IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Юрий Гагарин АД (YGAG / GAGBT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• на магаретата се показват празни ясли, да се сещат че хляб няма (сиреч хакционерите...) .. та не знам какво чакате още в отчета, като се видя ясно до какви отчети доведе смяната на "собствеността"
    Не е препоръка
    само ейсидиси пееха в някаква си песен "няма милост за бедните "..
    http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Ами ако ме питаш честно имам възможност да купя още 100 бр. под 40 и мога да се съглася с теб ,че има какво да се желае.......
      защото може и да се крие печалбата ,но я има ,лошото когато се изкарва в отчета но я няма в наличност....
      Ами няма тази наличност и почнах дърпам по малко от продава.....и не само аз....
      Някой пък се мъчи да натиска цената с по 20 бр.:

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
        Тоз закон дали ще се отрази на печалбата?
        Ами ако ме питаш честно имам възможност да купя още 100 бр. под 40 и мога да се съглася с теб ,че има какво да се желае.......
        защото може и да се крие печалбата ,но я има ,лошото когато се изкарва в отчета но я няма в наличност....
        Last edited by Монти; 08.10.2014, 12:25.

Коментар

Днес някой не му пука за изборите и леко си пазарува.....
          Истината ,че за позицията е важно да има парламент ,където да мине закона ......
          Тоз закон дали ще се отрази на печалбата?

Коментар

• Днес някой не му пука за изборите и леко си пазарува.....
            Истината ,че за позицията е важно да има парламент ,където да мине закона ......

Коментар

нещата ще се оправят при нов парламент на 100 % ,....тук...
              закона лежи ,както и ПФ е на масата.....
              А може и да продаде малко......преди изборите...от 30 дни се моля....вече станаха 40 бр....купените
              Не е препоръка....
              +1
              мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Стратегията ти да разчиташ на пазарни манипулации е меко казана странна. В даден момент беше успешна, но видимо вече пети месец не върви. Мислил ли си да се адаптираш спрямо ситуацията? Лично аз не бих рзчитал, че някой различен от пазара може да вдигне цената на акциите ми. Продължавам да неразбирам оптимизма ти по отношение на бившата група Василев-Пеевски. Може би политическите ти пристрастия влияят на преценката ти.
                Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

А може и да продаде малко......преди изборите...от 30 дни се моля....вече станаха 40 бр....купените
                Въртиш едни пари ...

Коментар

Няма ли някой да разпродаде този шит......че идва време за преоценки...
                  Вече месец стоя на празни ясли с 15 броя купени....
                  не е препоръка

нещата ще се оправят при нов парламент на 100 % ,....тук...
                  закона лежи ,както и ПФ е на масата.....
                  Не е препоръка....

Коментар

• Няма ли някой да разпродаде този шит......че идва време за преоценки...
                    Вече месец стоя на празни ясли с 15 броя купени....
                    не е препоръка

Коментар

• Мажете ли ските?

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                        Ех, откога пея аз, че ще дойде Гагатин-а на кота 40...
                        Не зная от кога пееш, преди седмици беше и на 28...А сега някой голям разпродаде яко...69 акции
                        препоръки не давам

Коментар

Ти и за една друга акция доста песни изпя, ама изяде дървото

Коментар

И... какво следва ? (беше и на по-ниско от 40)
                            http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Ех, откога пея аз, че ще дойде Гагатин-а на кота 40...

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                                http://x3news.com/download/?id=254717
                                С мерак, ама минус.
                                за това ли разпродават.....

Коментар

Working...
                                X