If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами може би защото вие имате информация, и ние имаме информация, нали? А някои са по-равни от други в достъпа до информация. Само си разсъждавам, иначе на борсата от много време и е време да пада, след изкуственото качване покрай фонда, но и това си е лично мое мнение!
Успех на играещите тук, аз на чича ви Оги вяра нямам, но това не пречи да се правят пари и с него - за да печели един, друг трявба да губи
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Продава го, защото вероятно е преценил че трябва!!!?))) Защото така се играе - когато пазара е бичи се купува, когато е мечи се продава, нале!?!? )))) Освен другата логика, - че се купува евтино и се продава скъпо!?!?)))) Ти ли точно да питаш, като отдавна си наясно !?))
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Схванал си идеята ми чудесно! Не е целта да се хваля и надувам.. ако беше това щях да пиша абсолютния размер, а не само процент
Идеята е да провокирам играчите на БФБ да стават все по-добри и да вярват в успеха, а тези които се колебаят дали да се пуснат да виждат че на това малко пазарче могат да се правят и големи печалби.. стига да си находчив, упорит и търпелив, а не вайкащ се мрънкалник и завистник!
Както казва цитираният от теб господин "The other aspect of avoiding vicarious wisdom is the rule for not learning from the best work done before yours." Батя ако не е най-добрият спекулант тук, то поне е сред тях и благодарение на такива мнения ние можем да погледнем в главата му и да научим нещо полезно. След време е възможно този му пост да се появи в книга със заглавие подобно на "Легендарните трейдъри на БФБ", така че не споделям гледната ти точка.
По скоро ще ми е интересно да науча за причината довела до това действие...
Схванал си идеята ми чудесно! Не е целта да се хваля и надувам.. ако беше това щях да пиша абсолютния размер, а не само процент
Идеята е да провокирам играчите на БФБ да стават все по-добри и да вярват в успеха, а тези които се колебаят дали да се пуснат да виждат че на това малко пазарче могат да се правят и големи печалби.. стига да си находчив, упорит и търпелив, а не вайкащ се мрънкалник и завистник!
Както казва цитираният от теб господин "The other aspect of avoiding vicarious wisdom is the rule for not learning from the best work done before yours." Батя ако не е най-добрият спекулант тук, то поне е сред тях и благодарение на такива мнения ние можем да погледнем в главата му и да научим нещо полезно. След време е възможно този му пост да се появи в книга със заглавие подобно на "Легендарните трейдъри на БФБ", така че не споделям гледната ти точка.
По скоро ще ми е интересно да науча за причината довела до това действие...
Да се надяваме ,че си ме послушал от дебата онзи ден....
Фонда няма достатъчни мъни и няма да попълва бързо ИХБГ и Доверие/ или до това ниво ще попълва плюс 200К лева / това бе темата....
да се надяваме че ще купят още малко щото до месец я виждам до 2 лв ...
Не купените спекулански акции ще я свалят много бързо...
Батя , е продал това е много силен мечи сигнал и даже съм сигурен че е продал на 100% а ако не е продал причината е малкото търсене на цените на 2,50 и после спада под 2,5 ... ..
така аз бих направил ,всичко и после да дебна корекцията ако я обичам позицията ....
Поздрави!
Купих още малко, Монти След ударения стоп веднага ми даде нов сигнал. Периодично като започне да пада акцията поглеждам един файл, в който си описвам защо я купувам и там нещата изглеждат доста оптимистично.
Монти, има и друго тълкуване. Фонда ще изсмуче реално голяма част от спекулантските акции, или около 2% от капитала като цяло. От тук нататък всяко ново търсене трудно ще намира големи продавачи..Спомняш ли си какво стана със Стара планина примерно. ЕТФа обра количества на 5-6 лева и сега е на 8,50...
А, да, и ОД винаги може да се включи в играта с някое търгово
Фонда няма достатъчни мъни и няма да попълва бързо ИХБГ и Доверие/ или до това ниво ще попълва плюс 200К лева / това бе темата....
Батя , е продал това е много силен мечи сигнал и даже съм сигурен че е продал на 100% а ако не е продал причината е малкото търсене на цените на 2,50 и после спада под 2,5 ... ..
така аз бих направил ,всичко и после да дебна корекцията ако я обичам позицията ....
Поздрави!
Успех и на теб... няма как всички да сме на едно и също мнение, но на мен лично ми е приятно да общувам с хора на различно такова, особено когато се получава дискусия, а не някакъв квартален спор
Поздрави!
Момци, аз мисля че днес беше един хубав ден за повярвалите преди една година в тази акция. Кеширах около 50% от участието си при 217% доходност. Доволно и предоволно дет се вика
Дай боже догодина и другата половина при 317% да разкешим
Успех на позитивните и смели хора!
Успех и на теб... няма как всички да сме на едно и също мнение, но на мен лично ми е приятно да общувам с хора на различно такова, особено когато се получава дискусия, а не някакъв квартален спор
Коментар