If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако се стигне до влизане в Софикс няма как да не скочим яко. Имаме към 36% спящи акции до 100лв, 53% да има Донев/Софарма и приятели които така или иначе ще искат да запазят над 50% за да имат контрол над компаниите, Алианц имаха някакъв по голям пакет но те са по дългосрочни. Та реално остава малък процент за търговия а при положение че бизнеса навлезе в подем защо да се бърза да се продава.
Не е препоръка за търговия с акции!
Тия на Алианц не знам дали още стоят. Последните два пъти като купувах пакетно тук на 74 и 76,5 ст. ми даваха пакетите разцепени на по три части.. точно като за три фонда на ПФ
Не ми се вярваше много, ама с подобно развитие на позицията като оборот, сделки и капитализация на Фри флота, нищо чудно да станем част от Софикс скоро
Не ми се вярваше много, ама с подобно развитие на позицията като оборот, сделки и капитализация на Фри флота, нищо чудно да станем част от Софикс скоро
Би било добре, ще стане доста по-ликвидна акцията. Кое мислиш, че ще отпадне от индекса?
На нашата борса съм се изумявал многократно има много примери за дълго проспани позиции а същевременно хората са концентрират на позиции които са вече стигнали справедлива оценка. Очаквания никой не търгува а масово се чака отчета или по точно някой голям да почне да трупа та да се включи и той.
Затова ми харесва БФБ и си е супер за малки и средни играчи а вече и за по големи На запад играеш срещу Wall Street и разни софтуери за милиарди а тук всичко е постфактум! Успех!
Мдаа, колкото недостатъци има родното ни пазарче, дваж повече са му предимствата.. Аз защо си натискам парцалките и правя парички тук вече 15 г., а не ходя да си меря ..... с големите батковци на Запад
Успех на заложилите на родното!
Мда, чудесна печалба от основен бизнес.. Такава рентабилност предполага поне двойна цена на акцията и вярвам че догодина пазара ще я оцени подобаващо.
На нашата борса съм се изумявал многократно има много примери за дълго проспани позиции а същевременно хората са концентрират на позиции които са вече стигнали справедлива оценка. Очаквания никой не търгува а масово се чака отчета или по точно някой голям да почне да трупа та да се включи и той.
Затова ми харесва БФБ и си е супер за малки и средни играчи а вече и за по големи На запад играеш срещу Wall Street и разни софтуери за милиарди а тук всичко е постфактум! Успех!
Аз съм в размисъл дали от другата седмица може да има някакво раздвижване, защото тази седмица като гледам всичко живо пере по SOFIX яко и по тази хартия не очаквам да има такова.
Коментар