IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доверие обединен холдинг (DUH / DOVUHL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение
    Статията е от 02/2016 и не е актуална на 100% към днешна дата, но в топ 10 не виждам Веко ???

http://www.capital.bg/biznes/kompani...za_100_mln_lv/

https://infogram.com/veko2016_table-83

не съм впечатлен. пп то и пазара за бира е голям ама ломско нещо не могат да пробият
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Статията е от декември 2016 и не е актуална на 100% към днешна дата, но в топ 10 не виждам Веко ???

http://www.capital.bg/biznes/kompani...za_100_mln_lv/
      Last edited by Innocent; 12.07.2017, 11:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Колко често переш с Веко?
        Именно! Потенциал!
        Като за тия в Африка дето нямали обувки..

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

явно не си прочел внимателно какво съм писал в София все още може и да ги няма или поне аз не съм ги срещал

При добра реклама и добър продукт може да се прави много лев в този сектор. Виж Фикосота с перилните марки - Savex, Teo, Tema а също така всякакви други продукти за почистване които предлагат. Savex e на първо място по продажби в България към 2016-та , виж отчета на Фикосата Синтез !!! Времето ще покаже дали могат да вземат голям процент от пазара но пара има много в този сектор а и по магазините на Бриколаж могат да го развият още по бързо.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Мисля че има огромен потенциал в този сектор и марката като цяло, а и с този темп на развитие може и да се окаже златна ябълка.
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• новият сайт на ВЕКО изглежда много добре!

http://www.beko-troyan.com/

Коментар

• "Доверие обединен холдинг" купи "Веко" за 8 млн. лв.

http://www.capital.bg/biznes/kompani...o_za_8_mln_lv/

На пръв поглед без да знаем пълният потенциал на двете фабрики ми звучи много пари.

EBITDA за 2016-та е вече към 950 хил лева спрямо 816 хил за 2015-та. Мисля че има огромен потенциал в този сектор и марката като цяло, а и с този темп на развитие може и да се окаже златна ябълка. Това което чета от потребители е че марката се смята за качествена но аз лично в София не съм я ползвал. Нищо чудно скоро да почна да я купувам от Бриколажа За сравнение марките на Фикосота макар и местни правят огромни обороти и са силна конкуренция на западните но имат и страхотна реклама та времето ще покаже.

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение

Целия капитал е заложен, но в договора пише че 2.4 млн.лв са задатък
                  ще разберем в следващият отчет през Август. Няма как да знаем колко точно е цената и какви договорки има между двете страни. Явно са проверявали бизнеса няколко месеца преди да го купят.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Ръста е страхотен апотенциала е огромен в този сектор. Целият капитал е заложен още на 19.01.2017 за 2.4 млн лева след което Пелагия Виячева става управител на Веко от 15.02.2017
                    Целия капитал е заложен, но в договора пише че 2.4 млн.лв са задатък

Коментар

• Някъде си спомням, че гледах около 500 х.лв. за правен анализ на инвестиция в предишните отчети. Скоро ще стане ясно предполагам.
                      Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
                        Отворих отчетите на Веко за 2013,2014 и 2015. Въпреки растящите приходи и ЕБИТДА, нетната печалба е съответно 13хил, 60хил и 60 хил. Незнам колко е за 2016, но не изглежда да промени чувствително резултатите на Доверие
                        Ръста е страхотен апотенциала е огромен в този сектор. Целият капитал е заложен още на 19.01.2017 за 2.4 млн лева след което Пелагия Виячева става управител на Веко от 15.02.2017

Коментар

• Капарото за сделката е 2.4 млн.лв. Ако останалите 1 млн.лв са за консултанти и оценители, някой добре се е облажил

Коментар

• Отворих отчетите на Веко за 2013,2014 и 2015. Въпреки растящите приходи и ЕБИТДА, нетната печалба е съответно 13хил, 60хил и 60 хил. Незнам колко е за 2016, но не изглежда да промени чувствително резултатите на Доверие

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                              В отчета в графа дъщерни дружества и разходи за придобиване на инвестиции седи 3,406 млн.лв. Предполагам, че е толкова. Вие какво мислите?
                              Пише че това са средствата за "оценка на потенциална инвестиция и частично авансово плащане". Аз го разбирам че това е капарото плюс разходите за консултанти (оценители).

Коментар

• В отчета в графа дъщерни дружества и разходи за придобиване на инвестиции седи 3,406 млн.лв. Предполагам, че е толкова. Вие какво мислите?
                                Last edited by Mr.Profit; 28.06.2017, 15:35.
                                Keep going ...

Коментар

Working...
                                X