IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според мен има неща дето не са станали още ясни, не се вързва този договор за посредничество със смяната на ИД. Е имам разни мисли в главата, ама да видим

Коментар

• Тук май не са останали много инвеститори и спекуланти.

Това ми изглежда доста добра новина.
      Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Юрий Гагарин АД е приел предложение за съществено увеличение на продажбите
        Така приключва сагата, преминала през спиране от производство на важен продукт и намерения за изнасяне на производството в Унгария
        http://www.investor.bg/novini-i-anal...ajbite,147256/

Коментар

• http://www.infostock.bg/infostock/co.../details/42180
          Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Veni, Vidi, Vici

Коментар

• нови предложения

http://www.x3news.com/download/?id=193620

Коментар

• И днес купувачите тук залагат въдици и балъчетата се ловят успешно на въдиците. Не е препоръка да се хванете на въдица. Не е препоръка за нищо.

Коментар

• Ха, ха, ха. Тука има май някои мичета които не са разбрали какво ги чака. Не е препоръка да чакате каквото и да е. Не е препоръка за нищо друго освен да се смеете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнение
                    Добре изглежда, но няма предлагане.
                    Не се притеснявай, а изчакай предлагането. Балониерите се намятаха чисто спекулативно, но да бяха изчакали отчета

Коментар

• Тук акционерите трябва да се съберат и да хвърлят един бой на Емо Ротманса или пък може да пратим връзка лук и пакетче сол на премиера, че да се сети какво причиниха на едно страхотно предприятие - най-лошото му тримесечие от първото на 2008 година насам. Дано намерят начин да излязат от ситуацията. 60 души са останали без работа, ама за тях премиерът няма да отиде на крак и да вади жокери от ръкавите. Жалко
                      Last edited by znae6t; 30.01.2013, 18:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнение
                        да не би да имаме отчет?
                        Излизането на София БТ и влизането на Гагарин?

Коментар

• да не би да имаме отчет?

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                            Господи, прости на балъците които продават тука, защо те не знаят какво правят. Не е препоръка за прощаване. Не е препоръка за нищо.
                            Аз съм балък който продава.
                            И ми е много интересно когато миналата година купувах по 25-28 лева ти къде беше?

Коментар

• Добре изглежда, но няма предлагане.

Коментар

• Господи, прости на балъците които продават тука, защо те не знаят какво правят. Не е препоръка за прощаване. Не е препоръка за нищо.

Коментар

X