Първоначално изпратено от SoHo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениемайтапиш се нали
дай линк, моля
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеДнес за първи път виждам ПИК да пише в защита на Донев
дай линк, моляНе-заслужил инвеститор
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеВ отчета го пише .....
Toва пише в последния отчет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеКъде видя това? Участията на неговите дружества не са мръднали в отчетите от години
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеАз само не мога да разбера тоз дребен спекулантин О.Донев що продава напоследък на 1-1.05
Много ми е трудно да му хвана играта каква е
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеАз само не мога да разбера тоз дребен спекулантин О.Донев що продава напоследък на 1-1.05
Много ми е трудно да му хвана играта каква еПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеНяма как да споря със спекуланти. Аз съм инвеститор и гледам единствено фундамента. А тук за фундамент и с факти не се говори.
Не казвам че е лош холдинга но аз лично не бих инвестирал в него. Разглеждал съм доста подробно отчетите им ако въобще може да значи нещо отчета на такъв холдинг. Както беше казал Алекси Андонов да избягваме сложните структури. Най малкото отнемат време за проучване на поне 10 компании а времето е пари
Декс, знаеш как смятам аз. Общо взето нещо средно между Бъфет и Греъм. Еми нито по сметките единия нито по сметките другият ми излизат моите сметкит. Съгласен съм че 5 милиона от тук и 10 от там ама няма как да ги изкарам 130 или пък не дай си боже 230 както ги изчислявате вие Ако търся пък компания с дългогодишен растеж и конкурентно предимство пак не го намирам. Иначе пожелавам успех на всички фенове на позицията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеАко ми погледнеш мненията това ми бяха основните притеснения и на мен ....., но трябва да се гледа и развитието .В момента се преструктурира съответно продадени са дялове в 4 компании които ги дърпаха надолу съответно и дълговете са отписани ...имат 10 млн cash , 10 млн в Софарма Трайдинг и 5 млн ДЦК , 60% процента в Медика .... ако видиш добре наистина повечето от дълговете са на Брико , но и те вече работят на пе4алба от тази година ако прибавим и това за Токуда банк и добрата цена на която ще е вземат евентуално .......
не е препоръка
Не казвам че е лош холдинга но аз лично не бих инвестирал в него. Разглеждал съм доста подробно отчетите им ако въобще може да значи нещо отчета на такъв холдинг. Както беше казал Алекси Андонов да избягваме сложните структури. Най малкото отнемат време за проучване на поне 10 компании а времето е пари
Декс, знаеш как смятам аз. Общо взето нещо средно между Бъфет и Греъм. Еми нито по сметките единия нито по сметките другият ми излизат моите сметкит. Съгласен съм че 5 милиона от тук и 10 от там ама няма как да ги изкарам 130 или пък не дай си боже 230 както ги изчислявате вие Ако търся пък компания с дългогодишен растеж и конкурентно предимство пак не го намирам. Иначе пожелавам успех на всички фенове на позицията.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеA 110 милиона дълг никой не ги смята...
Как виждаш да стане да ги върнат някой ден?
Има само едно спасение. Купуваш си банка и се финансираш през нея по примера на други такива герои
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеA 110 милиона дълг никой не ги смята...
Има само едно спасение. Купуваш си банка и се финансираш през нея по примера на други такива герои
Коментар
-
Това настрана, но всяка компания работи със заемен капитал (като изключим Епъл и подобни). В случая при наличието верига магазини, за които са необходими сериозни оборотни средства, е съвсем нормално повечкото дългове (срещу които стои стока). При условия на падащи лихви в момента, отчетите се и ще се подобряват в тази връзка...пък като добавим и банката...
Отделно има и значителни финансови активи- ако си им гледал отчета имат доста кеш и ДЦК, както и участието им само във СФТРД е над 10 мил...
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеБезмислено мнение , аз съм на 100% почти от портфейла тук от доста време и не се влиая от някой ....просто прочети малко отчетите им и ще видиш че това поскъпване е подплатено защото капитализацията им продължава да е 20М
A 110 милиона дълг никой не ги смята...
Има само едно спасение. Купуваш си банка и се финансираш през нея по примера на други такива героиАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
Коментар