IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от plamen1972 Разгледай мнение
    Защо това е точния ИП?
    Защото знае какво прави....
    Примерно както една банка - ИП, знае какво прави с Петрол в края на годината, вече 3-4 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Мерси, мерси!

Силно позитивен знак от вчера (освен решенията на ОСА) е и това че "точния ИП" изкупи акцията до 40 лв.
      Изплуват едни приятни асоциации с епизодите - БлаБТ и СофБТ
      Защо това е точния ИП?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
        ...... на закупилите - Честито !!!
        Мерси, мерси!

Силно позитивен знак от вчера (освен решенията на ОСА) е и това че "точния ИП" изкупи акцията до 40 лв.
        Изплуват едни приятни асоциации с епизодите - БлаБТ и СофБТ

Коментар

• ...... на закупилите - Честито !!!
          не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

Пичове, ако някой има инфо от ОСА моля да сподели тук или на лични, дали имаме смяна в СД?

Че официалния протокол може и чак утре следобед да излезе.
            Що се буташ в навалицата, искаш да купиш на върха ли? Купи си свилоза при космонавта, там поне си наясно с нещата
            Last edited by precakanoto; 05.03.2013, 19:33.
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Чувал ли си приказката, че по-голям от пазара няма...
              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Някой знае ли защо това дружество се търгува на смешно ниски цени? Не е препоръка за нищо.

Коментар

• Пичове, ако някой има инфо от ОСА моля да сподели тук или на лични, дали имаме смяна в СД?

Че официалния протокол може и чак утре следобед да излезе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнение
                    Poncho, ти и тук ли си съакционер?
                    Въздържах се. Електрошоковете ми разсейват системата напоследък, а и тук повечко политика има, ама то пък напоследък къде ли няма.

Коментар

• Poncho, ти и тук ли си съакционер?
                      Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                        Доста смелост и увереност се иска, за да "правиш" сам пазара.
                        Ами бих искал да не ми се налага, а да има достатъчно ликвидност да си плувам спокойно, но...
                        Само при ССВ, Хим и Зърно мога сравнително лесно да влизам и излизам, затова и са ми най-тежки в портфейла.
                        Неволя, кво да привиш

Коментар

Мерси!
                          Тук съм още от миналия петък, но нямаше как да се похваля по-рано.
                          Предлагането е тънко и дори при малко търсене, цената веднага рипа.
                          Добре че са "умните пари" от ПФ, да дадат някой друг пакет

Мда, и аз затова влязох.
                          Залагам че този път ще има сделка (договора за дистрибуция е потвърждение) и ще последва съдбата на Блабт и Софбт.
                          Ще видим... може да съм се прецакал
                          Доста смелост и увереност се иска, за да "правиш" сам пазара.

Коментар

• Тук opportunity>risk

Повече спекуланти и инвеститори по позицията по-весело
                            Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Днес засега улова на балъци беше сравнително добър. Дано да продължават да се хващат на въдиците. Не е препоръка за нищо друго освен да слушате повече класическа музика.

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                                Добре дошъл
                                Мерси!
                                Тук съм още от миналия петък, но нямаше как да се похваля по-рано.
                                Предлагането е тънко и дори при малко търсене, цената веднага рипа.
                                Добре че са "умните пари" от ПФ, да дадат някой друг пакет

Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                                Ами не остана много време до 5и
                                Мда, и аз затова влязох.
                                Залагам че този път ще има сделка (договора за дистрибуция е потвърждение) и ще последва съдбата на Блабт и Софбт.
                                Ще видим... може да съм се прецакал

Коментар

Working...
                                X