Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеБезмислено мнение , аз съм на 100% почти от портфейла тук от доста време и не се влиая от някой ....просто прочети малко отчетите им и ще видиш че това поскъпване е подплатено защото капитализацията им продължава да е 20М
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеОставам ви да откривате акцията ...
Имам малко акции ,но не това е главното...
Не може някой да се пише за гуру и да те обвинява че си му купил шита Доверие , като балък а сега да е най големия защитник и откривател на топлата вода в доверие ....
малко чистоплътност моля...от форумците ..а иначе обичайте си го батя ,той работи само по вътрешни сигнали....иначе да е излязъл на Международните пазари....
Сохо ,не знам дали си пръв купил ,но когато батя обяви че купува ,той е готов за продажби.... в момента съм сигурен че продава.... и няма да ти го каже на тебе...въпреки че си му дружка.....
Коментар
-
Оставам ви да откривате акцията ...
Имам малко акции ,но не това е главното...
Не може някой да се пише за гуру и да те обвинява че си му купил шита Доверие , като балък а сега да е най големия защитник и откривател на топлата вода в доверие ....
малко чистоплътност моля...от форумците ..а иначе обичайте си го батя ,той работи само по вътрешни сигнали....иначе да е излязъл на Международните пазари....
Сохо ,не знам дали си пръв купил ,но когато батя обяви че купува ,той е готов за продажби.... в момента съм сигурен че продава.... и няма да ти го каже на тебе...въпреки че си му дружка.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМдааа, то и при ОЦК, БАБК, Корп и Петрол не спряха да излизат отчети, но това не отказа гадулките да си допълват редовно до зануляване...
А за да преоткрия тази акция, както и Биовет и ПИБ, заслугата в голяма степен е на дддд, с който имах много полезна и интересна среща на по бира Декември месец
Благодаря ти пич!
ккаво е това БАБК...нещо като бабек...лие ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеАми да Батя не я харесваше дълго Така си беше но те отчетите се промениха от миналата година който чел - чел!
А за да преоткрия тази акция, както и Биовет и ПИБ, заслугата в голяма степен е на дддд, с който имах много полезна и интересна среща на по бира Декември месец
Благодаря ти пич!
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнениеМного доволно се получава ......а Батя ако е взел 30 К и както каза DOVUHL е само 3% от портфейла му то си е направо инвестиционен фонд само мога да го поздравя за смелостта .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеМисля че към 30К взе ама няма значение все добре
Някой явно е чул нещо Аз нямам вътрешна и затова взимам от рано
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАз говорая за по преди когато ми се присмиваше ,че съм му купил акциите на 80 ст и той ме е изиграл..... сега вече са качествени...
Той си знае за кога.....
Иначе успех на акцията....защото е качествена ,но не заради батя....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеБатя обяви декември мисля, че е взел едни 50 000 тук, това го помня защото в същия ден и аз взех 10 000, та не е много уместна иронията точно сега
Някой явно е чул нещо Аз нямам вътрешна и затова взимам от рано
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеБатя обяви декември мисля, че е взел едни 50 000 тук, това го помня защото в същия ден и аз взех 10 000, та не е много уместна иронията точно сега
Той си знае за кога.....
Иначе успех на акцията....защото е качествена ,но не заради батя....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТи нали ми ги продаде преди година на 80 стинки ,като ги обяви за пълна безперспективност...
Поимниш ли..... или да ти извадя постовете...
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеЩо не се коментираш Петрола
Аз питам ли те защо не коментираш еубг или евроинс....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ ти ли.... смяташ че не е пълна безперспективност....Не-заслужил инвеститор
Коментар
Коментар