Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениесамо на мен ли ми е смешна цялата ситуация - софарма иска разрешение да купи доверие, ама в крайна сметка го продава.
Абе къде е Хайрсъзов да ми обясни колко съм сбъркал от продажбата си на средна 2,13 ......
Доматите с колците и питате къде са колците за следващия път да не ги забравят...
Просто ми е гадно от това изпълнение...
Подобно е на ХИМ в Слънце БТ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
? Новината че за него лично си е купил 3000 бройки, а Фармата е продала милион и половина без негово знание? Знам, че се базикаш в случая но 3К си е яка подкрепа. Аз успях да изляза над 2 лева, и искрено се надявам Профит-а и Сохо да не са се набутали много.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от maretoff Разгледай мнениепърви опити за обръщане на тренда , след като излезе инфо за покупки на чичо
ех този чичо Оги прави чудеса
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеВъпроса е дали изписаното постигна желаният резултат или стана нещо съвсем различно. Предполагам имаш някаква идея.
просто видях, че са МНОГО
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениемного нещо се изписа
останах удивен от интереса
браво
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
приказва за фирми бушони, Донев разпродавал и други подвеждащи коментари......
Вчера видяхме че Донев е купувал и няма инфо да е продавал та така
Дали равновесието ще е около 1.50-1.60 лв да видим, толкова беше цената преди новината за желание за търгово пред КЗК
Успех!!!
ега се оказва, че вместо да увеличи дела си в Доверие обединен холдинг АД над 30%, Софарма го е намалила под 25%. Сделката за 1 494 300 акции е сключена на пода на БФБ-София на 2 юни 2017 г. в 12:16 ч. при единична цена от 2,04 лв. за брой.
Действително няма данни да продава Донев....
Аз съм собственик на Софарма ,признавам си...
ле,ле,ле какво стана с този форум....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Монти, ти си манипулатора тук, да не би аз да изписах 1000 мнения днес как акцията щяла да пада още и още..крадеца вика дръжте крадеца..
Вчера видяхме че Донев е купувал и няма инфо да е продавал та така
Дали равновесието ще е около 1.50-1.60 лв да видим
Успех!!!
Last edited by SoHo; 09.06.2017, 11:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеДнес тук ще има ли екшън?
Ако трябва да избирам къде да съм дългосрочен инвеститор от Софарма или Доверие,бих избрал Софарма, Там се дава все пак дивидент и Чичо купува с фадромата а във Доверие гребе с малката лъжичка....а продава със самосвали...
Не е препоръка
Лично мнение...
Базирано на последните покупки и продажби официално обявени от Софарма и Доверие..
Успех на влезлите и излезлите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнениеВъпроса е в коя посока ще тръгне влакчето
Коментар
Коментар