarząd sam nie rozumie czego oczekuje. Zero strategii, zero kompetencji.
pomocna (2) odpowiedz
Ewa 22.05.2018 16:15
@Lublin 22.05.2018 16:14
Potwierdzam!
pomocna (1) odpowiedz
Number1 22.05.2018 16:08
Firma nie docenia personel, często działa nie zgodnie z prawem. Mobing oraz presja psychologiczna jest non stop.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
най ми е притеснено като имам акции на ПИБ и фамилия Софармови ......... гледам бързо да ги разкарам .......... просто изпитвам непоносимост към риска
чувствам се като комарджия който играе играта с белязаните карти на домакинаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Еми аз не разбирам защо. Ако имаш и ти се вижда висока цената, а се притесняваш, че ще се купят нечии други акции, а твоите ще останат - пробвай. Слагаш ги на 4,26 и според мен си ти в кратки срокове. Ако нямаш, защото ти се вижда висока цената, но искаш да имаш - пак пробвай. Пусни си аск на колкото смяташ, че е реално оценена /2,50-3-3,50/ и пак чакай, но според мен е малко вероятно да ти върже. А ако нямаш, не искаш да имаш и не те интересува, просто не си хаби времето и нервите да мислиш за Софарма.
чувствам се като комарджия който играе играта с белязаните карти на домакинаfuск the bеаr - give me the bееr
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениечета тази статия и все за софийската фарма си мисля ......... що ли?
- 1 like
Коментар
Коментар