IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Печалба ?
    +1 браво!
    Нова порция чудесни отчети - това вече не е изненада, а стандарт за банката. Поздравления за мениджмънта! Още по-хубавото е, че се постигат не чрез експанзия / което потенциално може да влоши качеството на активите /, а чрез повишена ефективност. За една година кредитният портфейл е нарастнал с по-малко от 10%, но лихвеният спред вече е много по-висок и вероятно ще продължи да е така още доста време. Междувременно собственият капитал нараства значително / вече е над 500 млн. лева /, което подобрява още повече капиталовата адекватност, а това е предпоставка за много сериозен дивидент към БГ след края на извънредното положение. Добавях ударно през последните 2-3 седмици и съм доволен. Успех на возещите с мен на лодката колеги!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
      12 мил лв януари
      Сега остава и Молдовското БНБ да ни се усмихне

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
        Чудя се що акцията е нагоре днес, а тя Груеца я е хулила. Безгрешен контра индикатор !
        Има основание и така да мисли човека. Рискове си има.

Коментар

Печалба ?
          +1 браво!
          Яко

Коментар

• Чудно, колко трябва да стане печалбата, за да отлепи тази акция

Коментар

• Чудя се що акцията е нагоре днес, а тя Груеца я е хулила. Безгрешен контра индикатор !

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
                12 мил лв януари
                Печалба ?
                +1 браво!

Коментар

• 12 мил лв януари

Коментар

• Моля, придържайте се към темата.
                    रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Такъв хубав контраиндикатор си Жалко че нямам кеш точно сега за да увелича позицията
                      Аз я увеличавам всеки ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

А кое дава правото на САЩ да предупреждават? Инетерсно ми е? те някакъв световен жандарм ли са, световен господар или? И що си мислиш, че другарят Путлер няма да превърти и да реши, че му е пуснало и понеже няма възможност за "руский мир" вече, да няма и за америкън уърлд, та да запрати някоя и друга ракетка на Запад? А? Ми шото те щели да изпепелят мАскавата ли? Все ми е тая дали ще е я изпепелят, акто светът, какъвто го познаваме, няма да го има.

Украйна е обречена във всеки един сценарий. Молдова - също. Това е реалната ситуация и не въпрос на харесвания или нехаресвания, а на география и ядрено оръжие. Китайците не искат руский мир, ама не искат и някакви американци да им се правят на много велики. Поне вече не - Китай се надига и е наясно, че Русия му е по-удобният противник, както и че без Русия, те са следващата "империя на злото". Реал политик.

Сори за спама - казвал съм го много пъти - това тук е като купуването на фабрика на 08.09.44 - може да има нещо за внуците някога, ама в настоящето няма нищо, само екселски таблички
                        Такъв хубав контраиндикатор си Жалко че нямам кеш точно сега за да увелича позицията

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Информационна война в пълен разгар. Очевидно САЩ предупреждават Китай да не правят глупости. Иранците вече изядоха дрон-ударите. А ако наистина китайците тръгнат по пътя на оръжието тогава изолационистите в щатите остават без козове и оръжейните доставки ще потекат в Украйна с пълна мощ. Първият сигнал за такава ескалация ще са акциите на ВПК да хукнат рязко нагоре.
                          А кое дава правото на САЩ да предупреждават? Инетерсно ми е? те някакъв световен жандарм ли са, световен господар или? И що си мислиш, че другарят Путлер няма да превърти и да реши, че му е пуснало и понеже няма възможност за "руский мир" вече, да няма и за америкън уърлд, та да запрати някоя и друга ракетка на Запад? А? Ми шото те щели да изпепелят мАскавата ли? Все ми е тая дали ще е я изпепелят, акто светът, какъвто го познаваме, няма да го има.

Украйна е обречена във всеки един сценарий. Молдова - също. Това е реалната ситуация и не въпрос на харесвания или нехаресвания, а на география и ядрено оръжие. Китайците не искат руский мир, ама не искат и някакви американци да им се правят на много велики. Поне вече не - Китай се надига и е наясно, че Русия му е по-удобният противник, както и че без Русия, те са следващата "империя на злото". Реал политик.

Сори за спама - казвал съм го много пъти - това тук е като купуването на фабрика на 08.09.44 - може да има нещо за внуците някога, ама в настоящето няма нищо, само екселски таблички
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнение
                            А аз пък съм загрижен от факта, че една държава )САЩ) дето харчи десетки милиярди долара за разузнаване, което впрочем включва, не само събиране на информация, но и задълбоченото и анализиране, с цел прогнозиране на хода на събитията и изграждане на стратегии, та тази държава се оказва изненадана, че Пекин в крайна сметка подкрепя Москва.
                            Ми Вашингтон ли да подкрепя? И след като подкрепата за Москва се определя като смъртоносна, то като каква да се определи подкрепата за Киев?
                            А що се отнася до основания на правила ред, няма място за безпокойство. Очевидно сегашния такъв ще бъде заменен от друг, основан на други правила. Новите првила ще ги пишат други хора. Впрочем аз съм сигурен, че при писането на новите правил Пекин и Москва няма да имат нищо против и Вашингтон да участва.
                            Така че САЩ вместо да мрънкат за нещо, което така или иначе няма да могат да избегнат, по-добре да се огледат за анонсите, които им се правят от към гореспоменатите столици и да си кажат и те болката. Сигурен съм, че и Си и ВВП ще проявят разбиране.
                            Информационна война в пълен разгар. Очевидно САЩ предупреждават Китай да не правят глупости. Иранците вече изядоха дрон-ударите. А ако наистина китайците тръгнат по пътя на оръжието тогава изолационистите в щатите остават без козове и оръжейните доставки ще потекат в Украйна с пълна мощ. Първият сигнал за такава ескалация ще са акциите на ВПК да хукнат рязко нагоре.

Коментар

• на китайчетата трябва да им е пределно ясно, че падне ли Русия - те ще са следващата мишена на САЩ

Коментар

САЩ забелязват "тревожни" тенденции в подкрепата на Китай за руската армия

Официални лица заявиха в коментар за CNN, че разузнавателните доклади вече показват признаци, че Пекин възнамерява да оказва военна помощ на режима на Путин чрез сенчести схеми.

Длъжностните лица не уточняват какъв вид разузнавателна информация им е станала известна, но данните предизвикаха безпокойство, след като съюзниците ги споделиха на Мюнхенската конференция по сигурността.

Държавният секретар на САЩ Блинкен ще повдигне въпроса за промяна на позицията на Китай на среща с китайския си колега Ван И, ако такава среща се състои, твърдят коментатори. Към момента самата среща между двамата външни министри все още не е потвърдена.

Вицепрезидентът Камала Харис също спомена подкрепата на Китай за Русия по време на речта си в Мюнхен.

"Загрижени сме и от факта, че Пекин задълбочи отношенията си с Москва след началото на войната. Всякакви стъпки от страна на Китай за оказване на смъртоносна подкрепа на Русия само ще възнаградят агресията, ще продължат убийствата и ще подкопаят още повече основания на правила ред."
                                Тони, стига си копирал подобни глупости в темата!

Коментар

Working...
                                X